Napisano 14.06.2011 - 07:20
Napisano 14.06.2011 - 07:52
Napisano 14.06.2011 - 08:21
Napisano 14.06.2011 - 08:43
Napisano 14.06.2011 - 09:40
Popularny
Witajcie tępe trole z paranormalne. Oficjalnie możecie mi skoczyć bo niczego nie reklamuje.
A straszyć buraku to ty sobie możesz babcię na targowisku. Na szczęście kasa chorych zwraca za psychiatrę.
Zapamiętaj jeszcze jedno że, groźby są tez karalne kretynie.
Skażone wody gruntowe masz w swojej wyobraźni której pewnie też nie masz.
Zapamiętaj patałachu, na policję to możesz się zgłosić ale tylko po to aby cię odwieźli na oddział zamknięty.
Napisano 14.06.2011 - 09:49
źródło - TVN24Śnieg w niespotykanym kolorze zasypał mieszkańców Kraju Krasnodarskiego w Rosji. Gdy w środę wyszli z domów, ich podwórka i samochody pokryte były (nie)białym puchem - śnieg był ciemnoróżowy i brązowy.
Jak wyjaśniają meteorolodzy, nie ma powodów do niepokoju. Śnieg nie jest szkodliwy. Ten w normalnym - białym - kolorze spadł najpierw, dopiero później nadciągnęły deszczowe chmury, z których opady zmieniły kolor śnieżnej pokrywy.
Według naukowców winne są silne wiatry znad Afryki. Wzbiły one w powietrze piasek, który uwięziony w chmurach przywędrował aż nad Rosję.
Mieszkańcy pozostają nieufni. Obawiają się oni, że dziwny kolor śniegu jest skutkiem zanieczyszczenia powietrza, a nie wiatrów znad Sahary.
Cytat z "Twoja Pogoda.pl"Pomarańczowy śnieg był efektem panowania potężnej burzy piaskowej. Dzięki silnym wiatrom żółte piaski zostały uniesione z terenów pustynych pogranicza Chin i Mongoli i przeniesione na wschód w kierunku Półwyspu Koreańskiego.
WikipediaKolorowy śnieg – śnieg zabarwiony, na pewien określony kolor (zwykle czerwony), często o różnym nasyceniu barwy dający niecodzienny efekt w wyglądzie krajobrazu. Najczęstszą przyczyną jego powstawania jest obecność naśnieżnych glonów. Rzadziej źródłem zabarwienia są czynniki fizyczne, np. opadający pył.
Użytkownik Anders edytował ten post 14.06.2011 - 09:52
Napisano 14.06.2011 - 10:02
Matko a ja przezylam takie burze, ze prawie orkan i nigdy piaski Sahary nie zasypaly mi ogrodka w Polsce. Teraz do Afryki mam jeszcze blizej i nic nie chce do mnie przyleciec, a tutaj wieje jeszcze lepiej jak w Polsce. Sniezne glony> to taka plesn, tylko czerwone zamiast zielone? O cie, a ja zima przechowywalam mieso w sniegu, jak mi sie lodowka zepsula, bo myslalam, ze w zimnie to sie zadna zaraza nie uchowa...Ale jestem niedouczona, a jaka naiwna.Według naukowców winne są silne wiatry znad Afryki. Wzbiły one w powietrze piasek, który uwięziony w chmurach przywędrował aż nad Rosję.
No i okazalo sie ze naleze do mniejszosci i kto by pomyslal?Dla większości myślących ludzi bardziej wiarygodnym powodem spadania kolorowego śniegu są piaski pustyni niż zatruwanie nas z powietrza na które do dziś nie ma ŻADNYCH dowodów.
Napisano 14.06.2011 - 10:09
To była odpowiedź samego Admina, a ta wściekłość jest spowodowana dietą wegetariańską. Wiem to, bo miałem nieprzyjemność przebywać jakiś czas na tym sekciarsko-wegetariańskim forum.[...] odpowiedź moderatora na moj post zacytowany przez QM ( w temacie chemtrails oczywiście ). Jak widać pełna kultura , oświecenie i przebudzenie.
Napisano 14.06.2011 - 11:10
Te tysiące ludzi na całym świecie nie przedstawiła żadnego realnego dowodu, gdyż te zdjęcia i filmy są w takiej jakości że nic nie widać. Wystarczy już tych pseudo dowodów w postaci "samolotów hologramów".Tak czy inaczej, cokolwiek jest celem tych działań, nie można twierdzić, że nic się nie dzieje, bo tysiące ludzi na świecie chyba nie ulega halucynacji, tym bardziej nie ulegają halucynacji aparaty fotograficzne i kamery filmowe.
Chodzi mi na razie tylko o stwierdzenie, że nie jest to normalne zjawisko związane z tworzeniem smug kondensacyjnych, chociażby dlatego, że te podejrzane smugi tworzą w jednym miejscu gęstą siatkę, która nie może być spowodowana przez samoloty liniowe, gdyż dotyczy to terenów, gdzie do najbliższego lotniska cywilnego jest kilkadziesiąt kilometrów. Ponadto, gdyby zjawisko dotyczyło samolotów rejsowych, występowałoby codziennie, a występuje bardzo nieregularnie, na ogół raz na kilka tygodni.
Na pierwszym z filmów zaprezentowanych PBsofta (0.14 - 0.20) jest taka scena, którą zobaczyłem po raz pierwszy, gdzie smuga tworzy łuk o tak małym promieniu, że jest rzeczą nieprawdopodobną, aby taki manewr wykonał samolot liniowy - prawdopodobnie został pokazany manewr zawracania samolotu, który wykonywał zadanie nad określonym terytorium.
Napisano 14.06.2011 - 11:42
odpowiedź moderatora na moj post zacytowany przez QM ( w temacie chemtrails oczywiście ). Jak widać pełna kultura , oświecenie i przebudzenie.
Na moim forum będzie się pisać o czym się chce i kto chce
Użytkownik dzustin edytował ten post 14.06.2011 - 11:45
Napisano 14.06.2011 - 12:00
Napisano 14.06.2011 - 13:11
Przede wszystkim, nie kłam bezczelnie. To jest typowa metoda agenturalnego trollingu - wmawianie nie istniejących stwierdzeń, żeby później bezpodstawnie na kimś się wyżywać. Albo podasz, w którym miejscu użyłem określenia "samoloty hologramy", a jeżeli nie, to proszę o reakcję ze strony Moderatora. Nie przypominam sobie również, aby kiedykolwiek tego rodzaju argument był użyty w tej czy innej dyskusji na temat chemtrails.Wystarczy już tych pseudo dowodów w postaci "samolotów hologramów"..
Kolejny przykład trollingu. Co właściwie chciałeś wmówić mi czy udowodnić tym bełkotem? Przekonanie, że samoloty latają tylko nad lotniskami? Sam jesteś idiotą, czy chcesz w ten prymitywny sposób udowodnić, że ktoś jest idiotą? Za słabo cię wytrenowali, jeszcze musisz dużo się nauczyć.A co ma lotnisko do samolotów na wysokości przelotowej i smug kondensacyjnych ? Uważasz że samoloty mogą latać tylko nad lotniskami ? - Hmm ciekawa teoria, widać że nie masz najmniejszego pojęcia o lotnictwie. Weź do ręki mapę dróg lotniczych i sobie zobacz. Zapomniałeś chyba o lotach tranzytowych nad Polską których jest ogromna ilość dziennie, np. loty z USA do krajów Arabskich...
Smugi się tworzą w zależności od warunków atmosferycznych, dokładniej w Troposferze, więc raz są smugi a raz nie ma, natomiast samoloty latają codziennie..
Mam rozumieć, że porównywałeś ten film z mapką dróg lotniczych nad Londynem i posiadasz wiedzę na temat promienia skrętu samolotów liniowych przy prędkości przelotowej?To nie manewr zawracania tylko zwyczajny skręt, bo samoloty latają po punktach nawigacyjnych które są w różny sposób rozmieszczone (lektura mapki dróg lotniczych sie przyda).
Napisano 14.06.2011 - 14:30
Napisano 14.06.2011 - 14:48
Przede wszystkim, nie kłam bezczelnie. To jest typowa metoda agenturalnego trollingu - wmawianie nie istniejących stwierdzeń, żeby później bezpodstawnie na kimś się wyżywać. Albo podasz, w którym miejscu użyłem określenia "samoloty hologramy", a jeżeli nie, to proszę o reakcję ze strony Moderatora. Nie przypominam sobie również, aby kiedykolwiek tego rodzaju argument był użyty w tej czy innej dyskusji na temat chemtrails.
Ludzie którzy fotografują samoloty non stop,że tak powiem, sprzętem odpowiednim ,mają przewagę faktów
Napisano 14.06.2011 - 17:18
Nikt nie powiedział, że akurat Ty użyłeś stwierdzenia o hologramach, tylko że rzucano teoriami o metodach trucia jak z rękawa: wpierw było coś o dolewaniu trucizny do paliwa zwykłych samolotów rejsowych, potem o dodatkowych instalacjach, które rozpylały dopiero w określonych rejonach, potem o specjalnych samolotach, które zamiast wozić pasażerów załadowane były kilkunastoma beczkami z "trucizną", później użyto teorii o hologramach rozpylających truciznę. Upierał się przy tym zbanowany już Misiu86, np. w poście nr 1310 na stronie 88 czy sześć postów później, więc to niestety Ty kłamiesz, nie Kostek
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych