Buhahahahahaha......dowody iście porażające - fakt. Songohan , poświeciłem cale popołudnie na zglebienie tajemnicy Nassima Haramein.Nie jestem fizykiem, ale dokopałem się do wielu postów na rożnych forach ,gdzie gościu raczej kariery nie robi . W opiniach forumowiczów to raczej bliżej mu do kościoła scientystycznie nastawionych , niż do stricte naukowej elity . Pseudonaukowy bełkot niepodpierany przez fizyków , kosmologów i innych naukowców.
Tego typu inwektywy pod adresem Nassima były modne 10-15 lat temu, dziś to raczej przejaw niedoinformowania i wdrukowanej przez system ignorancji. dorobek naukowy Nassima to nie żadna pseudo nauka, czy czary mary. O to właśnie chodzi ,że to czysta nauka, i jego praca o traktowaniu atomów jako czarnych dziur zdobyła uznanie nawet w środowisku "twardogłowych" fizyków - czytaj wykształconych (czyli tych którzy dobrze przyswoili sobie wiedzę podaną im na tacy) Dostał nawet nagrode od tych nadętych naukofffców, którzy długo nie doceniali bystrosci umysłu Nassima. Może warto na serio zapoznać się z jego zdaniem na temat rzeczywistości bo jak najbardziej są podparte pracą naukową. Mo Dlatego powtarzam, że taka krytyka w stosunku do takich ludzi jak np. Nassim Haramein, była modna 15 lat temu. Wtedy słońce jeszcze tak nie napiepszało tymi kodami
wywiadzik po otrzymaniu nagrody
Mój odnośnika tutaj wykład w którym nakreśla co i jak. długi i bardzo ciekawy, polecam
Mój odnośnikEwolucja DNA
Mój odnośnik Tutaj bardziej naukowo:
Dan Winter przeznaczenie DNA
Mój odnośnik wiem, wiem dla niektórych to bełkot pseudonaukowy trudny do skumania, dużo trudnych słów, ale mnie się wydaje całkiem sensowny
Dlaczego uważam, że w chemtrails chodzi o Słonce? Wystarczy choćby zaobserwować to, ja zauważyłem, że najwięcej tego jest w "Słoneczne" dni. Choćby taki dowód.
. ale przy tak porazajacych dowodach i zdaniu: "czy to sie komus podoba czy nie..."
Jakich ty dowodów odemnie oczekujesz? Sprawa z którą związek maja chemtrails to wielopoziomowa łamigłówka, nie do skumania dla sceptycznych racjonalistów. Nassima wtrąciłem w tym temacie, właśnie dlatego aby nakreslić iż mamy do czynienia z wręcz magiczną naturą rzeczywistości; nieskończona gęstość i potencjał co udowodnił naukowo. Jak to sobie połaczysz z wiedza na temat naszek świadomosci i jej aspektów to ci wyjdzie, że jesteś magikiem i możesz czarować co zechcesz, jesli wiesz jak to zrobić - oni wiedzą
I właśnie to się komuś nie podoba bardzo. Komus kto czerpie zyski z takiego obrotu spraw na Ziemi a nie innego. Oni nie potrzebują, świadomych siebie i rzeczywistości boskich kreatorów, potrzebują zahipnotyzowanych zoombi, robotów - niewolników nie potrafiących rozpoznać własnej natury.
Użytkownik songohan edytował ten post 13.05.2010 - 21:40