Napisano 02.06.2011 - 13:53
Napisano 02.06.2011 - 13:59
Napisano 02.06.2011 - 14:03
Napisano 02.06.2011 - 14:09
Dokładnie Easy_Rider!
Ile razy widziałem synchroniczne loty, gdzie samoloty tworząc iksy mijały się dosłownie o kilka metrów! Nie były to z pewnością samoloty rejsowe, bo ich pasażerowie dostaliby po czymś takim gremialnego zawału i nikt ponownie nie skorzystałby z linii lotniczych, których samoloty przelatują obok innych w odległości kilku metrów.
Użytkownik Kostek edytował ten post 02.06.2011 - 14:19
Napisano 02.06.2011 - 14:17
A Twoja teoria że nie mogą wymagała by przyjęcia dodatkowego założenia że powietrze jest nieruchome... bez sensu, nie?Teoria, zakładająca że chemtrails to utrzymujące się godzinami smugi kondensacyjne, wymaga przyjęcia dodatkowego założenia, że trasy samolotów pasażerskich mogą tworzyć gęste kratownice.
Napisano 02.06.2011 - 14:20
Liczyłem, że skoro od lat 70 tych w USA mamy ruch powietrzny taki, jak obecnie w Polsce, to przez 30 lat powstanie kilkanaście tysięcy fotografii z utrwalonymi trwałymi smugami na niebie. A wy mi pokazujecie jedno zdjęcie z II wś, i dwa zdjęcia satelitarne z podpisem, że były robione przed laty Aż taki głupi i naiwny nie jestem i myślę, że czytający ten temat użytkownicy też.Po co QM żądasz zdjęć gdzie widać smugi kondensacyjne tworzone przed latami, skoro niejako z urzędu, jakie by te zdjęcia nie były, zamierzasz je i tak zignorować.
"Na oko" - wyglądało to tak, jakby te dwa samoloty miały się w powietrzu zderzyć, także oceniłem, że przeleciały szalenie blisko siebie.Jakim cudem określiłeś różnicę w odległości tych samolotów od siebie, będąc grubo ponad 10 km od nich ? No chyba że siedziałeś na skrzydle jednego z tych samolotów ?
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 02.06.2011 - 14:27
Napisano 02.06.2011 - 14:22
Napisano 02.06.2011 - 14:27
Napisano 02.06.2011 - 14:30
Kostek
"Na oko" - wyglądało to tak, jakby te dwa samoloty miały się w powietrzu zderzyć, także oceniłem, że przeleciały szalenie blisko siebie.Jakim cudem określiłeś różnicę w odległości tych samolotów od siebie, będąc grubo ponad 10 km od nich ? No chyba że siedziałeś na skrzydle jednego z tych samolotów ?
Użytkownik Kostek edytował ten post 02.06.2011 - 14:41
Napisano 02.06.2011 - 14:39
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 02.06.2011 - 14:41
Napisano 02.06.2011 - 14:46
Na podstawie tego zdjęcia: http://www.flickr.co...ol-1366137@N22/"Na oko" - wyglądało to tak, jakby te dwa samoloty miały się w powietrzu zderzyć, także oceniłem, że przeleciały szalenie blisko siebie.
No i te zdjęcia ../../public/style_emoticons/default/smile2.gif po prostu nie wiem, co mam napisać. Przekonaliście mnie, te zdjęcia udowadniają, że samoloty rejsowe latają bliziutko od siebie i to, co widziałem, było całkiem normalne ../../public/style_emoticons/default/laugh1.gif
Użytkownik Ill edytował ten post 02.06.2011 - 14:46
Napisano 02.06.2011 - 14:54
Nieprawda, kłamiesz Quintus. Oni wcale sobie nie wychowują ludzi, nie ma czegoś takiego jak konspiracja zakrojona na olbrzymią skalę, która skrojona została tylko w celu powszechnego zatruwania ludzi dodatkami do paliwa lotniczego. To nie jest temat o rycerzach patriotach, ratujących ojczyznę przed Turkami. Jak możesz insynuować, że jacykolwiek ludzie są zastraszani, żeby milczeć. Że są przekupywani? Nie masz żadnych dowodów na to, że oni mają jakieś pieniądze na cokolwiek, a już na pewno na opłacanie setek tysięcy ludzi. W ogóle nie ma żadnych ich, a ty kłamiesz wszystkim wokół. Przechodząc do meritum, uważam, że społeczeństwo jest bardzo dobrze wyedukowane i nie potrzebuje sztucznych strachów, które napędzać maja lawinę oskarżeń ludzi, którzy mają pieniądze, to nie jest miejsce na zazdrość, to jest skazane na porażkę. Nie toczysz żadnego boju, bo to jest walka z wiatrakami, które sam wymyśliłeś, a których oprócz ciebie nie widzi nikt inny, jak to jest ze snami właśnie, o których wspomniałeś. Nie będzie też żadnej rewolucji, bo ludzie nie są głupi i nie dadzą się nabrać na jakieś spiski.Oczywiście, że tak Easy. Tak oni sobie wychowują ludzi - myśl tylko o sobie i najbliższych i chciej być bogaty. Dlatego tak wiele osób idzie na współpracę z nimi - albo robią to w obawie o życie swoje i bliskich albo mają odpowiednio posmarowane. Czasy honorowych rycerzy patriotów się skończyły. Dzisiaj sprzedać się to pestka, musi się jedynie zgadzać kwota albo odpowiednio wysoka realność gróźb. Jak masz kasę, to możesz prawie wszystko, a oni z pewnością mają mnóstwo pieniędzy. Mają też media, a kasa plus media równa się możliwość przeprowadzenia każdej akcji na ogłupionym, wierzącym w przekaz medialny, społeczeństwie. Dlatego tak ważne jest działanie tych wszystkich obudzonych, którym zależy na innych, którzy nie myślą jedynie o sobie. Bój, jaki musimy stoczyć, jest z góry skazany na porażkę, ale ile było przypadków w historii, że faworyt starcia przegrywał z kretesem Ludzie budzą się ze snu i myślę, że za kilka lat będziemy mieć w Polsce i na świecie prawdziwą rewolucję, niekoniecznie z wszczepianiem wszystkim czipów w tle.
Może masz rację, może faktycznie nie ma takich podręczników, ale to nie znaczy, że nie było wtedy smug kondensacyjnych. Kiedyś w ogóle nie było książek, a ludzie jakoś potrafili opisywać świat. Wiele rzeczy nie zostało jeszcze wdrożonych do polskiego szkolnictwa i słusznie masz pretensje o to do kolejnych rządzących, którzy utrzymywali dzieci w nieświadomości.Tak tutaj się udzielasz, to może ty miałeś w szkole podręczniki, w których pisano o trwałych smugach kondensacyjnych, które zamieniają się w chmury cirrus? Jeśli tak, to zeskanuj nam karty tego podręcznika albo po prostu daj namiary na autora i rok wydania.
Napisano 02.06.2011 - 14:54
Napisano 02.06.2011 - 14:57
Użytkownik Hellmaker edytował ten post 02.06.2011 - 14:58
Napisano 02.06.2011 - 15:44
Kilka pytań do Quintusa. Czy wiesz Quintusie co oznacza słowo separacja, kiedy używane jest przez kontrolerów lotów i osóby, które mają wykształcenie pozwalające im na biegłe posługiwanie się specyficznym dla zawodów kontrolerów językiem? Czy uważasz, że ludzie, którzy szkoleni są na kontrolerów lotów świadomie są okłamywani przez wszystkie rządy jakie mieliśmy oraz mamy w Polsce? Czy uważasz, że ludzie na całym świecie, którzy uczyli się jak zostać pilotami byli okłamywani i szkoleni by zatruwać ludzi? Czy uważasz, że każdy człowiek siedzący w samolocie za sterami jest zmanipulowany lub zastraszony, a może przekupiony?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych