Napisano 30.01.2011 - 11:39
Napisano 30.01.2011 - 17:41
Muhad:robiono to kiedyś,nie znaczy to,ze robią to do dzisiaj.Film nie ma nic wspólnego z chemtrails.Chemtrails to teoria spiskowa,na którą ciągle nie ma dowodów.
A może tak, a może nie. Wyszło masło maślane Staniq. To, że nie znaczy, że robią to dzisiaj nie jest argumentem na rzeczywistą kolej rzeczy. Film ma bardzo wiele wspólnego z chemtrails, ponieważ pokazuje, że owa teoria miała swoje urzeczywistnienie w przeszłości i są na to niezbite dowody pod postacią takiego właśnie filmu, którego nie wymarzecie. Na tym filmie są instalacje opryskujące, są smugi, są samoloty wojskowe. Jest wszystko co ma związek z CHEMICZNYM (czyli biologiczną bronią) aspektem sprawy. Nie ma sensu temu zaprzeczać. Daj spokój.
Użytkownik Staniq edytował ten post 30.01.2011 - 22:19
Napisano 31.01.2011 - 09:55
Muhad:wymażecie piszemy przez "z"z kropką(dziennikarzu,poeto),
Ty nawet mylisz biologie z chemią,to po pierwsze.
Użytkownik Muhad edytował ten post 31.01.2011 - 09:57
Napisano 31.01.2011 - 11:56
Napisano 31.01.2011 - 12:26
Nie chce mi się czytać ponad 100 stron tematu, dlatego zadam pytanie na które zapewne już ktoś odpowiedział, ale co mi tam.
1.Dlaczego niby chcą nas potruć?
2.Jak niby, ci co trują sami mają nie być wystawieni na działanie tego zjawiska?
Napisano 31.01.2011 - 13:06
Nie chce mi się czytać ponad 100 stron tematu, dlatego zadam pytanie na które zapewne już ktoś odpowiedział, ale co mi tam.
2.Jak niby, ci co trują sami mają nie być wystawieni na działanie tego zjawiska?
Napisano 31.01.2011 - 13:42
Na ziemi powinno żyć 550mln ludzi a ile jest ludzi wiadomo wszystkim. ONZ niejednokrotnie mówiło,że przeludnienie jest największym problemem obecnie i szukają rozwiązań. Inną przyczyną może być zabawa z atmosferą, zasłona przed słońcem, a trucie ludzi to po prostu skutek uboczny.
Napisano 31.01.2011 - 13:47
Użytkownik Mephisto edytował ten post 31.01.2011 - 14:05
Napisano 31.01.2011 - 13:50
Użytkownik Muhad edytował ten post 31.01.2011 - 13:52
Napisano 31.01.2011 - 14:07
Pewnie że istnieją tylko gdzie są stosowane, bo jakoś nie widzę drastycznej redukcji w populacji na świecie. Chiny wciąż mają ponad miliard ludności, a w Europie spadnie populacja bo w cywilizacji zachodnie jest moda na nierobienie dzieci.rzeczywiście istnieją setki razy skuteczniejsze metody trucia ludzi, które i tak są stosowane, ale nie o tym dyskusja.
Napisano 31.01.2011 - 14:19
Do opryskania całego świata potrzeba astronomicznych ilości materiałów. Człowiek tak naprawdę g**** może zrobić z klimatem. Cały świat z tymi wszystkimi fabrykami i samochodami nie potrafi wpłynąć na efekt cieplarniany bo co2, które dostarczamy do atmosfery to jakieś dziesięciotysięczne części (albo i mniej) całego co2 w atmosferze. Nie zapominajmy, że w atmosferze oprócz tlenu i azotu wszystkie inne gazy zajmują tylko 1%!!!!
Pewnie że istnieją tylko gdzie są stosowane, bo jakoś nie widzę drastycznej redukcji w populacji na świecie. Chiny wciąż mają ponad miliard ludności, a w Europie spadnie populacja bo w cywilizacji zachodnie jest moda na nierobienie dzieci.
Użytkownik Muhad edytował ten post 31.01.2011 - 14:21
Napisano 31.01.2011 - 14:21
Na ziemi powinno żyć 550mln ludzi a ile jest ludzi wiadomo wszystkim. ONZ niejednokrotnie mówiło,że przeludnienie jest największym problemem obecnie i szukają rozwiązań. Inną przyczyną może być zabawa z atmosferą, zasłona przed słońcem, a trucie ludzi to po prostu skutek uboczny.
Napisano 31.01.2011 - 14:23
Sądząc po tym, że średnia długość życia wciąż rośnie np. w Polsce w ciągu ostatnich dziesięciu lat o 3 lata, a w innych krajach rozwiniętych jeszcze szybciej to faktycznie bardzo skuteczne jest to trucie.
Napisano 31.01.2011 - 14:28
Zgadza się ale gdyby masowo nas truli to by były widoczne tego skutki w badaniach demograficznych. Tymczasem takich skutków brak.To jest tylko efekt rozwijającej się technologii i medycyny oraz warunków życia, ale za to za jaką cenę!
Więcej dziwnych chorób i coraz to zdrowsza żywność, która prowadzi do otyłości, bezpłodności i Bóg wie do czego jeszcze. Skoro takie jawne niszczenie naszych organizmów jest dla Was drobnostką, to o czym my rozmawiamy?
Napisano 31.01.2011 - 14:34
Nieefektywne? Nie masz wiedzy na ten temat. Czy nieekonomiczne? Tego też nie wiesz. Jeśli w grę wchodzi zasłona nieba przed słońcem, to akcja leci za kasę podatników. Przecież nie ze swoich. Od kiedy rządy troszczą się o wydatki cudzych pieniędzy? Aż tak naiwny jesteś?
Kolego. Najwidoczniej mają swoje sposoby na skuteczne pryskanie. Określenie warunków , wiatru, itp. nie jest sztuką w dzisiejszych czasach. Podałem film o wojskowych lotach z chemią na skrzydłach. Wszystko na tacy i było to w przeszłości. Nie szukaj dziury w całym, bo nie ma to sensu.
Może do ostatniego filmu jaki dałem dorzucę jeszcze to. Niestety przykra rzeczywistość to jest, której nie da rady wymaZać. Tak odnośnie ALUMINIUM.
http://www.youtube.com/watch?v=lNGDX2MvdhA&feature=player_embedded#at=58
Użytkownik Defibrylator edytował ten post 31.01.2011 - 14:37
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych