Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7696 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Paranoja sięgnęła zenitu ! :D Ja już jestem widziany pod każdym wpisem na blogach o chemtrails... Każdy kto napisze na blogu zatruteniebo to jakby się nie podpisał jest uważany że to ja piszę... Czyż to nie jest czysta paranoja ?

http://zatruteniebo....e/#comment-2186

Tych ludzi powinno się poddać przymusowemu leczeniu !

A wracając do tematu chmur.... Jak komuś się nie widzą chmury i nie potrafią ich sklasyfikować to muszą przestudiować encyklopedię chmur. Ale mam powody myśleć że to za dużo informacji dla "oświeconych i przebudzonych" rozumów.
  • 1

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Coś dziś czysto nad Polską, brak kasy na "opryski"?
  • -5

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie, chembustery dobrze się sprzedają.

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak ktoś sie chce pośmiać a nie ma akurat w TV żadnego kabaretu to... :) hahahaha

:mrgreen:
  • 2

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mocny materiał.
Gość nie pokazuje dokumentów, które przesyłał do urzędu i odpowiedzi które dostał.
Dalej, jakaś pani z jakiejś firmy (nic to nikomu nie powie), Żydzi i Chińczycy, choroba, której nazwy w tej chwili nie pamięta, itd., itd.
Masło maślane.
W ten sposób, można udowodnić życie na słońcu.

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

http://davidicke.pl/...67.html#p112367

Dla "przebudzonych" to jest mega zagadka... muszą mocno wysilić swoje "oświecone" muzgownice żeby tą zagadkę rozwiązać :) haha

Oj kiepsko u nich z wiedzą lotniczą :)

Ta mazyna to McDonnell Douglas MD-11 :)

EDIT...

HAHAHA, i jeszcze ten genialny komentarz oświeconego tigero :mrgreen:

Użytkownik Kostek edytował ten post 25.10.2011 - 13:29

• 1

dzustin.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tigeroo jest dobry. Parę jego postów a na końcu tekst ZBW i zaczynam zastanawiać się jakim cudem oni chcą by brać ich na poważnie :D

ZBW

... gdy nad waszym domem pojawi się samolot cysterna który rozpyla chemikalia - także warto użyć mocy swojego umysłu do spowodowania aby planiści, decydenci i wykonawcy stracili ochotę na dalsze destrukcyjne działania.

Krótka wizyta na DI i życie jest weselsze i nabiera kolorytu.
  • 2

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Biedacy z DI próbują teraz rozgryźć temat "cień smug"... wiadomo, to zapewne jakiś spisek :lol
  • 0

zalew.
  • Tematów: 11
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To chyba jeszcze nie było na paranormalu.

Użytkownik zalew edytował ten post 28.10.2011 - 11:57

• -5

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

zalew@
Kontrowersyjnie, ale bez zaskoczenia. Zmiana wysokości, a co za tym idzie przelot przez warstwy powietrza o innej temperaturze daje taki efekt.
Nothing special...I still don't believe.

#2771 Gość_scigany

Gość_scigany.
  • Tematów: 0

Napisano

staniq
Czy Ty sobie żartujesz czy rzeczywiście masz tak wielką wiedzę na ten temat, że powinniśmy mówić profesorze Staniq? w szkole uczono o dwóch poziomach chmur ,okazało się że jest jeszcze jeden poziom chmur między nimi,sensacja (XXIw).
Okazało się jeszcze że za gradobicie i wielkość gradu spadającego na ziemię jest odpowiedzialny czynnik bakteri w nich występujący i różnego rodzaju związki chemiczne,nie jest to dziwne dla Ciebie ?
Ja bardzo proszę wszystkich o zapoznanie się z tematami nowymi,wszystko to można wyszukać w necie na stronach naukowych na najwyższych szczeblach.
  • -5

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czy Ty sobie żartujesz czy rzeczywiście masz tak wielką wiedzę na ten temat, że powinniśmy mówić profesorze Staniq? w szkole uczono o dwóch poziomach chmur ,okazało się że jest jeszcze jeden poziom chmur między nimi,sensacja (XXIw).

A może Ty powinieneś sie wrócić do szkoły bo twoja wiedza jest = 0

Dwa poziomy chmur ? Chyba coś ci sie pomyliło... Moja propozycja jest taka... Jak już wchodzisz w jakiś temat to lepiej sie dobrze przygotuj bo jak na razie to pokazujesz jaki masz marny zakres wiedzy!

Proponuję zacząć od samego początku:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Chmura

A następnie kolejne punkty. W punkcie 3 masz rozpisane dokładne poziomy chmur...

Miłej lektury i więcej się nie kompromituj.
  • 2

#2773 Gość_scigany

Gość_scigany.
  • Tematów: 0

Napisano

kompromitacja w tej dziedzinie wychodzi mi najlepiej, jestem niesamowicie głupi itp cieszę się że jest taki ktoś jak Ty kostek.
Przyszedł czas że wszystkie nowinki w"Wiki" trzeba zmienić,wejdz na http://www.twojapogoda.pl/ tam dowiesz się wszystkiego z zakresu twojej niewiedzy koleś=0.
  • -1

PaZi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ide o zakład, że ta stronka wyskoczyła ci po tym jak wpisałeś w google co wiesz o chmurach i akurat ta strona ci pasuje. Jak jesteś taki mądry, że pouczasz ironicznie innych to powołaj się na książki, bo jeśli wiki to dla ciebie nic, to każda strona też jest niczym.

Pozdrawiam
  • 0

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

kompromitacja w tej dziedzinie wychodzi mi najlepiej, jestem niesamowicie głupi itp cieszę się że jest taki ktoś jak Ty kostek.
Przyszedł czas że wszystkie nowinki w"Wiki" trzeba zmienić,wejdz na http://www.twojapogoda.pl/ tam dowiesz się wszystkiego z zakresu twojej niewiedzy koleś=0.

Kolego, takie stronki jak właśnie ta którą podałeś możesz sobie wsadzić głęboko. Chcesz mieć prawdziwe prognozy pogody ? W takim razie proponuję prognozy numeryczne, np. http://new.meteo.pl/

Tylko musiałbyś się nauczyć czytać takie prognozy, ale za to dostajesz prognozę dokładną niemal co do godziny.

Wysil się bardziej i nie podsyłaj więcej takich stronek, stronek które pokazują słoneczka i chmurki :P
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości oraz 0 użytkowników anonimowych