Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7696 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

scigany@
powiedz,jaja sobie robisz,prawda?
Jestem podobnego zdania co lompi,1 kwietnia?Jeżeli nie,to tylko podniebne pisanie,podobne rzeczy już były na tym forum.

Użytkownik Staniq edytował ten post 08.04.2011 - 19:01

#1967 Gość_scigany

Gość_scigany.
  • Tematów: 0

Napisano

:D Jakie jaja? Przecież Tv nie kłamie.
Takie wiadomości w Tv są nie tylko 1 Kwietnia lecz na co dzień.
Nie można wierzyć we wszystko co mówią w Tv tylko dlatego że to Tv ;]
  • 0

antietam.
  • Tematów: 114
  • Artykułów: 34
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Proszę o ocenę następujących zdjęć:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zrobione dzisiaj, na terenie UK.
  • 0

#1969 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Nie ma tu ani jednej naturalnej chmury. Wszystko od samolotów i grzechem jest stwierdzić, że to na zdrowie wychodzi.
  • 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Muchad i inni, czytaliście wypowiedź emerytowanego agenta FBI który przyznaje, że chemtrails to prawda ?

Ted Gunderson
  • 0

#1971 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

A jest film odnośnie tego? Byłbym wdzięczny, gdybyś wkleił tutaj. Chętnie obejrzę.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na telefonie jestem. Ale jest film na yt w polskimi napisami nawet. Wpisz w google ted gunderson chemtrails i tam będzie polska strona z filmem z napisami po polsku.
  • 0

#1973 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

To pewnie ten film. Ja nie mam powodów by nie wierzyć tak znaczącej osobie.

• 1

Mike.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Normalnie nie mogłem się powstrzymać od komentarza.

To co mówi ten koleś to jeden wielki BEŁKOT. Zero jakiegokolwiek dowodu tylko taka pyskówka ala Kaczyński że wszystko to oni, układ, mafia itp. itd... Takie filmy są ŻENUJĄCE. Gdyby ten człowiek pokazał zdjęcie jakiegoś samolotu, podał nazwisko pilota, wskazał jakieś osoby albo przynajmniej strukturę w ONZ, pokazałby cokolwiek... A ten film wygląda jak wystąpienie oszołoma, który kocha się w pseudoteoriach spiskowych. Zanim wstawicie taki film lub o nim napiszecie przemyślcie to, bo nie jest to ŻADEN dowód ani argument - raczej jest to ośmieszenie tematu.

Użytkownik Mike edytował ten post 10.04.2011 - 13:59

• 6

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dla was żaden dowód nie jest wystarczający. Nawet jakby pokazał to co napisałeś, jakiś papier, osobę to i tak byłyby to za mało i w dodatku FAKE (uwielbiacie to słowo). Ale taka jest prawda. Żaden dowód nie jest wystarczający.
  • -3

#1976 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Mike, Twoja subiektywna ocena człowieka jest tu mało znacząca. Gość był na stanowisku nie byle jakim i na pewno dużo wie. Jak się chce, to się zawsze znajdzie dziurę w całym.
  • 0

Mike.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Muhad przyjacielu znasz mnie trochę, a ja Ciebie. Wiesz, że darzę Cię szacunkiem. Tu nie chodzi o subiektywizm, obiektywizm, szukanie dziury w całym, fake... Mi chodzi o RZECZOWĄ, merytoryczną rozmowę. A ten człowiek skoro kilkadziesiąt lat temu był wysoko w strukturach FBI to właśnie powinien zachowywać się jak PROFESJONALISTA - takie gadki po prostu mu nie przystają.
A wstawianie takich filmów może działać też w drugą stronę - ktoś wstawi jak inny agent FBI/CIA/NSA wypowiada się że Chemitrails to wierutna bzdura. Ktoś napisze, że takiemu człowiekowi nie można nie wierzyć i koło się zamyka. W tym momencie przypomina to przedszkole i rozmowy w stylu: "A mój tata to powiedział, że..."
  • 4

#1978 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

To co mówi ten koleś to jeden wielki BEŁKOT. Zero jakiegokolwiek dowodu tylko taka pyskówka ala Kaczyński że wszystko to oni, układ, mafia itp. itd... Takie filmy są ŻENUJĄCE. Gdyby ten człowiek pokazał zdjęcie

Rozumiem Twój punkt widzenia.
Zechciej jednak zauważyć że zdecydowana większość osób które wyskakiwały z dowodami w róznych tajnych projektach gryzie kwiatki od spodu.
Typowym przykładem jest ten Pan:
http://youtu.be/SLgjp6o5p20

Sytuacja się ostatnio trochę zmienia - ot parę dni temu FBI przyznało że w 1947r. to jednak nie balon meteorologiczny, ale jednak 3 spodki UFO z Szarakami na pokładzie.
Trochę taki mały news zmienia, nieprawdaż?
Te wszystkie oszołomy snujące opowieści o obcej technologii w posiadaniu USA, podróżach w czasie, etc nagle nabierają innych kolorów.
Takich "rewelacji" potwierdzanych przez USA i nie tylko będzie więcej.
Także w temacie chemtrails.

pozdrawiam

Użytkownik radoslaw edytował ten post 10.04.2011 - 15:02

• 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Muhad,BrainsCollector,radoslaw@
Koledzy,w wielu zakładach produkcyjnych istnieją komórki zajmujące się analiza wszystkiego co im wpadnie w łapy,w celu znalezienia niekontrolowanych wycieków,emisji itp.Nazywa się to Environmental Monitoring Agency.Te agencje analityczne są niezależne.Podsyłam wam namiar na jedną z nich.Znajomość języka angielskiego wskazana.Możecie im zadać jakiekolwiek pytania dotyczące analizy powietrza i gleby.Odwagi,może w ten sposób dowiodę wam,ze fizyka się nie zmieniła,a chemia jest ciągle taka sama.

Kontakt:

Customer Service tel: +44 20 8943 8637
E-mail: [email protected]

A to ich stronka:

http://www.npl.co.uk...tal-monitoring/

#1980 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Staniq. Nigdzie nie ma "niezależnych" agencji. Wszystko jest pod kontrolą finansjery. Nie wiem skąd w Tobie tyle naiwności. Powiedzą Tobie, co im ważniejsi ludzie nakażą.
Tak jak Radosław napisał; ilu sceptyków naigrywało się z tych, co wierzyli że 1947 - Roswell to coś więcej niż plotki? Pewnie sam uważałeś, że tamte wydarzenia to bajki były. Jednak podejrzliwi mają lepsze nochale.

Muhad przyjacielu znasz mnie trochę, a ja Ciebie. Wiesz, że darzę Cię szacunkiem. Tu nie chodzi o subiektywizm, obiektywizm, szukanie dziury w całym, fake... Mi chodzi o RZECZOWĄ, merytoryczną rozmowę. A ten człowiek skoro kilkadziesiąt lat temu był wysoko w strukturach FBI to właśnie powinien zachowywać się jak PROFESJONALISTA - takie gadki po prostu mu nie przystają.
A wstawianie takich filmów może działać też w drugą stronę - ktoś wstawi jak inny agent FBI/CIA/NSA wypowiada się że Chemitrails to wierutna bzdura. Ktoś napisze, że takiemu człowiekowi nie można nie wierzyć i koło się zamyka. W tym momencie przypomina to przedszkole i rozmowy w stylu: "A mój tata to powiedział, że..."

Możliwe, że facet latami walczył z wiatrakami a jego zniecierpliwienie widoczne jest na nagraniu. Nie wiadomo jakim był człowiekiem x lat temu. Nie oceniaj człowieka po jednym filmie.
  • -6

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych