Napisano 22.02.2011 - 17:34
Napisano 26.02.2011 - 10:32
Użytkownik KILLER edytował ten post 26.02.2011 - 10:33
Napisano 26.02.2011 - 21:06
Napisano 26.02.2011 - 22:25
Napisano 26.02.2011 - 23:34
Napisano 27.02.2011 - 11:53
Napisano 27.02.2011 - 23:00
Użytkownik Przemo edytował ten post 28.02.2011 - 16:14
Reakcja na raport.
Napisano 27.02.2011 - 23:18
Ja uważam że temat jest już wyczerpany...
Szczególnie biorąc pod uwagę takie jazdy jak na wyżej wymienionym blogu...
Uważam że to właśnie spiskowcy działają na szkodę społeczeństwa... to oni są jak agenci i ludzie szerzący dezinformacje ! ... Pomyślcie logicznie... trafia sie "Kowalski" który nie interesuje sie lotnictwem, fizyką, chemią i nagle wpada na taki temat... "smugi chemiczne".. i co on ma sobie pomyśleć... spogląda w niebo, widzi samolot i smugę po nim i z braku wiedzy wierzy w to co tam jakis chory człowiek wypisze na blogu. Myśli sobie tp jest jawne trucie ludzi... Tylko że nie opiera swojego zdania na oficjalnych i racjonalnych informacjach, tylko na pseudo wiedzy kogoś który nie ma pojęcia o fizyce, meteorologii, o lotnictwie... brnie dalej w niewiedzy w tą dezinformacje którą serwują nasi znawcy tematów... SZOK...
To właśnie spiskowcy zagrażają społeczeństwu, to oni są agentami, to oni zakłamują społeczeństwo swoimi chorymi teoriami ! Trzeba ich zwalczyć !!!
Podpisuję się pod tym moim imieniem i nazwiskiem !!!! Andrzej Kostrzewa - Spotter i trzeźwo myślący człowiek...
Mogę dostać bana, wali mnie to... Od kiedy jeden matoł posłużył się moimi fotkami do tego aby zbudować swoją chorą teorią twierdząc że dorysowałem smugi.. paranoja.. mnie wieloletniego spottera który fotografuje samoloty na wysokości przelotowej i który ma ogromna wiedzę na ten temat, posądzać o retusz.. szok !!!!! mnie to wali.... Ten gośc dostał ode mnie ostrzeżenie a na końcu poleciał pozew do prokuratury za złamanie praw autorskich...! Dośc tego dobrego!
Ten gość wykradł, zrobił retusz i umieścił moje zdjęcia na necie bez mojej wiedzy i zgody... Gość ma przerąbane !!!
Załatwie tego ciula i jego chory blog !!!!!
Napisano 27.02.2011 - 23:42
Ja uważam że temat jest już wyczerpany...
Szczególnie biorąc pod uwagę takie jazdy jak na wyżej wymienionym blogu...
Uważam że to właśnie spiskowcy działają na szkodę społeczeństwa... to oni są jak agenci i ludzie szerzący dezinformacje ! ... Pomyślcie logicznie... trafia sie "Kowalski" który nie interesuje sie lotnictwem, fizyką, chemią i nagle wpada na taki temat... "smugi chemiczne".. i co on ma sobie pomyśleć... spogląda w niebo, widzi samolot i smugę po nim i z braku wiedzy wierzy w to co tam jakis chory człowiek wypisze na blogu. Myśli sobie tp jest jawne trucie ludzi... Tylko że nie opiera swojego zdania na oficjalnych i racjonalnych informacjach, tylko na pseudo wiedzy kogoś który nie ma pojęcia o fizyce, meteorologii, o lotnictwie... brnie dalej w niewiedzy w tą dezinformacje którą serwują nasi znawcy tematów... SZOK...
To właśnie spiskowcy zagrażają społeczeństwu, to oni są agentami, to oni zakłamują społeczeństwo swoimi chorymi teoriami ! Trzeba ich zwalczyć !!!
Podpisuję się pod tym moim imieniem i nazwiskiem !!!! Andrzej Kostrzewa - Spotter i trzeźwo myślący człowiek...
Mogę dostać bana, wali mnie to... Od kiedy jeden matoł posłużył się moimi fotkami do tego aby zbudować swoją chorą teorią twierdząc że dorysowałem smugi.. paranoja.. mnie wieloletniego spottera który fotografuje samoloty na wysokości przelotowej i który ma ogromna wiedzę na ten temat, posądzać o retusz.. szok !!!!! mnie to wali.... Ten gośc dostał ode mnie ostrzeżenie a na końcu poleciał pozew do prokuratury za złamanie praw autorskich...! Dośc tego dobrego!
Ten gość wykradł, zrobił retusz i umieścił moje zdjęcia na necie bez mojej wiedzy i zgody... Gość ma przerąbane !!!
Załatwie tego ciula i jego chory blog !!!!!
Pomimo tego, że jedna strona "nie dokarmia" drugiej, to mamy tu emocjonalne wyznania z sporą ilością wulgarnych uniesień. Mówił Ci już ktoś, że nadużywanie zbyt dużej ilości wykrzykników zdradza brak umiejętności w panowaniu nad sobą? Myślę, że przeczytałeś to nie jeden raz. To co wypisujesz ociera się o to, co sam innym insynuujesz.
Rażący trolling w Twoim wykonaniu i przykry dramat dla oka. Zrobiliście taki syf podobnymi wpisami, aż nie chce się tu w ogóle wchodzić.
Myślę, że administracja powinna zrobić coś z tym prowokatorem, który niestety zdradził cechy, których nie będę przypisywał do pewnego słowa. Poniżej poziomu, serio.
Użytkownik Przemo edytował ten post 28.02.2011 - 16:17
Reakcja na raport.
Napisano 28.02.2011 - 11:47
Napisano 01.03.2011 - 09:32
Napisano 01.03.2011 - 19:13
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 01.03.2011 - 19:14
Napisano 01.03.2011 - 20:17
Napisano 01.03.2011 - 21:47
Użytkownik Canaris edytował ten post 01.03.2011 - 22:57
Napisano 14.03.2011 - 09:44
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych