Kompletnie nie kumam tego wywodu. Udało im się ukryć opryski w skali lokalnej, ale świat o nich się dowiedział O globalnych w zasadzie nic nie wiadomo, ale nie udało im się tego ukryćJest całkowicie odwrotnie. Udało im się ukryć opryski w skali lokalnej, skoro świat dowiedział się o nich dopiero z oficjalnego raportu, natomiast nie udalo im sie ukryc opryskow w skali globalnej, bo po prostu widzi je za duza liczba owiec. Dodatkowo teraz tez mamy oficjalne dokuemnty mowiace o geoinzynerii, mamy reportaze glownych amerykanskich stacji, wiec nie wiem, czy tak do konca chca to ukryc.
Jeśli oni nie mogli ukryć oprysków w skali lokalnej, to jakim cudem ukrywają to w skali globalnej. Ile trzeba było personelu do pryskania lokalnego, ile trzeba do pryskania globalnego ?
Z uwagi na powyżej zaprezentowany przeze mnie argument (ze nie do konca sie z tym kryja) Twój argument traci na znaczeniu. Z tego co wyczytałem to juz posypało wiele osob.
Kto posypał ? Nazwiska, stanowiska i dowody jakie przedstawili. Operujesz samymi ogólnikami. Gdzieś, coś wyczytałeś, nawet nie zainteresowałeś się jakie to źródło i nie zastanawiając się powtarzasz dalej.
Tak samo ktos moglby napisac o Katyniu - "Na dobrą sprawę cała teoria o Katyniu opiera się tylko i wyłączenie na tym, że podczas wojny zniknęło kilkadziesiąt tysięcy światłych Polaków. Reszta to spekulacje i domysły, które na tym bazują."
Hola hola. Co Ty wypisujesz ? Nie zagalopowałeś się czasem ? Sprawa Katynia to nie teoria i nie bardzo wiem jakim cudem ktoś by mógł coś takiego napisać.
Mysle, ze gdyby dobrze poszukac, to jest duzo informacji o pogorszeniu sie stanu zdrowia ludzi zamieszkujacych tereny, gdzie opryski sa najbardziej intensywne.
No właśnie nie ma żadnych korelacji między takimi danymi. Wierzysz tak w chemtrails, że nawet jesteś w stanie przypisać jakieś nieznane Ci dane na temat stanu zdrowia ludzi z opryskami. Nawet bez sprawdzenia zakładasz, że takowe istnieją.
Czemu jakis Tusk czy Kaczynski, wydajac zezwolenie na cala akcje, mogli bez spolecznej konsultacji decydowac o zdrowiu ludzi i stanie naszego srodowiska. Zapewne mają wazny powod, ale nie od tego przeciez są, by robic cokolwiek wbrew woli narodu.
Eeeee. Jaka decyzja ? Niewiele Ci trzeba by wyrobić sobie taką opinię i zdanie. W zasadzie bez żadnych dowodów zakładasz, że ktoś podjął taką decyzję i wydał zgodę.
Do niesamowitych wniosków dochodzisz widząc lecący samolot zostawiający smugę
Użytkownik dzustin edytował ten post 08.06.2011 - 17:23