Napisano 03.12.2011 - 16:17
Nie wiem kto i kiedy negował rozpylanie chemii również przez samoloty rejsowe. Na wielu innych stronach są fotografie rejsowych samolotów, które rozpylają chemię. Zadałeś słuszne pytanie, w jaki sposób zbiorniki z chemią są umieszczane w samolotach rejsowych, tak że nie widzą ich pasażerowie. Moją odpowiedzią jest bardzo, ale to bardzo zaawansowana technologia. Jest wiele nagrań, na których widzimy rozpylające chemię.... kule i też możemy zadać pytanie: jakim cudem kule są w stanie rozpylać chemię w tak potężnych ilościach? Technologia jakiej używają musi być więc bardzo zaawansowana.Czekaj, czekaj, zaczynasz znowu kręcić ? Przecież wszyscy zwolennicy trąbią że "oprysków" dokonują "nieoznakowane cysterny NATO", a Ty mi tu wyjeżdżasz z takim tekstem że rejsowe maszyny też rozpylają.
Mamy kolejny przykład na manipulację i dopisywaniem historyjek przez zwolenników tylko po to aby ta chora układanka była dalej układana. No proszę, to skoro samoloty rejsowe też rozpylają, to gdzie są ogromne beki mieszczące setki ton chemii upchane w samolocie ? Na kolanach pasażerów ?
Napisano 03.12.2011 - 16:37
http://www.youtube.com/watch?v=6D2gm4wIZj0
Napisano 03.12.2011 - 16:41
dzustin/kostek/mariush/Wszystko/i wszystkie inne trolle
Smugi chemiczne natomiast nie znikają tuż za samolotem, nie są w żaden sposób rozdmuchiwane, pozostają na niebie na długie godziny i zawsze zamieniają się w chmury.
http://www.youtube.com/watch?v=6IiCeGP2ZP8&feature=player_embedded
Tak, jest taka technologia że można setki ton cieczy schować do czajnika... Człowieku, nie pisz już więcej bo sie ośmieszasz...Nie wiem kto i kiedy negował rozpylanie chemii również przez samoloty rejsowe. Na wielu innych stronach są fotografie rejsowych samolotów, które rozpylają chemię. Zadałeś słuszne pytanie, w jaki sposób zbiorniki z chemią są umieszczane w samolotach rejsowych, tak że nie widzą ich pasażerowie. Moją odpowiedzią jest bardzo, ale to bardzo zaawansowana technologia. Jest wiele nagrań, na których widzimy rozpylające chemię.... kule i też możemy zadać pytanie: jakim cudem kule są w stanie rozpylać chemię w tak potężnych ilościach? Technologia jakiej używają musi być więc bardzo zaawansowana.
Użytkownik Kostek edytował ten post 03.12.2011 - 16:43
Napisano 03.12.2011 - 16:47
Użytkownik Staniq edytował ten post 03.12.2011 - 16:47
Napisano 03.12.2011 - 16:48
Nie wiem kto i kiedy negował rozpylanie chemii również przez samoloty rejsowe. Na wielu innych stronach są fotografie rejsowych samolotów, które rozpylają chemię. Zadałeś słuszne pytanie, w jaki sposób zbiorniki z chemią są umieszczane w samolotach rejsowych, tak że nie widzą ich pasażerowie. Moją odpowiedzią jest bardzo, ale to bardzo zaawansowana technologia. Jest wiele nagrań, na których widzimy rozpylające chemię.... kule i też możemy zadać pytanie: jakim cudem kule są w stanie rozpylać chemię w tak potężnych ilościach? Technologia jakiej używają musi być więc bardzo zaawansowana.
Napisano 03.12.2011 - 17:02
Napisano 03.12.2011 - 17:04
Napisano 03.12.2011 - 17:18
Napisano 03.12.2011 - 17:31
mamy odbierać, jako Waszą aprobatę tego co napisałem?Nagrania jakie według Was mają przedstawiać smugi iryzacyjne pokazują typowe smugi aerodynamiczne, które znikają tuż za samolotem albo jak w przypadku filmów mariusha w ogóle nie wychodzą poza skrzydło. Nawet na zdjęciu pana mariusza, gdzie widzimy smugę aerodynamiczną w znacznych rozmiarach, możemy dostrzec, że powstająca na krawędzi skrzydeł kondensacja jest od razu rozdmuchiwana i nie wychodzi poza skrzydło, natomiast pozostaje smuga aerodynamiczna jedynie na końcówkach skrzydeł w formie linii. Nagranie pana Wszystko pokazuje smugi aerodynamiczne które rzeczywiście, pewnie z uwagi na unikalną budowę skrzydeł, nie wylatują z końcówek skrzydeł, a ze środka, jednak nadal mają typowy dla smug aerodynamicznych kształt linii.
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 03.12.2011 - 17:32
Napisano 03.12.2011 - 17:37
Trolle nie rozumieją, że przez aż tak intensywne, agresywne zaangażowanie w ten niby niepoważny temat, tylko potwierdzają, że rozpylanie chemii rzeczywiście się odbywa.
Użytkownik Imb edytował ten post 03.12.2011 - 17:39
Napisano 03.12.2011 - 17:56
Napisano 03.12.2011 - 18:08
No to chyba nie będzie to identyczny jak przy rolniczych opryskach sposób. Rolnicze opryski mają główne i jedyne zadanie spryskać dany teren. Chemtrails, moim zdaniem, nie. Jednak wcześniej, czy później rakotwórcza chemia opadnie na ziemie i poważnie skazi ludzi i środowisko.Dlaczego więc stosowana jest ona w tak nieefektywny sposób? Co bowiem z tego, że spakujemy kilkadziesiąt ton jakiejś trucizny do butelki, skoro jej zrzucanie odbędzie się w zupełnie tradycyjny, identyczny dla samolotów rolniczych sposób? Jak wiemy oprysk rolniczy trzeba wykonywać na wysokości 2-4 metrów, nie 10-12 kilometrów.
Czyli zakładasz, że ta niebezpieczna chemia w trakcie przelotu sama się unieszkodliwia, znika w atmosferze, czy jak? Chciałbym, abyś miał rację, ale niestety fakt, że jest to w aż tak perfidny sposób ukrywane, każe nam obawiać się tej akcji w stopniu najwyższym. Czy szaleńcy, którzy trują ludzi na tysiące innych sposobów, nie wykorzystaliby naiwności i głupoty ludzki, którzy w większości nie zwracają na chemtrails uwagi, do przyspieszenia tak bardzo przez nich pożądanej depopulacji?Inaczej cała substancja wyląduje na drugim krańcu świata i to w takim stężeniu, że nie skrzywdzi komara.
0 użytkowników, 11 gości oraz 0 użytkowników anonimowych