Ja uważam że temat jest już wyczerpany...
Szczególnie biorąc pod uwagę takie jazdy jak na wyżej wymienionym blogu...
Uważam że to właśnie spiskowcy działają na szkodę społeczeństwa... to oni są jak agenci i ludzie szerzący dezinformacje ! ... Pomyślcie logicznie... trafia sie "Kowalski" który nie interesuje sie lotnictwem, fizyką, chemią i nagle wpada na taki temat... "smugi chemiczne".. i co on ma sobie pomyśleć... spogląda w niebo, widzi samolot i smugę po nim i z braku wiedzy wierzy w to co tam jakis chory człowiek wypisze na blogu. Myśli sobie tp jest jawne trucie ludzi... Tylko że nie opiera swojego zdania na oficjalnych i racjonalnych informacjach, tylko na pseudo wiedzy kogoś który nie ma pojęcia o fizyce, meteorologii, o lotnictwie... brnie dalej w niewiedzy w tą dezinformacje którą serwują nasi znawcy tematów... SZOK...
Człowiek przedstawia się jako "fotografik", a robi fotki telefonem i nie ma zielonego pojęcia o fotografowaniu na długich ogniskowych, tworzy wywody i oskarża mnie o fotomontaż... pajac i dupa która nie widziała w życiu teleskopu i nie bawiła się w fotografię odległych obiektów... np. takich jak ISS - International Space Station (Międzynarodowa Stacja Kosmiczna).. i on Twierdzi że jest "fotografikiem".... śmiech na sali... Taki gośc moze mi naskoczyć, głupi cieć! Może mi co najwyżej naskoczyć.. wielki "fotografik" ... buhahaha
To właśnie spiskowcy zagrażają społeczeństwu, to oni są agentami, to oni zakłamują społeczeństwo swoimi chorymi teoriami ! Trzeba ich zwalczyć !!!
Podpisuję się pod tym moim imieniem i nazwiskiem !!!! Andrzej Kostrzewa - Spotter i trzeźwo myślący człowiek...
Mogę dostać bana, wali mnie to... Od kiedy jeden matoł posłużył się moimi fotkami do tego aby zbudować swoją chorą teorią twierdząc że dorysowałem smugi.. paranoja.. mnie wieloletniego spottera który fotografuje samoloty na wysokości przelotowej i który ma ogromna wiedzę na ten temat, posądzać o retusz.. szok !!!!! mnie to wali.... Ten gośc dostał ode mnie ostrzeżenie a na końcu poleciał pozew do prokuratury za złamanie praw autorskich...! Dośc tego dobrego!
Ten gość wykradł, zrobił retusz i umieścił moje zdjęcia na necie bez mojej wiedzy i zgody... Gość ma przerąbane !!!
Załatwie tego ciula i jego chory blog !!!!!
Czekam na BANana !

Pozdrawiam !
Edycja: Przemo.
Zwalczać można argumentami, ale nie wyzwiskami.
Warn o wartości jeden.
Użytkownik Przemo edytował ten post 28.02.2011 - 16:14
Reakcja na raport.