Napisano 10.12.2011 - 13:22
Napisano 10.12.2011 - 15:56
Nadal podtrzymuję, że Ty tego zupełnie nie rozumiesz. Wziąłeś na swoje barki dyskusję do której zupełnie nie jesteś merytorycznie przygotowany. Rozumiem, że koledzy dostali urlopy i ktoś musi się udzielać, ale poza pustymi słowami nic nie wnosisz do dyskusji. Starasz się, ale biednie to wygląda.@Walczący
Ależ ja to rozumiem, ty najwyraźniej nie pojmujesz jak może powstać cień smugi na jednej czy kilku warstwach chmur.
Wyobrażasz sobie, że jakiś kretyn zaczyna rozpylać chemię przy lądowaniu, czy startowaniu? Chyba aż tak durnych pilotów nie zatrudniają.A że smug nie ma przy lądowaniu samolotów ? Możesz sobie wyjaśnić że wtedy nie rozpylają chemii, dla mnie bardziej oczywiste jest to że na takiej wysokości rzadkością są warunki pozwalające na utworzenie takich smug.
Napisano 10.12.2011 - 17:29
Wartościowy Post
Napisano 10.12.2011 - 18:00
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 10.12.2011 - 18:30
Napisano 10.12.2011 - 18:21
Wartościowy Post
Trzeba z ludźmi rozmawiać, informować i liczyć na to, że być może za parę lat ta zbrodnia zostanie powstrzymana.
Napisano 10.12.2011 - 18:27
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 10.12.2011 - 18:27
Napisano 10.12.2011 - 19:17
Napisano 10.12.2011 - 19:54
Najwyraźniej przeczytał to jakiś dobry Samarytanin, który podesłał mi szalenie ciekawe zdjęcie.Mieszkam sobie na warszawskim Bemowie. Codziennie za oknem widzę dziesiątki startujących i lądujących samolotów na wysokości zaledwie paruset metrów. Lecą niemal dokładnie nad moją głową. Pytanie: dlaczego NIGDY nie zostawiają one "smugi chemicznej"? A przecież to najlepszy moment na opryski, duży obszar zamieszkania, mała wysokość itd.
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 11.12.2011 - 08:05
Napisano 11.12.2011 - 09:02
Napisano 11.12.2011 - 09:29
Napisano 11.12.2011 - 17:26
Ted Gunderson za dużo gadał więc załatwili go arszenikiem
Napisano 12.12.2011 - 00:55
Dla mnie to już wystarczający powód, aby rzucić mocnego warna tej osobie...Walczący z Trollami: "Jak widać są kretyni, którzy rozpylają chemię tuż po starcie. "
Użytkownik Aquila edytował ten post 12.12.2011 - 11:55
Napisano 12.12.2011 - 08:38
Przychylam się do prośby. Nie może być tak, by osoba o reputacji Josefa Fritzla w ogóle miała prawo otwierać usta i wydobywać z siebie dźwięki (chyba że będą to odgłosy cierpienia), czy też gdziekolwiek w formie pisemnej przedstawiać swoje chore przemyślenia. Idąc dalej, jeżeli suma reputacji wszystkich osób, które pisały w tym temacie, że wierzą w chemtrails osiągnie poziom -2000 to należy czym prędzej zamknąć (najlepiej wykasować) ten temat. Bo pół biedy, gdy na forum udziela się jeden Fritzl, a co będzie jeśli jest ich setka? Trzeba dbać o zdrowie psychiczne narodu! Nie można odciągać ludzi od oglądania TVNu, czytania Gazety Wyborczej, od głosowania na jedynie słuszną, przewodnią partię postępu i powszechnego dobrobytu. Nie można ludzi zmuszać do myślenia, bo co będzie jak w końcu zaczną myśleć? Po co ludzie mają się zastanawiać, że to co widzą na niebie nie zostało opisane przez żadnych polskich naukowców? Przecież to jest tak mało istotne. Skoro o tym, że jest to zjawisko naturalne, zapewniają osoby z trzema, czterema, czy już w ogóle pięcioma gwiazdkami reputacji, to musi być to najprawdziwsza prawda. Przecież mieliśmy być głupim, wypłowiałym intelektualnie narodem. Przecież mieliśmy uwierzyć w pilota samobójcę, pijanego generała, sterującego samolotem Prezydenta, cztery podejścia, pancerną brzozę, w końcu w pojawiające się już od drugiej wojny kratownice na niebie. Przecież goja od zwierzęcia odróżnia jedynie to, że potrafi podnieść klapę od sedesu. A tu jakieś wątpliwości, pytania, niedowierzanie. Mieliśmy szansę grzecznie się dostosować i nie drażnić pana. Jak widać nie chcemy jej wykorzystać.Mam prośbę do administracji- jeżeli poziom reputacji "Walczącego z Trollami" dojdzie do progu -200 punktów to czy moglibyście w końcu zbanować tą osobę? (jeżeli da się szybciej tym lepiej)
Bezczelny typ śmiał się dopytać o polskie opracowania naukowe traktujące o trwałych smugach kondensacyjnych i aerodynamicznych wychodzących z powierzchni skrzydła a nie wychodzących z końcówek. To przebiło wszystko! Nie można przecież tolerować takiej głupoty.To co teraz nam "zaoferował" przebiło chyba wszystko...
Spokojnie, dla chcącego nic trudnego. Wczoraj dostałem trzecie ostrzeżenie za to, że napisałem, że ateista wierzy, że kamień ożył, a nasz ułomny umysł nie jest w stanie zdefiniować Boga. Od urlopu uchroniła mnie interwencja Pana Przemo, jednak wizja bana wisi nade mną nieubłaganie. Gdybym osobiście spotkał pilota, który wywala na ludzi tony rakotwórczej chemii, to myślę, że na delikatnym słowie "kretyn" by się nie skończyło.Dla mnie to już wystarczający powód, aby rzucić mocnego warna tej osobie...
Jak by nie patrzeć obraził pilotów samolotu na zdjęciu.
Jak już napisałem na samym początku, na trolla potrzebny jest jeszcze większy troll.P.S. A dlaczego udzielam się w tym wątku?
- Dlatego by walczyć z trollami.
Użytkownik Aquila edytował ten post 12.12.2011 - 11:58
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych