Napisano 12.06.2011 - 01:51
Napisano 12.06.2011 - 09:14
chemiczny_adi pisze:
11 Czerwiec 2011 o 22:34
Swoją drogą, ciekawe co by powiedzieli, gdyby tak ktoś strącił jednego?.. – Zginęło 666 niewinnych pasażerów… ALE DORWIEMY TERRORYSTÓW! =D Ech, tak sobie fantazjuję tylko…
astromaria pisze:
11 Czerwiec 2011 o 23:49
Możesz je zestrzelić, jeśli masz czym. Zginie na pewno tylko jeden człowiek, najwyżej dwóch (chyba, że spadnie komuś na chałupę).
Napisano 12.06.2011 - 10:23
Napisano 12.06.2011 - 11:31
Użytkownik Anders edytował ten post 12.06.2011 - 11:34
Napisano 12.06.2011 - 11:42
Prawo w Polsce jest bardzo skomplikowane i służy bardziej przestępcom jak prawym ludziom,stwierdzenie że "Możesz je zestrzelić, jeśli masz czym." Jest jak powiedzenie do gościa dałbym ci w mordę, wyrwę Ci serce ,a na końcu zjem twoje dzieci, lecz nie mam rękawic bokserskich, jest jak najbardziej niekaralne bo chcesz się z nim zmierzyć na sportowo.słowa "Możesz je zestrzelić, jeśli masz czym." to już podżeganie do popełnienia przestępstwa. Nie mam pojęcia gdzie są moderatorzy forów, na których te wpisy umieszczono.
Napisano 12.06.2011 - 11:48
Napisano 12.06.2011 - 12:15
Napisano 12.06.2011 - 12:34
Napisano 12.06.2011 - 13:53
Wartościowy Post
scigany@
Jakim prawem podważasz zasady newtonowskiej fizyki,twierdząc,że to co my Ci tłumaczymy jest nieprawdą.Na temat waszych autorytetów już się wypowiadaliśmy i szkoda na to naszego czasu.Co do modyfikacji roślin,to pomyliłeś tematy.To jest inny temat.
Jesteś lekko zacofany, czas na nową fizykę ,bez niej nie da się wytłumaczyć pewnych rzeczy, takich ziemskich ja Ty sam, poczytaj o nowej fizyce idz z duchem czasu, nie bądz samotny;]
Pozdro
Skoro jest to taka pseudo-pseudo teoria, to czy nie traktujecie jej zbyt powaznie? Kazdy normalny czlowiek, wiedzac ze rozmawia z niedouczonymi trollami-ignorantami dawno by odpuscil. Czemu ludzie w sieci komentujac kazdy artykul o chmurach (czy ostatnio o zarazkach) gremialnie pisza o chemiosmugach, a Wy jakos dziwnie, jak jeden maz, raczka za raczke, pilnujecie tego tematu i non stop wszystkiemu zaprzeczacie? Warto tracic swoj cenny czas? Przeciez kazdy i tak wie, jak jest. I jeszcze to dziwaczne zaznaczanie, ze "jestem tu dla rozrywki" Piszecie, ze inteligenty człowiek nigdy nie uwierzy w takie głupoty. Jednak patrzac na ten temat i ludzi sie w nim wypowiadajacych, smiem twierdzic, ze o chemtrails wie i pisze bardzo duzo bardzo inteligentnych osob. To raczej z wami jest problem tej natury.
I prosze nie nazywac nas spiskowcami, bo to sugeruje, ze to my spiskujemy, co jest troche obrazliwe.
Witam wszystkich aż przyjemnie się robi iż coraz większa rzesza dostrzega działanie Chembusterów.Świadczy to iż ludzie zaczynają dostrzegać zmiany w środowisku naturalnym, dokładnie w pogodzie które podążają w dobrą stronę....Mniej nawałnic podtopień,powodzi,wichur,trąb powietrznych to niektóre zmiany których w ostatnim czasie jakby miej,jakby nam ubyło.Co prawda bandyci :evil: i tak dalej latają :cooo?: ale efekty ich działania i możliwości staja się coraz s słabsze .Oby taka dalej...Chce się podzielić spostrzeżeniami z pracy Chembusterów otóż po silnych deszczach kiedy w rurkach zalegała woda aura po woli wracała do poprzedniego stanu przez kilka dni ciągnęły się chmury,w momencie wylania wody i przemyciu kryształów od razu tzn. gdzieś po trzech godzinach pojawia się słoneczko i jest piękny błękit....Budujcie Chembustery to działa.... :spoko: :tak:
Witam serdecznie
Ten wątek śledziłam najczęściej.
Do tej pory trochę "lektury"było do poczytania.
niezmiernie się cieszę ,że wielu z Was walczy 'chemolami"jak ja to nazywam .
Jestem nowa i postaram się do Was zaglądać jak najczęściej.
Właśnie zamówiłam mini"chembusia"i czekam cierpliwie na niego,a potem na oczyszczenie okolicy w której mieszkam.
Napisano 12.06.2011 - 14:49
Napisano 12.06.2011 - 17:04
Indi, obecnie Konfederacja jest skupiona m.in na ochronie pola wymiaru piątego kul Ziemia i Mars, do którego zmierzają istoty ludzkie w wyniku doświadczania śmierci. Starcie dwóch biegunowości odbywa się w polach trzeciego i czwartego wymiaru tego układu kul świadomych. Istoty gadzie podejmują ostatnią próbę pobrania energii od zablokowanych jeszcze istot ludzkich. Zmierzające tu istoty trzynastometrowe mają im to umożliwić, gdyż same istoty gadzie nie są w stanie utrzymać swych manifestacji w polu trzeciego wymiaru kul Ziemia i Mars. Istoty gadzie przegrają tę bitwę z uwagi na bezpośrednie działanie okna Słońca, które wspomoże istoty ludzkie będące w polach kul Ziemia i Mars.
Użytkownik dzustin edytował ten post 12.06.2011 - 17:05
Napisano 12.06.2011 - 17:51
Napisano 12.06.2011 - 17:53
Użytkownik Staniq edytował ten post 12.06.2011 - 17:56
Napisano 12.06.2011 - 19:24
Niech se płacza ile chca . Ważne że nie spadnie ani jeden samolot jak sie im za dupe odpowiednie służby wezmą .Już widzę tą całą masę Fanatyków zakładających tematy na forum że państwo chce ich pozamykać bo walczą o prawdę. To nic nie da, tylko pogorszy sprawę. Najlepiej to nic z tym nie robić - jak chcą marnować kasę ok. Niech kupują te Chembustery, puki nie wychodzą z tym na ulicę i nie strajkują przeciwko "smugom chemicznym" to są niegroźni. Zresztą i tak pewnie zostali by wyśmiani przez media, kościół, naukowców, że by im się odechciało
Użytkownik Canaris edytował ten post 12.06.2011 - 19:31
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych