Coś jeszcze?
Jeśli myślisz, że znalazłeś sobie kolegę do pyskówki to się mylisz. Jeśli myślisz, że wciągniesz mnie w tą dziecinadę, to się przeliczyłeś. Zmień swoje zachowanie, bo tym sposobem nic nie zdziałasz. Przestań histeryzować. Kończę tą jałową rozmowę, bo żeby dalej ją prowadzić musiałbym się położyć na podłodze, by dorównać Ci poziomem.
P.S: Panie kolego to zwrot grzecznościowy, ale jak ktoś prezentuje taki styl bycia, jak Ty, to nie ma co się dziwić Twojemu zdziwieniu.
Bez odbioru.
Poszedł piękny raporcik. Już nie tylko się położyłeś.
Panie Kozakiewicz i po co użerać się z jakimś chłopcem, który ma problemy z myśleniem i odpowiadaniem na pytania, który robi sobie jaja i chce koniecznie udowodnić, że potrafi zaprzeczyć oczywistym faktom i zrobić z ludzi idiotów.
Tu nie trzeba niczego udowadniać, chłopcze. To WY MACIE UDOWODNIĆ, a nie ja. I jak do tej pory wychodzi Wam to jak dziadkowi włosy z kolan.
Mephisto pisze:
Tylko bez obrażania, wyśmiewania i szydzenia proszę.
A zaraz potem, W TYM SAMYM POŚCIE!
Tak wyszczekany, obeznany w tematyce ktoś jak Spooky Fox
oraz
Spooky Fox, który w swoich absurdalnych wypowiedziach o zerowej merytorycznej zawartości, z braku jakichkolwiek argumentów kpi i szydzi
Więc widać, kto tutaj bardziej z Waszej dwójki błyszczy inteligencją. Ale wiesz co? Będę mądrzejszy. I nie będę Was obrażać. Poczekam. Postoję. A Wy się zamotacie w tym wszystkim.
Po cichu liczę, że Spooky Fox podkuli ogon i nie odważy się na dalsze motanie się w bagnie.
Niedoczekanie. Będę tu wracał jak opryszczka nastolatka. Tak samo upierdliwy i tak samo wkurzający.
Dopóki nie zobaczę niezbitych dowodów.
A co do merytoryki - opisałem błędy w 15 punktach. I tylko w jednym błędu nie opisałem, bo nie znałem się na tym. A Wy oczywiście nie odpisujecie dlaczego 14 punktów się nie zgadza, a jedynie dlaczego nie odpisałem na ten jeden punkt.
Bzdura. Jak zwykle nie macie nic. I nic nie będziecie mieli. A spostrzeżenia jakichś paranoików z USA i filmików z YT nie są i nie będą nigdy dowodem.
Dopóki nie przedstawicie badań krok po kroku oraz wyników tychże.
Zrozum jedno - ja nie jestem stronniczy. Wiem co rządy robią czy robiły. Chcę zobaczyć, że chemtrails jest rzeczywiście prawdziwe. Ale póki co, dostrzegam tylko śmieszność w całej tej teorii, dziurawej jak ser szwajcarski.
A co do plusowania - plusowane są posty zawierające treść merytoryczną Które wnoszą coś do dyskusji i są przemyślane.