Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7696 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Frank Drebin.
  • Tematów: 0
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ill

Nie jestem pewien, czy w swoim życiu przeprowadziłeś jakieś większe przedsięwzięcie, ale weź sobie przeprowadź eksperyment myślowy i zaplanuj sobie operację rozpylania owej chemii dla np. 100 samolotów. Serio, weź kartkę, coś do pisania i to zaplanuj. Na początek kup od razu ryzę papieru i garść ołówków. Po takiej analizie może zauważysz jak ogromną ilość czynników trzeba brać pod uwagę, żeby w tych stu samolotach ta instalacja działała sprawnie, praktycznie na okrągło i jeszcze pozostając niewykrytą.

Naprawde zabawny z Ciebie człowiek ;) Ja mam wziac kartke, dlugopis i planowac? Bylbym szalencem, zeby cos takiego wymyslec i planowac, a juz z pewnoscia zbrodniarzem zeby cos takiego wprowadzac w zycie. Po drugie osoby, ktore to wymyslily i wdrozyly w zycie dysponuja takimi środkami i takim zapleczem naukowo-technicznym, ze zaplanowanie i zorganizowanie calej akcji nie bylo dla nich zadnym problemem. Mozemy się o tym przekonac codziennie obserwujac niebo.

Xellos

gdyby na tym zebraniu pokazano dowód. To byś ten artykuł czytał na pierwszej stronie strony grubą czcionką wytłuszczony.

W pieknym, sprawiedliwym swiecie zapewne by tak bylo. Niestety swiatem rzadza ludzie pozbawieni moralnego kregoslupa, dla ktorych liczy sie wladza, zysk i kontrola. Tak samo jest przeciez (przykladowo) z 11 wrzesnia. Dowodow na wew. robote jest multum i jakos nie widzialem artykulow na pierwszych stronach gazet grubą czcionka wytluszczonych infromujacych ludzi, ze zostali oszukani. Zyjemy w czasach, w ktorych prawda lansowana jest tylko wtedy, kiedy jest na reke eilty, w innym przypadku prawda nazywana jest teorią spiskowa, a ludzie ja gloszacy nazywani sa spiskowcami, oszolomami, czy wrecz debilami (jak przykladowo w tym temacie).

To czym jest 97 wpisów nawet zakładając, że to każdy napisany z unikalnego IP...tym czego można się spodziewać chyba no nie ?

Tak, ja napisalem wszystkie te komentarze ;) Tak samo moge o Was pomyslec, ze byc moze "Wy" to dwie, trzy osoby, z ktorych kazda ma do dyspozycji po 10 IP i zamula temat za pomoca kilkunastu kont. Nie mozecie pogodzic sie z faktem, ze ludzie juz to wiedza i juz nie kupuja iscie frajerskich argumentow, jakie serwuja im przeroznej masci trolle.

Kostek

To że jakiś gość napisał wzmiankę o chemtrails na stronie spotterskiej, nie oznacza to że jest spotterem. I jeszcze te "zdjęcia" wielkości znaczka, wow !

Bo spotterami sa jedynie te smieszne osoby z polskich stron o spottingu, ktore w avatarach maja powklejane powazne twarze, najlepiej z dlugasnymi obiektywami i ktore na haslo chemtrails gremialnie dostaja przesmiewczych spazmow. Z nich moga byc tacy prawdziwy spotterzy, jak ze mnie ksiaze Monako. Skoro dla nich chemtrails to przezabawna, niemozliwa do zrealizowania teoria, skoro dla nich dlugasne na kilkanascie kilometrow smugi zamieniajace sie w chmury, to cos zupelnie normalnego, to w takim razie to oni g wiedzą o lotnictwie, o samolotach i o smugach przez owe samoloty produkowanych.

Kurdimol

Mili Państwo,jeżeli pisanie Franka Drebina nie jest zwykłą prowokacją (co na to Admin ? ) to ja nie wyobrażam sobie aby człowiek dorosły mógł szermować takimi argumentami na poważnie ! Skoro jednak tak się dzieje...
Wybacz Frank ,nie potrafię tego jakoś jeszcze łagodniej określić.

Tak jestem prowokatorem, chce zeby ludzie wpadli w panike, przestali glosowac na PO i zaczeli kupowac chembustery, ktore masowo produkuje w mojej piwnicy 2x2 metra. Ktore moje argumenty sa niepowazne? To Wy wymyslacie coraz to nowe bajeczki, liczac ze moze ktoras z nich kupimy. Caly czas, jak widac, macie nadzieje, ze ludziom mozna wcisnac najwieksza bzdure. Myslicie, ze kazda bzdura przejdzie byleby podana zostala przez kilku, najlepiej kilkunastu zgodnych uzytkownikow nagrodzonych odpowiednia iloscia plusikow. Jezeli ja do czegos prowokuje, to do myslenia. To, jak glosi legenda, podobno nie boli.

Arkadiusz

Definicja słowa "spotting"...

To Twoja prywatna definicja. Sadzac po lekturze polskich stron o tej tematyce, spotterzy to osoby, ktore nie odrozniaja smugi kondensacyjnej od tej chemicznej, a to dyskwalifikuje te osoby, jako znawców samolotów i lotnictwa. Co za problem zalozyc kilkanascie for, na nich zalozyc kilkaset kont ze zdjeciami ludzi z dlugimi na dwa metry obiektywami i "profesjonalnie" wysmiewac na tych forach pojawiajace sie informacje o chemtrails? Zaden problem.

Anders

Gdyby te komentarze pochodziły od jakichś ekspertów, naukowców którzy istnieją naprawdę to może dało by mi to do myślenia. Jednak komentujący na na Onecie to przeważnie dzieci w przedziale wiekowym 12-15 lat które nie mają bladego pojęcia o lotnictwie. Piszą tak dlatego ponieważ naoglądały się filmików na YT które mają tyle wspólnego z rzeczywistością co nic.

To samo mozna o Was napisac. Zapewne jestescie dziecmi w wieku 13-16 lat, ktore wbrew wszelkim logicznym argumentom, udzielaja sie dzien w dzien w temacie, ktory uwazaja za niepowazny, zabawny, absurdalny, obalony, niemozliwy. Inaczej niz bardzo mlodym wiekiem wytlumaczyc tego sie nie da. O lotnictwie tez nie macie bladego pojecia skoro nie odrozniacie smugi kondensacyjnej od chemicznej. Piszecie tak dlatego, bo naczytaliscie się Gazety Wyborczej i naogladaliscie Polsatu i TVN.

Staniq

Dowodów badan stwierdzających obecność wspomnianych związków chemicznych w smugach kondensacyjnych nie ma i nie będzie,bo ich nie dostarczycie.

Skoro jestescie przekonani, ze nie przedstawimy zadnych dowodow, to po co tutaj siedzicie i zamulacie dyskusje? Teoria zostala juz dostatecznie obalona, wysmiana, zmiazdzona, wiec Wasz dalszy udzial w dyskusji jest kompletnie nieracjonalny. Przedstawione przez Was argumenty przekonaja kazdego watpiacego, kazdego poszukujacego prawdy, zatem naprawde nie ma sensu dalej sie udzielac. Nie macie nic lepszego do roboty. Rozumiem, ze wiek jeszcze nie ten na zakladanie rodziny, ale jest wiele ciekawych mlodziezowych rozrywek, duzo lepszych od rozmawiania z ludzmi, ktorych nie wpuszczaja do Media Markt.

A nie pomyśleliście,że gdyby wśród nas był agent,to internet byłby dla was odległym wspomnieniem?

Ale ze co? Odcial bys mi kabel, rozwalil router?

Kulki,kwadraciki,podpaski ze skrzydełkami?

No i znowu nabijamy sie z hologramow ;) Do Was jak do ściany. Dziecinne chwyty stosujecie.

Użytkownik Frank Drebin edytował ten post 16.06.2011 - 19:22

• -7

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bo spotterami sa jedynie te smieszne osoby z polskich stron o spottingu, ktore w avatarach maja powklejane powazne twarze, najlepiej z dlugasnymi obiektywami i ktore na haslo chemtrails gremialnie dostaja przesmiewczych spazmow. Z nich moga byc tacy prawdziwy spotterzy, jak ze mnie ksiaze Monako. Skoro dla nich chemtrails to przezabawna, niemozliwa do zrealizowania teoria, skoro dla nich dlugasne na kilkanascie kilometrow smugi zamieniajace sie w chmury, to cos zupelnie normalnego, to w takim razie to oni g wiedzą o lotnictwie, o samolotach i o smugach przez owe samoloty produkowanych.

Dobre, dobre, rozbawiłeś mnie! :mrgreen:

Skoro spotterzy g wiedzą o lotnictwie, to ciekawe co Ty i inni zwolennicy chemtrails wiedzą ? :mrgreen: Opowiedz nam jak wygląda według Ciebie lotnictwo ? :roll:

Nie kompromituj sie, bo utwierdzasz nas wszystkich w przekonaniu że kompletnie nie znasz się nie tylko na lotnictwie ale także na fizyce, chemii, geografii i meteorologii.

Spotterzy, przynajmniej wiedzą co nad nami lata, a nie zgadujemy i nie wymyślamy takich teorii o samolotach zmieniających się w "kuleczki" :mrgreen:
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Naprawde zabawny z Ciebie człowiek ../../public/style_emoticons/default/wink2.gif Ja mam wziac kartke, dlugopis i planowac? Bylbym szalencem, zeby cos takiego wymyslec i planowac, a juz z pewnoscia zbrodniarzem zeby cos takiego wprowadzac w zycie. Po drugie osoby, ktore to wymyslily i wdrozyly w zycie dysponuja takimi środkami i takim zapleczem naukowo-technicznym, ze zaplanowanie i zorganizowanie calej akcji nie bylo dla nich zadnym problemem. Mozemy się o tym przekonac codziennie obserwujac niebo.

Moim celem nie było robić z Ciebie zbrodniarza, czy szaleńca :P Nie wiem skąd Ci to do głowy przyszło.
Myślałem, że chociaż zadasz sobie trochę trudu i zastanowisz się, czy to co głosisz jest w ogóle możliwe, a jednym ze sposobów jest zaprojektowanie sobie takiego systemu siejącego chemię po niebie. Byś się przekonał ile rzeczy musisz uwzględnić, ale nie... wolisz powtarzać wzięte znikąd bajania o niesamowitym zapleczu naukowo-technicznym. Typowa ignorancja głupca.

Wybacz, ale szkoda mi słów na komentowanie reszty Twojego postu.

Użytkownik Ill edytował ten post 16.06.2011 - 20:17

• 2

Arkadiusz.

Pilot in command

• Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Aha, rozumiem. Spotterzy nie mają pojęcia o lotnictwie. Skoro spotterzy nie mają, to zapewne piloci, kontrolerzy, mechanicy i inni ludzie związani z lotnictwem także go nie mają, a oni często zajmują się spottingiem z racji lepszego dostępu do "obiektów zainteresowania". Wychodzi na to, że konwencjonalne lotnictwo to jedna wielka bzdura. Mylą się albo kłamią wszyscy, którzy mają z nim związek. Tylko kto ma monopol na prawdę? Niech zgadnę... Czy już samo to nie daje do myślenia? Takie cuda, taka gimnastyka, żeby ukryć jeden, jak widać niezbyt skuteczny spisek. Spisek, w którego miejsce można wstawić przynajmniej pięć innych, prostych jak drut i o zerowej możliwości wykrycia.

Co do panów z długaśnymi obiektywami - oni nie pozują z nimi dla szpanu. Oni robią z nich użytek. Właśnie przez taką rurę można coś zobaczyć. Przez komórkę czy inne cudo o śmiesznej ogniskowej i plastikowej optyce zobaczy się figę, albo właśnie rzeczone kuleczki.
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

1. Zakup maszyn do spryskiwania
2. Montaż maszyn do spryskiwania w samolotach
3. Opryskiwanie nieba

:|

Podejrzewam, że tak to by wyglądało :D

Tak ogólnie to... Może naprawdę napisać, że wierzymy i już?

No dobrze: tak, opryskują nas chemią z samolotów.

Pytanie: co teraz? Może pikieta pod Pałacem Prezydenckim?

Właśnie w tym jest IMO największy problem - dyskusja jest totalnie bezsensowna i pozbawiona celu.

Co myślą osoby postronne - wiemy już z ankiety. Reszta zdania nie zmieni wiec co jeszcze komu udowadniać?

Te argumenty na zasadzie "wystarczy spojrzeć w niebo" są do przysłowiowego roztrzaśnięcia o kant tyłka za przeproszeniem. Najgorsze w tym wszystkim jest to niesamowite oddanie sprawie, to PRZEKONANIE i pewność siebie. Ktoś słusznie zauważył, że to aż takim "sekciarstwem" zajeżdża powoli.

Chciałoby się podsumować jednym zdaniem, ale moderacja na forum ostatnio działa niespecjalnie i aż strach niestety, nie wiadomo czy napięcie przedmiesiączkowe akurat czy nie - wolę lepiej nie ryzykować.

Proponuję inną rzecz - osobom raczej neutralnym w tym sporze. Może ktoś studiuje na jakimś kierunku związanym z dziennikarstwem, chciałby sporządzić i przeprowadzić taką ankietę wśród zwykłych zjadaczy chleba na ulicy? Ciekaw jestem wyników. Ankiety na witrynach tematycznych będą trochę nieobiektywne.

Jacyś chętni? Może naprawdę ktoś się znajdzie? Miło by było, jakby coś się ruszyło naprawdę w kierunku rzetelnego wyjaśniania sprawy czy choćby przedstawiania samego, podpartego jakimiś faktami.

"Opryski to fakt, wystarczy spojrzeć w niebo" - ROTFL

Pozdrawiam,
Kris
  • 2

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Staniq

Dowodów badan stwierdzających obecność wspomnianych związków chemicznych w smugach kondensacyjnych nie ma i nie będzie,bo ich nie dostarczycie.

Skoro jestescie przekonani, ze nie przedstawimy zadnych dowodow, to po co tutaj siedzicie i zamulacie dyskusje? Teoria zostala juz dostatecznie obalona, wysmiana, zmiazdzona, wiec Wasz dalszy udzial w dyskusji jest kompletnie nieracjonalny. Przedstawione przez Was argumenty przekonaja kazdego watpiacego, kazdego poszukujacego prawdy, zatem naprawde nie ma sensu dalej sie udzielac. Nie macie nic lepszego do roboty. Rozumiem, ze wiek jeszcze nie ten na zakladanie rodziny, ale jest wiele ciekawych mlodziezowych rozrywek, duzo lepszych od rozmawiania z ludzmi, ktorych nie wpuszczaja do Media Markt.

A nie pomyśleliście,że gdyby wśród nas był agent,to internet byłby dla was odległym wspomnieniem?

Ale ze co? Odcial bys mi kabel, rozwalil router?

Kulki,kwadraciki,podpaski ze skrzydełkami?

No i znowu nabijamy sie z hologramow ;) Do Was jak do ściany. Dziecinne chwyty stosujecie.

Po pierwsze.
Co do wieku mądralo,zajrzyj najpierw na mój profil,później bierz się za pisanie.
Po drugie.
Miałbyś dostęp do internetu od kolegi,bo żaden operator by Ci go nie dal.Ewentualnie z komórki na kartę.
Po trzecie.
A co,nie można?Twoje mają jeszcze niższy poziom.

Nie wypłakuj się,obetrzyj nosek.Nikt Ci tutaj źle nie życzy.
Chemtrails nie istnieje.Nawet nie wiesz,jak nam przykro.... ;(

edit:literki

Użytkownik Staniq edytował ten post 16.06.2011 - 21:24

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Prawda jest taka, dla zwolenników chemtrails, spotterzy są cholernie niewygodni, ponieważ spotter zrobi wszystko aby zidentyfikować maszynę, szczególnie jeśli dana maszyna nie pojawia się na "radarze". To razem z dokumentacją zdjęciową danej maszyny jest takim gwoździem do trumny dla zwolenników chemtrails. Spiskowcy chemtrails bazują na zdjęciach marnej jakości tylko dlatego aby mogli sobie dopisywać swoje wymysły dla dezinformacji społeczeństwa. Dopisują bzdury w postaci "hologramów", "kuleczek", jakiś niewidzialnych instalacji do oprysku, a do tego twierdzą że tych maszyn są setki dziennie nad danym terytorium, a zdjęć nadal nie ma. Zwolennicy olewają fizykę, olewają przepisy w ruchu lotniczym, dla nich nawet grawitacja ziemska nie istnieje. Mało tego, dopuszczają sie nawet fałszerstw zdjęć wykradzionych z różnych stron na necie (głównie z Airlines.net). Osobiście stwierdzam że tacy ludzie to są zwykli złodzieje i manipulanci, i nie mam dla nich żadnego szacunku ! To zwykli nieuki i dezinformatorzy.

A to zdjęcie dedykuję wszystkim zwolennikom chemtrails -> http://www.airliners...100)/1498002/L/

Pozdro!
  • 2

Goosfraba.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A to zdjęcie dedykuję wszystkim zwolennikom chemtrails -> http://www.airliners...100)/1498002/L/
Pozdro!

Łał! Genialnie zamaskowana instalacja do chemtrailsowania! A jak sprytnie zwiększono wydajność! Widać wyraźnie jak sika ze wszystkich krawędzi spływu! Szacun dla konstruktora! :mrgreen:
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciekawe,czy na pierwszy rzut oka,zwolennicy rozpoznają co to jest?
Wszak rozróżniają chemtrails po wyglądzie smugi,wiec z rozpoznaniem tego nie będzie problemu.

http://www.airliners...-F-22A/1860606/

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pozdro!

Łał! Genialnie zamaskowana instalacja do chemtrailsowania! A jak sprytnie zwiększono wydajność! Widać wyraźnie jak sika ze wszystkich krawędzi spływu! Szacun dla konstruktora! :mrgreen:

Ja bym powiedział że pilot pomylił przyciski i przypadkowo włączył oprysk (on/off) hahaha :mrgreen: To nic, opryskał stonkę na pasie :rotfl:

Wszak rozróżniają chemtrails po wyglądzie smugi,wiec z rozpoznaniem tego nie będzie problemu.

Nie zadawaj tak trudnych pytań dla zwolenników "kemtrails" :mrgreen:

Użytkownik Kostek edytował ten post 16.06.2011 - 22:55

• 0

mm0070.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pozdro!

Mogłeś dopisać co to jest, bo się 'zapalą' zaraz. Zdjęcie z listopada - płyny po odladzaniu przed startem.
  • 0

Goosfraba.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie zadawaj tak trudnych pytań dla zwolenników "kemtrails" :mrgreen:

Aj tam zaraz trudnych... momento, niechże się zastanowię... WIEM! Na fotce jest F-22 więc to pewnie jakiś rodzaj kamuflażu żeby był na 101% stealth nawet w biały dzień. Możliwe, że Amerykanie kupili licencję od Rosjan na wytwarzanie takiej lepkiej, gęstej sztucznej mgły. (Tej, którą zastosowano w Smoleńsku). ;)
  • 0

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Xellos

gdyby na tym zebraniu pokazano dowód. To byś ten artykuł czytał na pierwszej stronie strony grubą czcionką wytłuszczony.

W pieknym, sprawiedliwym swiecie zapewne by tak bylo. Niestety swiatem rzadza ludzie pozbawieni moralnego kregoslupa, dla ktorych liczy sie wladza, zysk i kontrola. Tak samo jest przeciez (przykladowo) z 11 wrzesnia. Dowodow na wew. robote jest multum i jakos nie widzialem artykulow na pierwszych stronach gazet grubą czcionka wytluszczonych infromujacych ludzi, ze zostali oszukani. Zyjemy w czasach, w ktorych prawda lansowana jest tylko wtedy, kiedy jest na reke eilty, w innym przypadku prawda nazywana jest teorią spiskowa, a ludzie ja gloszacy nazywani sa spiskowcami, oszolomami, czy wrecz debilami (jak przykladowo w tym temacie).

To czym jest 97 wpisów nawet zakładając, że to każdy napisany z unikalnego IP...tym czego można się spodziewać chyba no nie ?

Tak, ja napisalem wszystkie te komentarze ;) Tak samo moge o Was pomyslec, ze byc moze "Wy" to dwie, trzy osoby, z ktorych kazda ma do dyspozycji po 10 IP i zamula temat za pomoca kilkunastu kont. Nie mozecie pogodzic sie z faktem, ze ludzie juz to wiedza i juz nie kupuja iscie frajerskich argumentow, jakie serwuja im przeroznej masci trolle.

Chyba nie zrozumiałeś. Co mają ludzie pozbawieni moralnego kręgosłupa do tego, że na owym zebraniu nie przedstawiono żadnych dowodów na chemtrails ? Trzymajmy się tematu rozpylania chemii. Bo widzę uciekasz w ogólne użalanie się nad sytuacją geopolityczną. Dowody. Dowody. Ale nie jakieś na tematy poboczne, tylko konkretne dowody na chemtrails proszę.

Co do drugiego znowu źle...ja napisałem, że nawet jak te 97 wpisów to jest 97 fizycznych osób to...MAŁO. Nie idź tą drogą co Kaczyński pod Pałacem :) Grupka osób to nie Polska. Polska liczy miliony ludzi.

Tu nie ma znaczenia ilu ludzi zamula ten temat z ilu IP. Znaczenie ma to, że gdybyś miał dowód to zamknął byś i 100 osób gadających na odwrót. Wystarczył by konkretny film, konkretne zdjęcia i tyle...nawet bez komentarza. I byś zgasił wszystko wokół :) Tak więc kupuj sprzęt i do dzieła, odnajdź nam ten cały chemtrails na naszym niebie :)

Pozdro!

No to pozamiatane, już Frank nic nie musi kupować. Kompletna gaśnica, wydało się :(

Użytkownik Xellos edytował ten post 16.06.2011 - 23:50

• 0

#2354 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.

Napisano

Grupka osób to nie Polska. Polska liczy miliony ludzi.

To mi sie bardzo podoba i bede sie tego stwierdzenia bardzo trzymac. Poczekam, jestem cierpliwa...

Znaczenie ma to, że gdybyś miał dowód to zamknął byś i 100 osób gadających na odwrót.

Wielka prawda, gdybys Xellos , zamiast pustego gadania, dal tylko jeden, jedyny dowod, ze wywody Franka sa nieprawdziwe, zamknal bys geby 100 osobom.
Ja stanowie wyjatek, bo ja zawsze znajde nieprawde. A moze prawde? To zalezy jaki temat :mrgreen:
A tak wogole, to jak koledzy mysla skad sie wzielo pojecie "chemitralis"?Tak samo z siebie sie wzielo? Oswiecenie, czy jak? No skads sie wzial ten pomysl, ze nas ktos truje. Skad sie nam to wzielo? Proroctwa? No tez sie skads biora, to jak? Kazdy nawet najbardziej biedny w rozum wie, ze nic sie samo nie wylega. Ziarno musi byc panowie, niema zaby. Problem polega na tym, zeby nie powiedziec...uwaga po co ktos sieje.
A co, to juz mniejszy problem i nie na tym by sie skupiala, zeby mi prawda nie uciekla smuga na niebie.

Użytkownik mag1-21 edytował ten post 17.06.2011 - 01:55

• 1

Easy_Rider.
  • Tematów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Widzę, że dzięki zmasowanej akcji płatnych trolli i "pożytecznych idiotów", tym temacie robi się onetowskie szambo, przy biernej akceptacji Administracji,w związku z czym nie mam zamiaru nadal się tutaj angażować. Zanim jednak wyłączę się z tego tematu, powiem tylko parę słów pod adresem obalaczy teorii chemtrails:

bez względu na to, czy robicie to z głupoty, naiwności, braku doświadczenia życiowego czy wyrachowania - miejcie świadomość, że wspieracie globalnych zbrodniarzy, którzy swoimi działaniami zagrażają również wam i waszym rodzinom. Przejrzyjcie na oczy i postępujcie zgodnie ze swoim sumieniem - jeżeli w ogóle jeszcze je posiadacie

//Makbet

Dołączona grafika
Dołączona grafika
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych