Setki ludzi to widzialy samoloty które zostawiają smuge kondensacyjną . Zaden z nich nie potrafi zrobić analizy chemicznej oczami wiec przyjmowanie bez jakichkolwiek innych dowodów ( a wrecz przy obecnosci mocnych dowodów przeciwko tej tezie ) że to jakieś tajemnicze opryski jest lekko mówiąc głupie.
Tak samo jak nikt nie zrobi analizy mechanicznej pojazdu FERRARI, który z rozmówki dla sceptyka nie ma miejsca istnienia tylko dlatego, że nie posiada go w swojej kolekcji zdjęciowej. Proszę, co to za argument? Żaden.
Nikt tu superbohaterem nie jest, ale ludzie jednak oczy mają i umieją odróżniać więcej, niż mogłoby się wydawać.
No żesz urwał nać .... skończ z tym wiekiem człowieku . Twój rzekomo zaawansowany wiek to żaden argument, żadna taryfa ulgowa ani bonus do respektu wiec już po prostu skończ do cholery .
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie osobiście bawi komizm sytuacji, w której dziecko pisze do mnie dziecko, ale to taki szczegół ^^. Mam do tego prawo, a jak Ci nie pasuje to zmień forum lub jak proponowałem wcześniej - przewietrz się.
Taaa i z tego stopniowego działanie liczba ludzi na świecie rośnie w zaawrotnym tempie . Oo
A Ty myślisz, że trucie ma się odbyć w rok, czy raczej to ma być proces do kilkudziesięciu lat? Wszystko wychodzi z czasem, tak jak jedzenie Olszówek (są tacy sprytni), które wychodzi bokiem po 25 latach.
Kozakiewicz, skoro moje zdjęcia nie są wartościowe to zaprezentuj nam swoje!
Och, jaki bulwers u Pana. Zupełnie, jak w przedszkolu - jak Ci się nie podoba mój lizak to kup sobie lepszy. (bez dalszego komentarza).
Gdybyś uczył się psychologii, wiedziałbyś że nadużywanie wykrzykników jest oznaką słabej siły przebicia, słabego charakteru i nadmiaru kompleksów. Chyba Ci to ktoś już mówił?
Znowu widzę linki do YT, no na litość Boską ileż razy można oglądać te kilka filmów linkowanych dziesiątki razy ? Już wspomniałem że filmy z YT nie mogą być dowodem
Chwilunia. Dlaczego nie mogą być? Przynajmniej pokazuje film całą perspektywę nieba i rozmiar podmiotu omawianego. Z kolei co ma niby udowadniać Twoje zdjęcie? Piknąłeś mercedesa i podniecasz się za pomocą zdjęcia, że ferrari nie istnieje? To żaden dowód.
Już kiedyś zadałem pytanie Muhadowi aby określił jakie według niego samoloty opryskują...
Mówił, niejednokrotnie. Mi niejednokrotnie rzuciło się w oczy o samolotach "niekomercyjnych". To chyba nie jest zbyt trudne do zrozumienia?
Ja Wam proponuję, zakupcie sobie małe urządzenie zwane skanerem nasłuchowym, ustawcie sobie częstotliwość przelotówek, oraz częstotliwość podejścia i posłuchajcie sobie. Dowiecie się dlaczego dana maszyna lata tak i tak. Nie można wymyślać sobie teorii z powietrza!
A co ma skaner do chemii?
Kozakiewicz
, jedno małe pytanie do Ciebie... Jaka jest Twoja wiedza na temat lotnictwa ? Pytam dlatego że nie chcę się powtarzać. Już było o tym sporo mówione na forum.
Pozdrawiam.
Poza moją pracą pasjonuję się konstruowaniem modeli samolotów, których lot opiera się o te sama prawa natury, co u większych. Czy taka wiedza Ci odpowiada, czy umywa się do Twojego podglądania samolotów?
Rozumiem, że takie kręciołki robi samolot opryskujący pola z 300 metrów lub samolot, który wydala chemię na 8000 metrów + ?
http://www.youtube.com/watch?v=5oFomMVBExs&feature=related
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 18.01.2011 - 20:17