Napisano 23.11.2011 - 16:06
Napisano 23.11.2011 - 16:27
Pamiętam również z dzieciństwa jak się pokazywało paluszkiem że ktoś ma komputer, a potem później że ktoś ma internet. W czasach moich rodziców pokazywało się paluszkiem że ktoś ma samochód. Oczywiście sprawa jest prosta jak drut- kiedyś latało mało samolotów czyli smug na niebie również było mniej.Wiemy, że nie jest to normalne, czy pamiętamy z dzieciństwa takie zjawiska, wręcz przeciwnie, pokazywało się paluszkiem „o, samolot leci” jak zobaczyło się jedną taką linię na niebie
Napisano 23.11.2011 - 16:45
Napisano 23.11.2011 - 17:44
Napisano 23.11.2011 - 17:55
Napisano 23.11.2011 - 18:45
Napisano 23.11.2011 - 19:40
Napisano 23.11.2011 - 20:10
Odpowiadam że wszystkie te sprawy nie mają wytłumaczenia są to sprawy niczym ze śledztwa z archiwum X, rząd GLOBAL każdą bajkę wciśnie przedstawi i wyjaśni,jeśli chcesz, wierz rządowi ,ja nigdy nie ufam tym przez co jest największe zło w całym świecie.up@
Co ma WTC do smug?
Chyba tylko to, że tam też występowały samoloty.
Co ma Smoleńsk?
Tam też były samoloty. No dobra, jeden.
Co mają FAKTY do tego?
Aha, już wiem. Pisały o tym.
To nie te FAKTY? Dlaczego więc, mówisz o faktach wygodnych dla siebie?
Czy środowisko zwolenników ustali w końcu, jaka wersja jest oficjalna: siarka, bar, aluminium, morgellonka, czy może samoloty opróżniają swoje zbiorniki z odchodami.
Napisano 24.11.2011 - 14:24
Odpowiadam że wszystkie te sprawy nie mają wytłumaczenia są to sprawy niczym ze śledztwa z archiwum X, rząd GLOBAL każdą bajkę wciśnie przedstawi i wyjaśni,jeśli chcesz, wierz rządowi ,ja nigdy nie ufam tym przez co jest największe zło w całym świecie.
Użytkownik PaZi edytował ten post 25.11.2011 - 18:44
Napisano 25.11.2011 - 00:51
Użytkownik Staniq edytował ten post 25.11.2011 - 17:51
Napisano 27.11.2011 - 00:42
Ale inteligencja pisze posty w tym temacie na ZNZ który podałem. Poczytajcie sobie jak mnie zbesztali, banda leniwych nieuków.
Do tych "przebudzonych" to nawet młotkiem nie wbije sie nic w te "oświecone" łby.
Dla nich fizyka zupełnie nie istnieje, toż to już zakrawa na totalną paranoje. Dziecko z 3 kl szkoły podstawowej ma większą wiedzę od nich.
Poczytajcie sobie te posty, szczególnie od strony 2 -> http://zmianynaziemi...-sie-nie-dzieje
27 września tego roku nad miejscowoscią McCook w Nebrasce pojawiły sie smugi chemiczne. Tym razem udało sie zebrać to, co samolot ropzpylał na niebie. Tym „czymś” były to włókna przypominające pajęczynę, ktore okazalty się niezwykle silne i trudno bylo je rozerwać. Zebraną „pajęczynę” pobrano do badań w niezależnym laboratorium.
Badania wykazały że z nieba spadły sztucznie wykonane (przez człowieka) nanostruktury pełne włókien wywołujących syndrom Morgellona. Jeśli założyć, że całości towarzyszyło rozpylanie DMSO (dimetylosulfotlenek, (CH3)2SO), który jest niezwykłym rozpuszczalnikiem, pozwalającym rozmaitym substancjom wchłaniać sie przez skórę człowieka bez naruszania jej struktury, to jest to logiczne wytlumaczenie wsposobu rozprzestrzeniania się tej choroby, wobec której medycyna jest jak na razie bezradna. W niektórych przypadkach choroby Morgellona znajdowano w ciele chorego człowieka kawałki owadów. Mogło sie to stać tylko wtedy, gdy owad usiadł na osobie spryskanej DMSO, rozpuścil się w tej chemicznej substancji i przeniknął do ludzkiego organizmu. DNA takiego insekta ma zdolność przeniknięcia do struktur komórkowych czlowieka i doprowadza do ich mutacji co kończy się rakiem.
To nie pierwszy przypadek znalezienia takich włókien w Nebrasce. Poprzednie były zbudowane nieco inaczej i z czasem rozrastały się wypuszczając odnogi…. Wszystko to jest wciąż ogromnie niejasne, ale wystarczająco niebezpieczny by pobudzic do myślenia na temat prawdziwego zagrożenia jakie niosą ze sobą smugi chemiczne.
Napisano 27.11.2011 - 12:46
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych