Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7696 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Kurdimol.
  • Tematów: 3
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Mówisz kolorowo a istotne że wierzysz w to co mówisz.Tak być powinno.Tylko czy na pewno.
Z tego co wiem , nie jestem płatnym trollem. Z tego co wiem, jestem truty produktami spożywczymi do nabycia w sklepie (chemia wydłużająca termin przydatności do spożycia). Dla mnie to są fakty jednak nikogo nie staram się o tym przekonywać.
Chemtrails o który tutaj toczą się boje ,moim zdaniem,nie ma żadnego konkretnego dowodu. Powtarzam - moim zdaniem.
Dlaczego jedni drugich chcą przekonywać tylko na podstawie tego że ktoś gdzieś o tym mówi ?
  • 0

Frank Drebin.
  • Tematów: 0
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Kostek

Skoro spotterzy g wiedzą o lotnictwie, to ciekawe co Ty i inni zwolennicy chemtrails wiedzą ?

Jezeli doswiadczony spotter nie zauwazyl, ze smugi ktore od kilkunastu/kilkudziesieciu lat fotografuje nagle zmienily sie z krotkotrwalych w pozostajace na niebie po kilka godzin, to oznacza, ze nie jest doswiadczonym spotterem. A takich na tych forach jest zapewne 99%. Zapewne wszyscy zajeli sie spottingiem dokladnie po rozpoczeciu akcji chemtrails i dla nich te dlugie, trwale smugi to cos calkiem normalnego. Dla mnie to kompromituje kogos, kto uwaza sie za znawce samolotow. Wszystko wskazuje na to, ze te fora spotterow to kolejny sprytny chwyt organizatorow akcji. Ile razy widzialem zalecenia: "To nie zadne chemtrails, to zwykle smugi, zapraszam na strone http://www.forum.spotter.pl/ oni mi tam swietnie wytlumaczyli, ze to nie jest chemia, tylko zwykle smugi". Takich wpisow widzialem naprawde duzo.

Ill

Myślałem, że chociaż zadasz sobie trochę trudu i zastanowisz się, czy to co głosisz jest w ogóle możliwe, a jednym ze sposobów jest zaprojektowanie sobie takiego systemu siejącego chemię po niebie. Byś się przekonał ile rzeczy musisz uwzględnić, ale nie... wolisz powtarzać wzięte znikąd bajania o niesamowitym zapleczu naukowo-technicznym.

Jestes az tak naiwny, czy myslisz, ze ja jestem az tak naiwny. Jezeli cala akcje przeprowadzaja swiatowe elity, ktore dysponuja wrecz nieograniczonymi srodkami finansowymi i dostepem do najlepszych naukowcow i najlepszego zaplecza technicznego, to chyba jestes w stanie przyjac, ze zorganizowanie i przeprowadzenie takiej akcji na globalna skale jest wykonalne. To nie jest zadne bajanie.

Typowa ignorancja głupca.

Nie wpuszczaja mnie do Media Markt, jestem glupcem, co jeszcze wymyslicie, zeby wypelnic ta pusta przestrzen, jaka powstaje po waszych wypowiedziach. Zachowujecie sie jak modelowi trolle, najpierw tlumaczycie, potem wysmiewacie, a na koniec obrazacie i szydzicie. Do tego robicie to całą zgodną jak jeden maz lub zona grupą w temacie wedlug Was niepowaznym, absurdalnym i dawno obalonym. Omijacie ta kwestie jak ognia, liczac zapewne, ze tego nikt nie zauwazy, czy nie zrozumie. Musicie lepiej przemyslec strategie dzialania. Albo wysmiewacie temat i uzytkownikow i rezygnujecie z dyskusji, jako pozbawionej sensu, albo uznajecie, ze temat i uzytkownicy są na tyle powazni, że gremialnie i bardzo intensywnie w nim uczestniczycie. Nie da sie pogodzic tych dwoch przeciwnosci. Osoby, ktore staraja sie jednak to zrobic same siebie demaskuja, jako trolle.

Wybacz, ale szkoda mi słów na komentowanie reszty Twojego postu.

Nie szkoda Ci slow, tylko brak Ci slow. Moje argumenty są mocne jak spirytus, a Wasze naciągane mające na celu osmieszyc mnie i inne osoby oraz to co piszemy. Bardzo trafnie napisala mag1-21

Wielka prawda, gdybys Xellos [tu bym wstawił Ill], zamiast pustego gadania, dal tylko jeden, jedyny dowod, ze wywody Franka sa nieprawdziwe, zamknal bys geby 100 osobom.

. Nic dodać ani ujac.

Arkadiusz

Mylą się albo kłamią wszyscy, którzy mają z nim związek.

Mysle ze wiekszosc pilotow, kontrolerow nie wychyla sie ze swoimi spostrzeżeniami w obawie albo o swoja prace albo o zdrowie i zycie swoje i bliskich.

Takie cuda, taka gimnastyka, żeby ukryć jeden, jak widać niezbyt skuteczny spisek.

Nieskuteczny spisek? Gdyby byl nieskuteczny nie ogladalibysmy tej chemii na niebie albo pisaly i mówiłyby o tym media. A tak ogladamy na niebie chemie, a media milcza. To, ze na tym forum zostalo to udowodnione, nie ma na razie zadnego znaczenia. Za malo osob ma dostep do internetu, a juz do tego forum zapewne jedynie garstka.
Spisek jest bardzo skuteczny. Swiadczy o tym nawet nasza rozmowa. Niby niepowazny temat, niby obalony, a na kazda wypowiedz osoby, ktora widzi i wie, jest odpowiedz 10 osob, ktore nie widza, nie wiedza, nie wierza i wysmiewaja.

Co do panów z długaśnymi obiektywami - oni nie pozują z nimi dla szpanu. Oni robią z nich użytek.

Dla mnie te osoby sa niewiarygodne. Jestem prawie pewny, ze wiekszosc tych for zostalo zalozonych w celu wyjasniania watpliwosci odnosnie chemtrails. Z tego co zauwazylem na zadnym z tych kilku for nie ma ani jednego spottera (no moze jeden by sie znalazl), ktory dziwilby sie tak dlugimi smugami ulozonymi w kratownice. Nawet zaden nie odnotowal zmiany - ze kiedys takich dlugich smug po prostu nie bylo. Smierdzi mi to niezłą podpucha. Zakladasz strone o spotterach, a na niej forum (15 minut roboty), zakladasz kilkadziesiat kont (1 godzina roboty), robisz/sciagasz fotki jakichs ludzi najlepiej z długaśnym obiektywem (a jeszcze lepiej gdy w tle beda samoloty) i juz mozesz nazwac sie spotterem, ekspertem i wysmiewac chemiosmugi. Kto tych ludzi sprawdzi, kto zweryfikuje ich wiedza, kwalifikacje, pochodzenie?

KriSSnt

Tak ogólnie to... Może naprawdę napisać, że wierzymy i już?
No dobrze: tak, opryskują nas chemią z samolotów. Pytanie: co teraz? Może pikieta pod Pałacem Prezydenckim? Właśnie w tym jest IMO największy problem - dyskusja jest totalnie bezsensowna i pozbawiona celu.

Tak, naszym najwieszym problemem nie jest to, ze ktos zatruwa nas i srodowisko, tylko to, ze wiedzac o chemtrails nie wiemy, co z tym zrobic ;) Dyskusja ma ten cel, aby jak najwięcej ludzi dowiedzialo sie o tym smiertlenie niebezpiecznym zjawisku i o ludziach, ktorzy ten proceder koniecznie chca ukryc.

Te argumenty na zasadzie "wystarczy spojrzeć w niebo" są do przysłowiowego roztrzaśnięcia o kant tyłka za przeproszeniem. Najgorsze w tym wszystkim jest to niesamowite oddanie sprawie, to PRZEKONANIE i pewność siebie. Ktoś słusznie zauważył, że to aż takim "sekciarstwem" zajeżdża powoli.

"Słuchaj przed Twoim domem stoi nowe Ferrari. Ta, jasne, to na pewno zwykły maluch. Nie no mówię poważnie, wyjrzyj przez okno i zobaczysz nowe Ferrari. Wez mnie nie denerwuj, ten Twój argument można o kant tyłka i zajeżdżasz mi samochodowym sekciarstwem".
I nie rozumiem po co robisz takie odstepy w swojej wypowiedzi. Wypelniasz przestrzen jaka powstaje, gdy myslisz, jak tu jeszcze zaprzeczyc oczywstym faktom? :)

Staniq

Miałbyś dostęp do internetu od kolegi,bo żaden operator by Ci go nie dal.Ewentualnie z komórki na kartę.

Tak w Polsce dzialaja agenci, ze zabraniaja operatorom danej osobie udostepnic internet? Ciekawe co by mi powiedzieli odmawiajac podlaczenia ;) Pisze pan o chemtrails wiec lipa z internetem :D

Xellos

Co do drugiego znowu źle...ja napisałem, że nawet jak te 97 wpisów to jest 97 fizycznych osób to...MAŁO.

Cos duzo tych bledow robisz. Musisz sie bardziej skupic, gdy chcesz zaprzeczac oczywistym faktom. To bardzo trudne/niewykonalne wrecz zadanie i kazda taka pomylka nie przejdzie niezauważona.

Tu nie ma znaczenia ilu ludzi zamula ten temat z ilu IP. Znaczenie ma to, że gdybyś miał dowód to zamknął byś i 100 osób gadających na odwrót. Wystarczył by konkretny film, konkretne zdjęcia i tyle...nawet bez komentarza.

Kolejny zartownis. To ma ogromne znaczenie ilu ludzi zamula temat i z ilu IP. Spojrz na ankiete - zapewne 3/4 z tych stu kilku osob, to góra 10 uzytkownikow dysponujacych kazdy po 10 IP. Ludzie wchodza, by sprawdzic wyniki ankiety i moga sie zasugerowac jej wynikami i nie wnikac, czy te 100 osob ma, czy nie ma racji. Moge postawic naprawde ogromne pieniadze, ze zaden dowod nie jest w stanie Was przekonać, bo nie na tym gra polega, zebyśmy my Wam coś udowodnili. Zasady gry są proste: Zaprzeczać do 2025 roku, kiedy skończymy cala akcje.

Easy_Rider

bez względu na to, czy robicie to z głupoty, naiwności, braku doświadczenia życiowego czy wyrachowania - miejcie świadomość, że wspieracie globalnych zbrodniarzy, którzy swoimi działaniami zagrażają również wam i waszym rodzinom. Przejrzyjcie na oczy i postępujcie zgodnie ze swoim sumieniem - jeżeli w ogóle jeszcze je posiadacie.

Myslisz, ze to ich ruszy, ze zwatpia w to, co robia, ze zrezygnuja z bycia trollem? Jezeli nie przekonuje ich to, ze na tym wszystkim ucierpia oni i byc moze ich dzieci, to nic ich nie przekona. Zadne apele o przyzwoitosc, poczucie moralnosci, teksty o posiadaniu sumienia. Nie ten poziom wrazliwosci i zbyt powazny temat, by osoby, ktore wbrew wszystkiemu zaprzeczaja, w polowie drogi rozkleiły sie, przeprosiły i zrezygnowaly.

Tą dyskusje nad zdjeciem wklejonym przez Kostka uwazam za próbę rozmywania tematu. Z barku jakichkolwiek argumentow trolle wrzucily zdjecie i sie z niego nabijaja. Komu to ma sluzyc i co robia w tym czasie moderatorzy? Przeciez to sa wpisy, ktore nie maja za wiele wspolnego z tematem, a jedynie odsuwaja ciekawe argumenty dalej i dalej, tak by sie z nimi malo kto zapoznal.

Moim zdaniem posty od 2376 do 2380 (prosze az 5 postow) powinny zostac usuniete, jako typowy spam.

Użytkownik Frank Drebin edytował ten post 17.06.2011 - 08:51

• -3

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wielka prawda, gdybys Xellos , zamiast pustego gadania, dal tylko jeden, jedyny dowod, ze wywody Franka sa nieprawdziwe, zamknal bys geby 100 osobom.

Typowa ignorancja spiskowca w tym temacie. Temat liczy prawie 160 stron. Wiele razy była obalana teoria chemtrails, wielokrotnie były powtarzane te same rzeczy. Nagle wpada mag1-21 i napisze, że czeka na coś bo nic ją nie przekonuje.

