Opisów jest wiele. Na stronach NASA szczególnie, tym bardziej, że to oni jako pierwsi prowadzili badania smug. I właśnie to usiłuję Ci powiedzieć.
Ale Tobie nie chce się tam zajrzeć, bo to kłóci się z teorią chemtrails.
Nadal nie rozumiesz. Mariush pisal o tym ze dysponuje ogromna iloscia
artykulow, ktore powstaly przed rozpoczeciem akcji, a Twoje akademickie opracowanie oraz opracowania na stronach NASA tego warunku nie spelniaja.
Za samo wypowiadanie się w temacie, jeszcze nikt nikomu nie daje minusa. Jeszcze trochę, a będziesz wszystkich oskarżał nawet o gradobicie. Skoro nie posiadasz dowodu, a tylko wnioski pochodzące z obserwacji, zrozum, że to za mało aby nas przekonać.
A Ty znowu z tym dowodem, czyli slowem ktorego nie rozumiesz, nie pojmujesz. Ciezko rozmawia sie z kims kto na kazdym kroku pokazuje ze nie rozumie podstawowych pojec. Po drugie ja, ani chyba nikt inny nie chce Ciebie przekonac. Dla mnie jest to obojetne, czy czlowiek ktory nie rozumie tylu rzeczy, ktory obraza innych i sie po prostu wymadrza, cokolwiek zrozumie, w cokolwiek uwierzy. Jestes mi po prostu obojetny.
Semantyka jest mi znanym terminem jeszcze ze szkoły. Rozumiem, jak i wiem jak jej używać. Mówiąc o Twojej, mówię o semantyce logicznej, a w tym przypadku: odwracanie znaczenia wypowiedzi, manipulacja. Zatkało kakao?
Ach o semantyke logiczna Ci chodzilo. Muisz byc bardziej precyzyjny w swoich wypowiedziach. "Zatkało kakao"? Rozumiem ze rozmawiam z bardzo mlodym czlowiekiem. Wybaczam Ci zatem, ze wielu rzeczy nie rozumiesz i poza agresja i obrazaniem nie stac Cie na nic wiecej.
Hellmaker
Odpowiedz mi na jedno tylko pytanie. Czy w związku z Twoją wypowiedzią, uważasz, że warunki atmosferyczne nie mają żadnego wpływu na długość utrzymywania się smugi kondensacyjnej?
Moim zdaniem maja wplyw, jednak przy najbardziej sprzyjajacych warunkach smuga utrzyma sie na niebie do paru minut, a nie do paru godzin. W tym cala roznica. Na filmie zaprezentowanym przez mariusha nie wiemy, czy jest to zwykla smuga, czy chemiczna. Nagranie byloby wiarygodne gdybysmy widzieli jak samolot zostawia rzeczywiscie smuge kondensacyjna, ktora zostaje na niebie na dluzej i zamienia sie w chmure. Na innych nagraniach tego samego autora widzimy, ze nagrywa on w wiekszosci smugi chemiczne
http://www.youtube.com/watch?v=dMBtc5Wo4dE&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=gXl3T9FYKBw&feature=related
Użytkownik Frank Drebin edytował ten post 25.06.2011 - 08:28