Muhad , jestem rozczarowany Twoimi - pozwolisz - uogólnieniami i bezsprzeczną generalizacją . Tak poza kościołem , mój świat to faktycznie fantasy dla kogoś , kto widzi zagrożenie nawet w zupie mlecznej . Co gorsze , wiem nawet co mnie truje , nikotyna, alkohol, E 222 , E159, witamina C , w zasadzie multiwitamina - po co wymieniać je wszystkie , kupa sąsiada , mocz rozwielitki , i pierdnięcie konia patrolu straży miejskiej - o samej straży nie wspominając . Nie próbuję badać nieba wzrokowo ani nie dowiem się co Oni knują . Pytam o dowody "za" , bo "przeciw" , jak widzisz można znaleźć ,tylko trzeba ich poszukać . Co do terroryzmu ekonomicznego ( admin - sorki za oftopa) , dopóki nie będziesz miał kilku milionów na drobne wydatki , ten kto ma więcej od Ciebie , będzie krwiopijcą który Cie wykorzystuje - biedaczysko . Dobre zadatki na walczącego socjalistę w Tobie drzemią . Aż dziw bierze , jak w takim stresie możesz żyć... Spójrz na swoją maksymę - ja tak mam , odczuwam szczęście , i nie jest to po wcześniej wspomnianych grzybkach . Chciałbym zobaczyć dowody "za" na tym forum , a nie tylko obrzucanie się błotem . Wolność wypowiedzi to nie jest przyzwolenie na wyzwiska (choć delikatne w formie - ale "manipulator"? ), tylko na wyrażenie swojego zdania . Tak ,tak bronie Lynx'a , bo ma podobne zdanie do mojego . W " laniu wody " - kapelusze z głów - jesteś lepszy , nie powiedziałeś nic , aż tyle mówiąc .
Kolejne jakieś farmazony. Co Ty mi tu o gazach, krowach, koniach, wypisujesz? A co mnie to interesuje? Co mnie interesują witaminy lub ich brak? Jak to ma się do tego, żeś człek lubujący się w obecnym systemie? O jakie Ci dowody chodzi? Ty oczekujesz dowodów w internecie? Brzmi to niezwykle naiwnie. Nie wiem skądś Ty się urwał, czy z choinki, czy z Marsa, ale rozlałeś taką prozę toaletową, że komuś bardziej rozgarniętemu po prostu puściłyby zwieracze ze śmiechu. I nie generalizuj w kwestii zarobkowej, bo ludzi zarabiających miliony jest w małym procencie, a tych co klepią biedę lub ledwo łączą koniec z końcem jest ponad 95% na całym globie. Oczywiście jest to normalny stan rzeczy i Kowalski, który ma pensję 1600 brutto powinien być przeszczęśliwym obywatelem. Czy Ty się czasem czytasz, co za bzdury wypisujesz? Pewnie sobie ustaliłeś, że poświrujesz tu błyskotliwymi bąkami, które miały być dowcipne i tłum za Tobą pójdzie. A skoro bierzesz za swój wzór Lynxa, to wszystko jasne. Moje szczere kondolencje.
P.S: i nie pitol mi tu bzdetów o tym, że ja widzę zagrożenie w zupie mlecznej. Tanie sztuczki manipulacyjne, które mam w jednym palcu. Wobec mnie nie macie co tego stosować, bo od razu je wyłapuję. Nie rób ze mnie kogoś kim nie jestem. Skoro nie dostrzegasz problematyki globalnej, ba Polskiej w ostatnim okresie, w szerszym kontekście, to nie mamy ze sobą o czym rozmawiać. Twoje myślenie jest po prostu za płytkie. Nie może być inaczej, skoro wzorujesz się na swoim góru; Lynxie, który jest mistrzem w udawaniu mądrego inaczej.
Staniq spodziewales sie czegos wiecej od Muhada??? Na jego ponad 5000 postow moze kilka bylo merytorycznych i zawierajacych cos wiecej od "to wszystko klamstwa, nie poznacie prawdy, obudzcie sie... i inne w tym stylu".
Co do reszty wiernych wyznawcow chemtrails i samego M. to musimy sie pogodzic z faktem, ze czesc ludzi czerpie satysfakcje z chodzeniu caly dzien w masce gazowej, chodowaniu wlasnych marchewek w schronie przeciwatomowym... pisaniu, ze globalizacja jest beee bo, bo, bo... taka jest i koniec...
Ty też nie pieprz głupot i nie szerz idiotycznych uwag w odniesieniu do mojej osoby. W temacie dotyczącym zagadnień aerodynamicznych tak samo mi zarzucaliście brak merytoryki, kiedy tak w gruncie rzeczy było odwrotnie. Banda zuchwalców z Was i tyle.
Teraz pytanie do moderatorow, szczegolnie do AlienGrey i Przema:
Panowie przepraszam na forum powstaje mozliwosc pisania wszystkiego czego sie chce??? Bo chyba jest tutaj regulamin. Pan Q w poscie 259 edytowanym przez AG pisal o dawaniu w morde na ulicy kilku osobom z tego forum, w cytowanym o wbijaniu gwozdzi w klamliwy leb. Daliscie sie zastraszyc jego wypowiedziom o dyskryminacji jego osoby na tym forum ??? To moze wszyscy zacznijmy sie obrazac i zastraszac ???
Przepraszam za poruszanie tego na forum a nie na priv ale poczynania Pana Q. zaczynaja byc razace. Wiele osob stara sie zachowac tutaj jakas kulture wypowiedzi. Czekam na odzew, moze byc priv, a ten fragment usuniety
Najpierw spójrzcie na siebie, hipokryci, a potem żalcie się "władzy".