Ja czekam tylko dlatego, że przeciwna strona jeszcze nic tu nie pokazała co by nie zostało obalone. Najpierw musisz coś przedstawić bym ja coś podał. Taka jest kolejność, najpierw strona spiskowa coś podaje a później strona sceptyczna to obala. Nie na odwrót. Starych rzeczy nie będę wałkował. Podaj coś nowego to pogadamy.

Na czym polega teraz wasza strategia ? Zagłuszyć prawdę ? Napisać jakieś górnolotne zdanie jak Easy_Rider i basta.

Nie licz na to mag1-21, że pociągnę te Twoje zapytania :) Bo znam odpowiedź, stoją za tym jaszczury, hologramy i kontinuum czasoprzestrzenne + inne cuda. Wyzwoli nas przeskok ale to nie temat o tym.

edit:

Pozwolę sobie zacytować post wstecz:

Mili Państwo,jeżeli pisanie Franka Drebina nie jest zwykłą prowokacją (co na to Admin ? ) to ja nie wyobrażam sobie aby człowiek dorosły mógł szermować takimi argumentami na poważnie ! Skoro jednak tak się dzieje...
Wybacz Frank ,nie potrafię tego jakoś jeszcze łagodniej określić.

Po przeczytaniu powyższego posta Franka przyznaję rację Kurdimol. To już nie dyskusja tylko niekończąca się prowokacja. Szkoda czasu. Może ktoś inny się tu zjawi i poda jakieś nowe argumenty na chemtrails. Bo wałkować to samo w nieskończoność to nonsens.

Użytkownik Xellos edytował ten post 17.06.2011 - 08:52

• 1

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jezeli doswiadczony spotter nie zauwazyl, ze smugi ktore od kilkunastu/kilkudziesieciu lat fotografuje nagle zmienily sie z krotkotrwalych w pozostajace na niebie po kilka godzin, to oznacza, ze nie jest doswiadczonym spotterem. A takich na tych forach jest zapewne 99%. Zapewne wszyscy zajeli sie spottingiem dokladnie po rozpoczeciu akcji chemtrails i dla nich te dlugie, trwale smugi to cos calkiem normalnego. Dla mnie to kompromituje kogos, kto uwaza sie za znawce samolotow. Wszystko wskazuje na to, ze te fora spotterow to kolejny sprytny chwyt organizatorow akcji. Ile razy widzialem zalecenia: "To nie zadne chemtrails, to zwykle smugi, zapraszam na strone http://www.forum.spotter.pl/ oni mi tam swietnie wytlumaczyli, ze to nie jest chemia, tylko zwykle smugi". Takich wpisow widzialem naprawde duzo.

Dlaczego prowokujesz ? Brak Ci argumentów i zaczynasz takie durne gadki ? Według Ciebie wszystko jest wymysłem agenturalnym, żyjesz w jakimś innym wymiarze. Ocknij sie i przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Taki spotter to zjada Cie na śniadanie swoją wiedzą. Szkoda sie rozpisywać, uważam że powinieneś wyjść z domu i sie przewietrzyć.

Dla mnie te osoby sa niewiarygodne. Jestem prawie pewny, ze wiekszosc tych for zostalo zalozonych w celu wyjasniania watpliwosci odnosnie chemtrails. Z tego co zauwazylem na zadnym z tych kilku for nie ma ani jednego spottera (no moze jeden by sie znalazl), ktory dziwilby sie tak dlugimi smugami ulozonymi w kratownice. Nawet zaden nie odnotowal zmiany - ze kiedys takich dlugich smug po prostu nie bylo. Smierdzi mi to niezłą podpucha. Zakladasz strone o spotterach, a na niej forum (15 minut roboty), zakladasz kilkadziesiat kont (1 godzina roboty), robisz/sciagasz fotki jakichs ludzi najlepiej z długaśnym obiektywem (a jeszcze lepiej gdy w tle beda samoloty) i juz mozesz nazwac sie spotterem, ekspertem i wysmiewac chemiosmugi. Kto tych ludzi sprawdzi, kto zweryfikuje ich wiedza, kwalifikacje, pochodzenie?

Kolejna mądrość, masakra. Fora są zakładane po to aby sie wymieniać informacjami, to jest pasja. Ale co ty o tym możesz wiedzieć. Spotter nie będzie sie dziwił smugami bo doskonale wie dlaczego takie sie tworzą i dlaczego tak sie układają. Tu chodzi o WIEDZĘ, oraz o umiejętność uczenia się nowych rzeczy. Spiskowcy chemtrails nie są wstanie przyswoić nowych wiadomości, nie jesteście wstanie przyjąć do wiadomości że ktoś jest mądrzejszy od was. To Was boli i dlatego wygadujecie takie bzdury w które nawet sami nie wierzycie.

Równie debilnego postu nie mogłeś napisać. To świadczy tylko o twoim podejściu do Świata.
  • 4

dzustin.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zapewne wszyscy zajeli sie spottingiem dokladnie po rozpoczeciu akcji chemtrails i dla nich te dlugie, trwale smugi to cos calkiem normalnego.

Jezeli cala akcje przeprowadzaja swiatowe elity, ktore dysponuja wrecz nieograniczonymi srodkami finansowymi i dostepem do najlepszych naukowcow i najlepszego zaplecza technicznego, to chyba jestes w stanie przyjac, ze zorganizowanie i przeprowadzenie takiej akcji na globalna skale jest wykonalne. To nie jest zadne bajanie.

Mysle ze wiekszosc pilotow, kontrolerow nie wychyla sie ze swoimi spostrzeżeniami w obawie albo o swoja prace albo o zdrowie i zycie swoje i bliskich.

Jestem prawie pewny, ze wiekszosc tych for zostalo zalozonych w celu wyjasniania watpliwosci odnosnie chemtrails.

Z tego co zauwazylem na zadnym z tych kilku for nie ma ani jednego spottera (no moze jeden by sie znalazl), ktory dziwilby sie tak dlugimi smugami ulozonymi w kratownice. Nawet zaden nie odnotowal zmiany - ze kiedys takich dlugich smug po prostu nie bylo. Smierdzi mi to niezłą podpucha. Zakladasz strone o spotterach, a na niej forum (15 minut roboty), zakladasz kilkadziesiat kont (1 godzina roboty), robisz/sciagasz fotki jakichs ludzi najlepiej z długaśnym obiektywem (a jeszcze lepiej gdy w tle beda samoloty) i juz mozesz nazwac sie spotterem, ekspertem i wysmiewac chemiosmugi. Kto tych ludzi sprawdzi, kto zweryfikuje ich wiedza, kwalifikacje, pochodzenie?

Spojrz na ankiete - zapewne 3/4 z tych stu kilku osob, to góra 10 uzytkownikow dysponujacych kazdy po 10 IP.

I tutaj tkwi problem. Same domysły i założenia.
Niewygodny wynik ankiety ? Zakładasz jakiś szwindel.
Spotterzy nie potwierdzają chemtrails i dziwnych instalacji na samolotach ? To pewnie biorą udział w spisku i są podstawieni.
Piloci i kontrolerzy ruchu, których w skali globalnej liczeni są w setki tysięcy nie zgłaszają żadnych instalacji do opryskiwania? Zapewne wszyscy obawiają się o życie i są zastraszeni.
Czy są jakieś badania na temat zwiększenia śmiertelności na terenach domniemanych oprysków?. Nie ma, ale zakładasz, że jak by poszukać to by się znalazło.

I tak dalej i tak dalej. A to wszystko zaczęło się od tego, że nie interesując się składem smug założyłeś, że CZYMŚ pryskają i PO COŚ. Czym i po co nie wiadomo, ale zapewne ma to JAKIŚ cel. Z tego co widzę Ty uwierzysz we wszystko co jest związane z chemtrails. Hologramy ? Pewnie czemu nie. Pryskające tankowce ? Zapewne też. Instalacje w samolotach rejsowych. A czemuż by nie.

Zastanów się ile by musiało być osób do logistycznego zapewnienia takiej akcji. Tym bardziej, że ona miała by trwać dziesiątki lat. Piloci, kontrolerzy, obsługa naziemna itd. I teraz odpowiedz sobie na pytanie czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że nikt z tych osób by nie pisnął ani słówka o chemtrails.

Prawda jest taka, że gdyby istniały jakiekolwiek dowody czy zeznania osób potwierdzających chemtrails, to by nie było dyskusji. A tak jedynie co lansujący tą teorię mają to domysły. I to od lat.
A domysłami można przekonać garstkę osób, opinia publiczna potrzebuje czegoś namacalnego. Więc zamiast wklejać kolejne fotki smug postarajcie się o coś konkretnego. Bo tak to tylko gadanie po próżnicy jest.

Wielka prawda, gdybys Xellos [tu bym wstawił Ill], zamiast pustego gadania, dal tylko jeden, jedyny dowod, ze wywody Franka sa nieprawdziwe, zamknal bys geby 100 osobom.

. Nic dodać ani ujac.

Zapominasz, że sceptycy nie muszą udowadniać. Ci którzy uważają że chemtrails to fakt muszą to udowodnić. Jak na razie kiepsko Wam to wychodzi. Na forum DI to już wrzucacie nawet zdjęcia samolotów gaśniczych, i co najlepsze nikt nawet tam tego nie sprostował. Może boją się negowania nawet tak idiotycznych dowodów, bo wpadną w oko admina, który pozwala pisać użytkownikom co chcą i jak chcą, byle namawiali do budowania chembusterów :)

Wróć może Frank na forum DI i pogadaj sobie z ZBW o jego plączących po opryskach kotach.

Użytkownik dzustin edytował ten post 17.06.2011 - 09:50

• 3

Palmæro.

Anty-lewak

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Niewygodny wynik ankiety ? Zakładasz jakiś szwindel.

Ja zakładam! Co najmniej 1/4 głosów oddanych "za chemtrails" to multikonta - głównie QM

A połowa to użytkownicy forum sekty DI którzy zarejestrowali się tylko po to żeby zagłosować

Użytkownik Palmaero edytował ten post 17.06.2011 - 09:51

• 2

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Frank, patrz jak samoloty pasażerskie opryskują, tylko nie ma instalacji do oprysku :lol

http://www.jetphotos....php?album=4086

http://www.airliners...rch?album=23080

http://www.airliners...arch?album=9374

Takich zdjęć są tysiące. Znajdź mi chodź jedną fotkę na której samolot będzie posiadał instalacje do oprysku.

I pozamiatane! :lol
  • 2

Frank Drebin.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

I znowu w temacie smiesznym, absurdalnym, obalonym, niemozliwym na moj jeden wpis 10 postow tych samych osob, ktore nie wiadomo dlaczego marnuja swoj cenny czas, by wykazac, ze nas, glupich ignorantow, do Media Markt z pewnoscia nie wpuszcza.

Moge oficjalnie stwierdzic, ze nie macie juz zadnych argumentow. Powtarzacie tylko te nawine, wymyslone na sile, ktore raczej nikogo nie przekonaly. Czekacie na dowody. Ja Wam zadnych dowodow nie dam, bo i tak ich nie zrozumiecie. Nie dostrzegacie kilku ton dowodów, wiec kazdy kolejny zlejecie równie cieplym szczochem. Skoro dla Was na naszym polskim niebie nie dzieje się nic nadzwyczajnego, to niestety szanse na to, ze jakikolwiek dowod Was przekona są zerowe.

Ile mam jeszcze podac argumentow przemawiajacych za tym, ze jestescie po prostu trollami, z ktorymi nie ma najmniejszego sensu rozmawiac? Ja jednak z Wami rozmawiam, bo tak najprosciej wykazac kim jestescie i jak bardzo absurdalne argumenty przedstawiacie, by tylko nie przyznac, ze chemtrails to fakt.

Czemu napisalem, ze Waszym zadaniem jest zaprzeczac chemtrails az do 2025 roku?
Tu macie oficjalny wojskowy dokuement Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025
http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf Bardzo ciekawa lektura z 1996 roku, a wiec rok przed rozpoczeciem akcji pt. chemtrails.

Na koniec bardzo trafna wypowiedź GlobalBlaster z forum DI

Wiem, że wasze czynności operacyjne w zakresie forów internetowych to dla was najgorsza męka. Nie lubicie tego, a robota taka spadała zawsze na nowych lub najgorszych frajerów, choć teraz to pewnie na każdego z was. Męczycie się, bo waszą niezwykłą zdolność pisania raportów konfrontuje się z koniecznością rozumienia intelektualistów. Siedzicie tam dopalając 20 papierosa zastanawiając się kim jest każdy z nas. Boicie się, bo dajemy wam do myślenia. "Pieprzone gnoje mają racje." Bierzecie nas za grupę, za całość, a co ciekawe siedzi tu dzieciak niejednego z was. Jest mi was generalnie żal, bo w całym łańcuchu to wy jesteście dupą, a my to żołądkowy kwas. To dzięki nam zaczniecie myśleć. Zwróćcie uwagę, że to co robicie nie jest tym w co wierzyliście, a najbardziej żałosne jest to, że ten system wydymał głównie was. Brzydzicie się sobą spoglądając w niebo? Wasza wyuczona tolerancja stresu i dystansu niebawem wyczerpie swój limit. Kto skorzysta ? Jeden czy dwóch z samej góry, a wy z kawałkiem plastiku, bez emerytur dołączycie do nas i będziecie pluć sobie w twarz...

Przemyslcie ja sobie, bo czy tego chcecie, czy nie, wszyscy jedziemy na tym samym wózku i wszyscy jestesmy ofiarami tego spisku.

Użytkownik Frank Drebin edytował ten post 17.06.2011 - 11:34

• -3

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tu są bardzo ładnie rozpracowane zdjęcia które są wykorzystywane przez spiskowców chemtrails:

http://depletedcrani...rail-planes-no/

To kolejny gwóźdź do trumny teorii "kemtrails".
  • 1

Goosfraba.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

miejcie świadomość, że wspieracie globalnych zbrodniarzy, którzy swoimi działaniami zagrażają również wam i waszym rodzinom.

Rozumiem, że według Ciebie wszyscy zamieszani w opryski oraz ich rodziny są w jakiś sposób chronieni przed ich szkodliwym działaniem? :roll:
  • 1

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Frank@
O tym,że wiedza Twoja opiera się na tym co ktoś powiedział,a nie na tym co Ty się dowiedziałeś,świadczy fakt,że linkujesz coś o czym nie masz podstawowej wiedzy,jak również znajomości języka(to nic uwłaczającego).Na przyszłość nie wstawiaj dokumentów,których treści nie znasz lub nie rozumiesz.Nie opieraj się na opiniach kolegów zwolenników z innych portali,bo Cie wpuszczają w maliny.Dlaczego?
Otóż.Na wstępie przytoczonego dokumentu jest deklaracja,która mówi bardzo wyraźnie,czym jest ten dokument,oraz jak się do niego odnieść.

Cyt:"This report contains fictional representations of future situations/scenarios. Any similarities to real people or
events, other than those specifically cited, are unintentional and are for purposes of illustration only."

Cytat wytłuściłem,aby Ci nie umknął.A teraz tłumaczenie za pomocą translatora(słabiutkiego zresztą).

Tłumaczenie:"Niniejszy raport zawiera fikcyjne oświadczenia przyszłych sytuacji / scenariuszy. Wszelkie podobieństwo do prawdziwych osób i zdarzeń, innych niż te, które cytowane są niezamierzone i są dla celów ilustracyjnych."

Tłumaczenie jest na "żywca",nic w nim nie zmieniałem,ale nawet po lekturze takowego,powinieneś skumać o co biega.
Wtopa stary,a kolegom z innych portali podziękuj za współpracę.
Wracając do zagadnienia z internetem,powiem Ci tylko tyle,że wystarczy słowo klucz-"problemy techniczne z doprowadzeniem sygnału".
Ale do Ciebie nic nie dociera.
Toniesz.

Frank Drebin.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Staniq

Niniejszy raport zawiera fikcyjne oświadczenia przyszłych sytuacji / scenariuszy.

No tak, w 1996 roku były to fikcyjne przyszłe sytuacje, ktore w roku 1997 stały się realne, bo wdrożone w życie. Zacznij myślec Staniq, inni uzytkownicy i ja dalismy Tobie i innym niedowiarkom tyle oficjalnych dokumentow mowiacych o chemtrails, ze naprawde trzeba wyjatkowego uporu, zacietrzewienia, by dalej uwazac chemtrails za niemozliwe zjawisko. Macie wszystko na talerzu. Każdy normalny użytkownik po zapoznaniu sie z tak imponujaca iloscia dowodow musi w koncu uznac, ze akcja jednak jest na swiecie przeprowadzana. Wybaczcie, ale tylko i wylacznie troll, po zapoznaniu sie z cala zawartoscia tego tematu, z dokumentami (jak np. moim zdaniem najlepszy What in the world...), zdjeciami, nagraniami, relacjami, konferencjami, artykulami, reportazami, dalej bedzie uparcie twierdzil, ze na chemtrails nie ma zadnych dowodow, a do tego chrzcił ludzi, którzy o tym piszą mianem głupców, ignorantów i debili. To nie ja tone, tylko Wy.

Wracając do zagadnienia z internetem,powiem Ci tylko tyle,że wystarczy słowo klucz-"problemy techniczne z doprowadzeniem sygnału".

Ciekawe skad kolega ma informacje o sposobie dzialania agentur. Tylko co jakiejs agencji da odlaczenie od internetu jednej osoby? Jak nie ja, czy inny uzytkownik to kto inny bedzie pisal na ten temat, bo zawsze znajdzie sie osoba, ktorej nie pasuje to, ze jest codziennie podtruwana.
  • -6

Kurdimol.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Gadał dziad do obrazu że tak powiem. Skoro nic do Ciebie nie dociera, idź zrobić badania na swoim,trutym organiźmie. Nie zapomnij tych wyników tutaj przedstawić!!
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Staniq

Niniejszy raport zawiera fikcyjne oświadczenia przyszłych sytuacji / scenariuszy.

No tak, w 1996 roku były to fikcyjne przyszłe sytuacje, ktore w roku 1997 stały się realne, bo wdrożone w życie.

Ciekawe skad kolega ma informacje o sposobie dzialania agentur.

Wyjąłeś zdanie z kontekstu,a obydwa zdania są całością i ich sens jest inny niż pojedynczego.Ale Ty to wiesz i próbujesz manipulacji.
Cieniuchna prowokacja.
O sposobie działania agentur wiem,bo trochę już żyję na tym świecie i twardo stąpam po ziemi.Mam przyjaciół,których spotkała taka przyjemność,
czego Tobie nie życzę,no bo gdzie będziesz oglądał filmiki o chemtrails,jak Cię odetną od You Tube?...
Poza tym rozmawialiśmy o tym,co by było gdyby...
Agentem nie jestem,więc masz dostęp do netu i nie płacz.
A jeżeli bawisz się w manipulacje,to co powiesz na swoje słowa.
Cyt:"Ja Wam zadnych dowodow nie dam..."
Więc po co się odzywasz?

Użytkownik Staniq edytował ten post 17.06.2011 - 15:29

Arkadiusz.

Pilot in command

• Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W kwestii Internetu pojawia się jedno pytanie: skoro spisek jest według popierających jego istnienie ujawniony, a ludzie stojący za nim są wszechmocni, to czemu np. forum DI nadal funkcjonuje, a jego admin i userzy chodzą sobie spokojnie na wolności, zamiast w tajemniczych okolicznościach zniknąć? Dlaczego forum działa na zwyczajnym, wykupionym serwerze, zamiast zagrzebać się gdzieś w odmętach sieci TOR? Z punktu widzenia "agencji" ludzie wierzący w spisek są niewygodni, bo robią coś co nie jest po ich myśli i jak widać nikomu to nie przeszkadza. Niech tylko autorzy wpisów o strzelaniu do samolotów się nie zdziwią, jeśli faktycznie ktoś się nimi zainteresuje.

Kurdimol ja również chciałbym zobaczyć aktualne wyniki badań ludzi, których choroby są spowodowane rzekomym truciem. Oczywiście chodzi mi o ludzi zdrowych jak konie, którzy nagle zaczęli cierpieć na choroby spowodowane opryskami. Dobrze byłoby także, żeby te osoby były bez nałogów, bo skoro ktoś np. kurzy papierochy jak lokomotywa nie powinien się chyba dziwić, że wysiadają mu płuca. W moim otoczeniu nie zauważyłem nagłego wzrostu zachorowań, każdy czuje się dobrze, a przecież po tylu latach wdychania trucizny coś musiałoby być widoczne. Lekarzem nie jestem, ale chyba nie trzeba nim być, aby stwierdzić, że znajomi, którzy cieszyli się dobrym zdrowiem nagle zaczynają na tym zdrowiu mocno podupadać.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych