Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7696 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

dzustin.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zakładając, że chemtrails rozpylane jest przez specjalnie przygotowane do tego samoloty faktycznie ukrycie tego byłoby trudne. Przy globalnym rozpylaniu wręcz niemożliwe.
Od biedy może dało by się dodawać do paliwa i samoloty rejsowe by mogły rozpylać, tylko wtedy byłby problem z kontrolowaniem tego i planowym rozpylaniem nad wybranymi rejonami.

A ten koleś z bloga to już nadaje się do leczenia farmakologicznego. I to w odosobnieniu :)
  • 1

KILLER.
  • Tematów: 0
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

No i mamy proszę Państwa nowość - "krótkie smugi chemicznie" :mrgreen: Twórca nowej teorii... oczywiście nasz wielki fotografik z fotoszopem w ręku :)

http://chem-trails-e...k-25022011.html

:D

A swoją drogą, ciekawe dlaczego nie ma tego gościa na forum spiskowców? Czyżby nie chcieli przyjąć takiego znawce tematu i fotografika w jednym ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Użytkownik KILLER edytował ten post 26.02.2011 - 10:33

• 0

dzustin.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Może na sekciarskim i antysemickim forum davidickekropkapl udziela się. Tam to są nawet budują działa do zwalczania smug. Jak oni się tam cieszą jak pojawi się kawałek czystego nieba niechybnie dzięki właśnie chembusterom :)
  • 0

Arkadiusz.

Pilot in command

• Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W tym momencie to już niezła paranoja. Wychodzi na to, że każda smuga kondensacyjna pojawiająca się na niebie to "smuga chemiczna" - nie ważne, czy jest krótka, długa czy węzłowata. Tak właśnie wygląda dobudowywanie kolejnych członów teorii. Nie ma warunków do tworzenia się długich smug? No to napiszmy, że krótkie też są szkodliwe. Za chwilę okaże się, że samoloty które smug nie zostawiają to jeszcze gorsza zaraza, bo przecież "zagrożenia" nie widać, ale ono jest. Tym razem będzie to "niewidzialna chemia". Jedno z możliwych tłumaczeń? ONI zauważyli, że "oświeceni" zyskali świadomość, więc trzeba wynaleźć nową technologię, bo tamta za bardzo rzucała się w oczy.
  • 0

#1895 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Czy możecie już zakończyć ten lans? Był apel, który zawierał treść o tym, aby nie ośmieszać tematów zabiegami erystycznymi. Dajcie sobie na wstrzymanie i przestańcie robić offtop. Arkadiuszu jesteś moderatorem a przykładem nie świecisz. Jako część władzy przytakujesz tu kolegom zamiast trzymać porządek. Nie róbcie już tutaj syfu.
Pozdrawiam.
  • 3

Przecinek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najlepiej to zamknąć ten temat bo argumenty się już najzwyczajniej w świecie pokończyły.Teraz to już tylko obustronne obrzucanie błotem.
  • 1

KILLER.
Reputacja

Napisano

Ja uważam że temat jest już wyczerpany...

Szczególnie biorąc pod uwagę takie jazdy jak na wyżej wymienionym blogu...

Uważam że to właśnie spiskowcy działają na szkodę społeczeństwa... to oni są jak agenci i ludzie szerzący dezinformacje ! ... Pomyślcie logicznie... trafia sie "Kowalski" który nie interesuje sie lotnictwem, fizyką, chemią i nagle wpada na taki temat... "smugi chemiczne".. i co on ma sobie pomyśleć... spogląda w niebo, widzi samolot i smugę po nim i z braku wiedzy wierzy w to co tam jakis chory człowiek wypisze na blogu. Myśli sobie tp jest jawne trucie ludzi... Tylko że nie opiera swojego zdania na oficjalnych i racjonalnych informacjach, tylko na pseudo wiedzy kogoś który nie ma pojęcia o fizyce, meteorologii, o lotnictwie... brnie dalej w niewiedzy w tą dezinformacje którą serwują nasi znawcy tematów... SZOK...

Człowiek przedstawia się jako "fotografik", a robi fotki telefonem i nie ma zielonego pojęcia o fotografowaniu na długich ogniskowych, tworzy wywody i oskarża mnie o fotomontaż... pajac i dupa która nie widziała w życiu teleskopu i nie bawiła się w fotografię odległych obiektów... np. takich jak ISS - International Space Station (Międzynarodowa Stacja Kosmiczna).. i on Twierdzi że jest "fotografikiem".... śmiech na sali... Taki gośc moze mi naskoczyć, głupi cieć! Może mi co najwyżej naskoczyć.. wielki "fotografik" ... buhahaha

To właśnie spiskowcy zagrażają społeczeństwu, to oni są agentami, to oni zakłamują społeczeństwo swoimi chorymi teoriami ! Trzeba ich zwalczyć !!!

Podpisuję się pod tym moim imieniem i nazwiskiem !!!! Andrzej Kostrzewa - Spotter i trzeźwo myślący człowiek...

Mogę dostać bana, wali mnie to... Od kiedy jeden matoł posłużył się moimi fotkami do tego aby zbudować swoją chorą teorią twierdząc że dorysowałem smugi.. paranoja.. mnie wieloletniego spottera który fotografuje samoloty na wysokości przelotowej i który ma ogromna wiedzę na ten temat, posądzać o retusz.. szok !!!!! mnie to wali.... Ten gośc dostał ode mnie ostrzeżenie a na końcu poleciał pozew do prokuratury za złamanie praw autorskich...! Dośc tego dobrego!

Ten gość wykradł, zrobił retusz i umieścił moje zdjęcia na necie bez mojej wiedzy i zgody... Gość ma przerąbane !!!

Załatwie tego ciula i jego chory blog !!!!!

Czekam na BANana ! :)

Pozdrawiam ! :P

Edycja: Przemo.
Zwalczać można argumentami, ale nie wyzwiskami.
Warn o wartości jeden.

Użytkownik Przemo edytował ten post 28.02.2011 - 16:14
Reakcja na raport.

• 2

Kozakiewicz.
  • Tematów: 10
Reputacja

Napisano

Uważam że to właśnie spiskowcy działają na szkodę społeczeństwa... to oni są jak agenci i ludzie szerzący dezinformacje ! ... Pomyślcie logicznie... trafia sie "Kowalski" który nie interesuje sie lotnictwem, fizyką, chemią i nagle wpada na taki temat... "smugi chemiczne".. i co on ma sobie pomyśleć... spogląda w niebo, widzi samolot i smugę po nim i z braku wiedzy wierzy w to co tam jakis chory człowiek wypisze na blogu. Myśli sobie tp jest jawne trucie ludzi... Tylko że nie opiera swojego zdania na oficjalnych i racjonalnych informacjach, tylko na pseudo wiedzy kogoś który nie ma pojęcia o fizyce, meteorologii, o lotnictwie... brnie dalej w niewiedzy w tą dezinformacje którą serwują nasi znawcy tematów... SZOK...

To właśnie spiskowcy zagrażają społeczeństwu, to oni są agentami, to oni zakłamują społeczeństwo swoimi chorymi teoriami ! Trzeba ich zwalczyć !!!

Podpisuję się pod tym moim imieniem i nazwiskiem !!!! Andrzej Kostrzewa - Spotter i trzeźwo myślący człowiek...

Mogę dostać bana, wali mnie to... Od kiedy jeden matoł posłużył się moimi fotkami do tego aby zbudować swoją chorą teorią twierdząc że dorysowałem smugi.. paranoja.. mnie wieloletniego spottera który fotografuje samoloty na wysokości przelotowej i który ma ogromna wiedzę na ten temat, posądzać o retusz.. szok !!!!! mnie to wali.... Ten gośc dostał ode mnie ostrzeżenie a na końcu poleciał pozew do prokuratury za złamanie praw autorskich...! Dośc tego dobrego!

Ten gość wykradł, zrobił retusz i umieścił moje zdjęcia na necie bez mojej wiedzy i zgody... Gość ma przerąbane !!!

Pomimo tego, że jedna strona "nie dokarmia" drugiej, to mamy tu emocjonalne wyznania z sporą ilością wulgarnych uniesień. Mówił Ci już ktoś, że nadużywanie zbyt dużej ilości wykrzykników zdradza brak umiejętności w panowaniu nad sobą? Myślę, że przeczytałeś to nie jeden raz. To co wypisujesz ociera się o to, co sam innym insynuujesz.
Rażący trolling w Twoim wykonaniu i przykry dramat dla oka. Zrobiliście taki syf podobnymi wpisami, aż nie chce się tu w ogóle wchodzić.
Myślę, że administracja powinna zrobić coś z tym prowokatorem, który niestety zdradził cechy, których nie będę przypisywał do pewnego słowa. Poniżej poziomu, serio.
  • -1

KILLER.
Reputacja

Napisano

Pomimo tego, że jedna strona "nie dokarmia" drugiej, to mamy tu emocjonalne wyznania z sporą ilością wulgarnych uniesień. Mówił Ci już ktoś, że nadużywanie zbyt dużej ilości wykrzykników zdradza brak umiejętności w panowaniu nad sobą? Myślę, że przeczytałeś to nie jeden raz. To co wypisujesz ociera się o to, co sam innym insynuujesz.
Rażący trolling w Twoim wykonaniu i przykry dramat dla oka. Zrobiliście taki syf podobnymi wpisami, aż nie chce się tu w ogóle wchodzić.
Myślę, że administracja powinna zrobić coś z tym prowokatorem, który niestety zdradził cechy, których nie będę przypisywał do pewnego słowa. Poniżej poziomu, serio.

Po co robisz offtop?

Nie masz lepszych argumentów spiskowcu ? Żal !

Prowokujesz?

PS. mogę używać znaków interpunkcyjnych ile mi trzeba... nie zabronisz mi....

Ale jak ktos atakuje mnie i moje zdjęcia że robię fotomontaż to takiego gnoja zniszczę bo to jest dla mnie jako spottera obraza......

Edycja: Przemo.Prosił o bana, prosił i uprosił. To nie ten język.

Użytkownik Przemo edytował ten post 28.02.2011 - 16:17
Reakcja na raport.

• 2

#1900 Gość_scigany

Gość_scigany.

Napisano

Wszyscy piszą zamknąć temat ! A może raczej zamknąć "mordy" ;]
Może nie wszyscy żyją świadomością że smugi chemiczne naprawdę istnieją,ale prawda jest taka... że jest rozpylane jakieś świństwo,przykro mówić ale większość z Was nie rozróżnia zwykłej smugi kondensacyjnej od tej prawdziwej chemicznej.
  • -2

#1901 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Te moderator. Przeczytaj te 126 stron i dopiero się wypowiadaj o zamykaniu.... Myślę, że trzymanie tego tematu tylko po to aby " coś " działo się na forum jest bezcelowe i tylko ryje banie kolejnym młodym ludziom.

POZDRAWIAM !
  • 3

Kozakiewicz.
  • Tematów: 10
Reputacja

Napisano

Widać, jaki stosunek do moderatorów mają koledzy wulgarnych osób. Wam też radzę się pilnować. Jeśli myślicie, że chamstwo będzie tu tolerowane, to się grubo mylicie.
Zamknięcie tematu nie wchodzi w grę, bo póki co nie jest rozstrzygnięty i wiele się jeszcze może wydarzyć w tym wątku w przyszłości nieokreślonej.

Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 01.03.2011 - 19:14

• -1

#1903 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Tak masz racje wyraźnie widać !

szczególnie tutaj

Dołączona grafika
  • 1

Canaris.

God Emperor of Mankind

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wyniki ankiety to jedno .
Druga sprawą jest to że wśród głosujących ZA prawdziwością teorii jest sporo multikont i świeżaków ( widac świeżo po lekturze DI.pl ) a wśród tych przeciw są członkowie forum z długim stażem i moderatorzy.
A trzecią sprawą i w sumie najważniejszą :
Żadna teoria na tym forum nie została tak doszczętnie zniszczona na każdym poziomie od podstaw po szczegóły.
Ja tam optuje za zamknięciem tego tematu bo wszystko co trzeba zostało już powiedziane. Jak ktoś chce to moze sobie przeczytać którąś z tych 125 stron a nic nowego sie nie pojawi ( oprócz zdjęc nieba i histerii " widziałem chemiee !!!1!!!!11!!!1!!" )

Użytkownik Canaris edytował ten post 01.03.2011 - 22:57

• 2

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witam po krótkiej przerwie.

Odnośnie tego tematu to nie wiem, czy też to zauważyliście, ale ostatnio chemiczne smugi, jakie rozpylają, rozchodzą się dużo szybciej niż wcześniej. Musieli zmienić skład tej chemii, uznając zapewne, że te długie białe krechy, które bardzo długo utrzymują się na niebie na dłuższą metę nie mają sensu. Za bardzo to widać. No i na spacerze w niedziele z rodzinką zobaczyłem nasze kratownice, ale bardzo szybko się rozmywające.

Tak z ciekawostek - to w prawie każdej teraz bajce, jaką z dzieckiem oglądam, na niebie widać długie białe krechy ala chemtrails. Wytłumaczyć można to w jeden sposób - chcą przyzwyczaić najmłodszych do tego, że tak właśnie chmury na niebie najczęściej wyglądają, jak długie białe pasy ;) Polecam każdemu się przekonać, w prawie każdej nowej bajce na niebie mamy chemtrails.
  • -2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych