Napisano 18.05.2010 - 17:52
Użytkownik Muhad edytował ten post 18.05.2010 - 17:54
Napisano 18.05.2010 - 18:05
Jakich dowodów nie ma chemtrails?
Twardych, nie budzących wątpliwości, przekonujących.
Cytat
mam halucynacje i tysiące innych na świecie również?
Nie. To, co widzisz na niebie i nazywasz "chemtrailsami", to zwykłe smugi kondensacyjne.
Cytat
najbliższe maximum bedzie znacznie potężniejsze od tego z 2001
Chętnie o tym z tobą pogadam w 2013 roku :-)
Napisano 18.05.2010 - 18:05
Tydzień temu podałem odnośnik do tego artykułu z 1972 roku, który całkowicie obala twoje stwierdzenie. Smugi kondensacyjne mogą utrzymywać się godzinami i rozlewać po niebie tworząc chmury typu cirrus.Nie raz widziałem oba rodzaje smug jednoczesnie na niebie i różnica jest gołym okiem zauważalna, bo te pierwsze wyparowują a drugie się rozłażą.
Użytkownik Lynx edytował ten post 18.05.2010 - 18:12
Napisano 18.05.2010 - 18:16
Napisano 19.05.2010 - 12:23
Tak, wszystko jest zdrowe, nic nam nie grozi, a świat jest piękny, pełen miłości wobec bliźniego swego. Wolny jest także od hipokryzji, cynizmu i despotycznych zuchwalców.
Napisano 19.05.2010 - 13:09
No z pewnością, już widzę jak w jakiejś próbce okaże się że jest o dużo za dużo np. baru, to ktokolwiek cokolwiek coś z tym zrobi. W spisku jak widać uczestniczy rzesza ludzi na przeróżnych szczeblach - od partii rządzącej, po samorządy, inspekcje, dziennikarzy, zwykłych, młodych, wynajętych do ogłupiania innych ludzi. Ktoś tu wspomniał, że chce to zgłosić na Policję Powodzenia chłopie! Zostaniesz wyśmiany! To spisek większy niż się nam wszystkim wydaje, a sądząc po aktywności manipulatorów - tych samych co w temacie o 11 września - jego autorem jest ta sama ekipa odpowiedzialna za 911. A nasza kochana rządząca partia ... wyszło szydło z wora.Nie wydaje mi się , aby komuś coś takiego prześliznęło się w rutynowych próbkach , a takowe na pewno są gdzieś przez kogoś pobierane .
No to d....! To co widzimy WSZYSCY jak jeden mąż (nie mówię tu o wynajętych młodych manipulatorkach, którzy próbują wmówić nam przeróżne historie) nie jest żadnym dowodem w sprawie. Potrzebne są dowody zebrane w powietrzu! Ma ktoś samolot może? Ja mam słoiczek, polecimy, zbierzemy do słoiczka, zbadamy u mnie w domu pod mikroskopem.... Sprawa musi zostać jak najszybciej wyjaśniona, a odpowiedzialni za to masowe nas otruwanie pociągnięci do odpowiedzialności.Obserwacja z ziemi nic nie da , opracowania naukowe na temat powstawania smug kondensacyjnych są dowodem . Obalić to może tylko badanie bezpośrednie podejrzanych smug , gdzie materiał dowodowy musiałby być zebrany w powietrzu .
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 19.05.2010 - 13:12
Napisano 19.05.2010 - 13:23
Napisano 19.05.2010 - 13:37
Dobry początek, prawie jak u Hitchcocka, a potem zamiast rozwinięcia ostrej tezy - lipa... A już miałem nadzieję, że ktoś w końcu przedstawi jakiekolwiek dowody na zmowę sceptyków, fałszowanie dowodów i manipulowanie danymi. Że podważy wyniki wieloletnich badań nad smugami kondensacyjnymi i dowiedzie, że "chemtrailsy" tak naprawdę różnią się od zwykłych smug typu persistent contrails.Widze naszych kochanych manipulatorów Lynx, mariush, Aquila... kto jak nie wy - etatowi zaprzeczacze i ogłupiacze - mógł zaprzeczyć temu co wszyscy widzimy na niebie.
Użytkownik Lynx edytował ten post 19.05.2010 - 13:38
Napisano 19.05.2010 - 15:59
Napisano 19.05.2010 - 16:23
Ten w którym ja żyję , tak . Czasem tylko trafi się ktoś irytujący , ale to on ma problem a nie ja . Co do zdrowia , nic nigdy nie było do końca zdrowe , gdyż wszystko niewłaściwie stosowane , zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu . Dotychczas nie przekonał mnie nikt ,ze ktoś rozsiewa wspomniane wcześniej "gówno" za pomocą samolotów . Co więcej , moje prośby o dowody , nagradzane były filmikami z facetami mówiącymi o duchowej odnowie , lub dającymi wykład na temat stanu ich świadomości , lub nieświadomości , co nie ma związku z chemitrails żadnego . Ale to nie przeszkadza zwolennikom trucia twierdzić , ze "to" są właśnie dowody . Obserwacja z ziemi nic nie da , opracowania naukowe na temat powstawania smug kondensacyjnych są dowodem . Obalić to może tylko badanie bezpośrednie podejrzanych smug , gdzie materiał dowodowy musiałby być zebrany w powietrzu . Pytanie brzmi : dlaczego nikt tego nie wykonał ? Może wykonał , tylko wyniki badan wam nie pasują do waszej teorii ; mogą rozsypać tą misterną układankę ? Poza tym , badanie chmur i smug jest częścią nauki potrzebnej lotnictwu , meteorologii i nauk pokrewnych . Nie wydaje mi się , aby komuś coś takiego prześliznęło się w rutynowych próbkach , a takowe na pewno są gdzieś przez kogoś pobierane . Powtarzam raz jeszcze - zbyt grubymi nićmi to jest szyte .
Napisano 19.05.2010 - 18:02
Napisano 19.05.2010 - 22:01
Napisano 19.05.2010 - 23:40
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych