Napisano 15.12.2011 - 00:20
Napisano 15.12.2011 - 04:43
W prawdziwym błędzie to ja bym był, gdybym uwierzył w twoje rewelacje, na szczęście jestem za mądry by w nie uwierzyć. Podobnie z resztą jak większość ludzi udzielających się w tym temacie.Nie Ty jeden byłeś w błędzie, ponieważ ja sam długo łykałem te wytłumaczenia, aż w końcu ktoś mądry postanowił to sprawdzić i okazało się, że nie są to smugi aerodynamiczne (iryzacyjne, czy jeszcze inne).
O, odpowiedź na to pytanie będzie szybka jak błyskawica. Wszyscy ci to pokazują, że niema żadnej dziury w nauce o której piszesz i to prawdopodobnie od twojego pierwszego posta w tym temacie, tyle, że ty najwyraźniej masz to gdzieś.To proszę pokaż nam, że tej dziury nie ma.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 15.12.2011 - 04:47
Napisano 15.12.2011 - 22:20
Napisano 17.12.2011 - 18:26
Napisano 18.12.2011 - 18:43
Który argument został mi wytrącony z ręki? Ten, że trwałych smug kondensacyjnych i aerodynamicznych o tak niesamowitych właściwościach, nie opisali żadni polscy naukowcy w żadnych polskich pracach naukowych? Zmartwię Cię, nadal ten argument dzierżę w swojej dłoni.Zaczynasz po prostu motać się. Ludzie po kolei wytrącają ci argumenty z ręki i tracisz grunt pod nogami i zamiast udowadniać dalej zaczynasz mieć pretensje do całego świata że ciebie nie słucha
Tak, nie rozumiem. Dlatego ponownie zapytam: kiedy, tak w przybliżeniu, mogę się spodziewać odpowiedzi pana Mariusha odnośnie cieni? Czy brak odpowiedzi świadczy, że i Pan Mariush też tego nie rozumie?Na siłę odrzucasz zdjęcia które ci nie pasują i z uporem maniaka nie rozumiesz jak tworzą się cienie.
Gdyby gawiedź dowiedziała się o tych argumentach, to myślę, że z miejsca przekonałaby się, że to co widzimy na niebie nie jest naturalnym zjawiskiem.Gdyby te twoje dowody były takie wspaniałe to czyż nie przekonały by gawiedzi ? No niestety nie przekonują więc albo reszta to po prostu tępe bydło przemieszane z wykształciuchami, albo coś nie tak jest z twoimi argumentami.
Sednem sprawy jest to, czy długie trwałe smugi poukładane w kratownice i smugi aerodynamiczne wychodzące z powierzchni skrzydeł, a nie wychodzące z ich końcówek, zostające na niebie długimi godzinami i zamieniające się w emulsyjną powłokę, to naturalne zjawisko występujące już od drugiej wojny światowej, czy całkiem nowe, sztuczne, nie opisane nigdzie przez polskich naukowców. Jak na razie moje argumenty świadczą o sztuczności zjawiska.Zamiast tego brandzlujesz się tematem cieni i smug aerodynamicznych jak by to było sedno sprawy. A nie jest.
Spójrz na ankietę, zobacz jak wielu ludzi jednak dało się przekonać. To samo byłoby z ogółem społeczeństwa, gdyby media przedstawiły rzetelnie zebrane w tym temacie argumenty.Ludzi przekonasz jak im powiesz jak to robią, po co i dlaczego.
To nie bajdurzenie, a twierdzenia oparte na twardych dowodach i rozlicznych obserwacjach. Mam nie wspominać o kulkach? Dlaczego?Bez bajdurzenia o hologramach, zaawansowanej kosmicznej technice, depopulacji na którą nie ma dowodów, haarp itp. I proszę nie wspominaj o latających kulkach, bo to już w ogóle odstrasza ludzi i zostają tylko medytujący z kryształkami na szyjach, którzy wieczorami oczyszczają swoje czakry.
Ponownie zatem zapytam, gdzie są polskie opracowania naukowe traktujące o smugach kondensacyjnych i aerodynamicznych o niesamowitych, opisanych wcześniej właściwościach?Wszyscy ci to pokazują, że niema żadnej dziury w nauce o której piszesz i to prawdopodobnie od twojego pierwszego posta w tym temacie, tyle, że ty najwyraźniej masz to gdzieś.
Użytkownik pokerek edytował ten post 20.12.2011 - 12:25
Kasacja offtopu
Napisano 18.12.2011 - 20:56
Na drugim filmie swoim masz nagranie w nocy. Lecą sobie samoloty, w tle są gwiazdy, a dodatkowy obiekt to pewnie satelita. Autor filmu nie napisał skąd filmował, ani kiedy, więc nie ma tego jak sprawdzić, zatem można powiedzieć jedynie tyle, ze przeleciał sobie niezidentyfikowany obiekt latający, najprawdopodobniej satelita. Tyle.Można się śmiać z tego, że chemtrails mogą rozpylać tajemnicze kule, ale co to w takim razie jest? Satelity? Kryształki lodu?
Napisano 18.12.2011 - 21:18
Na samolotach możemy dostrzec kule i w tle latają kule.Na drugim filmie swoim masz nagranie w nocy. Lecą sobie samoloty, w tle są gwiazdy, a dodatkowy obiekt to pewnie satelita. Autor filmu nie napisał skąd filmował, ani kiedy, więc nie ma tego jak sprawdzić, zatem można powiedzieć jedynie tyle, ze przeleciał sobie niezidentyfikowany obiekt latający, najprawdopodobniej satelita. Tyle.
Wybacz, ale nieziemsko się uśmiałem z tego, co napisałeś. Powoli płynący ściek Jak się przyjrzysz (polecam rozdzielczość HD 1080) latają tam kulki z różną prędkością w różnych kierunkach o różnej wielkości.Trzeci film bardziej przypomina filmowaną w ciemności z wykorzystaniem lampy taflę powoli płynącego ścieku, na którego powierzchni znajduje się piana albo inny syf, niż gigantyczną armadę ogromnych statków kosmicznych.
Zgubił samolot a znalazł dwie kulki? Poprawiłeś mi humor, nie powiem.A na pierwszym... cóż, jego autor widocznie samolot zgubił.
Napisano 18.12.2011 - 22:42
Napisano 18.12.2011 - 22:48
Napisano 19.12.2011 - 00:12
Użytkownik pokerek edytował ten post 20.12.2011 - 12:27
Kasacja offtopu.
Napisano 19.12.2011 - 00:20
Takich samych dowodach jak zdjęcia/filmy latających ufo, których istnienia nikt nie potwierdził.To nie bajdurzenie, a twierdzenia oparte na twardych dowodach i rozlicznych obserwacjach. Mam nie wspominać o kulkach? Dlaczego?
A co powiesz na to?
Użytkownik sebacyw edytował ten post 19.12.2011 - 00:29
Napisano 19.12.2011 - 00:36
Smugi kondensacyjne znikające po niedługim czasie są naturalnym zjawiskiem. Trwałe smugi kondensacyjne i smugi aerodynamiczne wychodzące na wysokości przelotowej z powierzchni skrzydeł, a nie z ich końcówek i obie pozostające na niebie godzinami i zamieniające się w emulsyjną powłokę już nie.Jeżeli przeczytasz to co jest w tym miejscu zamieszczone, ale na spokojnie i bez nerwów to wywnioskujesz, że smugi kondensacyjne są naturalnym zjawiskiem.
Ale co i komu mam udowadniać? Mam przesłać Tobie moją książeczkę zdrowia? Zaprezentować nagranie z moim kaszlem? Pokazać jak zmęczony codziennie słaniam się na nogach. Nie wiecie już, z której strony ugryźć to, że dalsze zaprzeczanie chemtrails jest niemożliwe. Argument z brakiem polskich naukowych opracowań rozbił Waszą koncepcję zaprzeczania w drobny mak. W momencie, kiedy musicie już przyznać, że chemtrails to fakt, zaczynacie wymyślać kolejne marne argumenty, zadawać kolejne absurdalne pytania, obrażać mnie i szydzić z mojej osoby.Odpowiedz mi na jedno zasadnicze pytanie: czy masz problemy zdrowotne związane z tym, że samoloty "zrzucają na ziemię różne chemikalia" i czy potrafisz to udowodnić? Pytam poważnie. Cały problem rozgrywa się na zasadzie tego, że ktoś nas truje. Okej, ale ja chcę dowodu, że rzeczywiście ktoś nas truje, a nie pomówień i hipotez bo w tym momencie są one bezwartościowe i przegrywają z prawami fizyki.
Użytkownik pokerek edytował ten post 20.12.2011 - 12:29
Kasacja offtopu.
Napisano 19.12.2011 - 00:47
Popularny
Wiesz dlaczego niektóre chmury utrzymują się długo, a inne krócej?Smugi kondensacyjne znikające po niedługim czasie tak. Trwałe smugi kondensacyjne i smugi aerodynamiczne wychodzące na wysokości przelotowej z powierzchni skrzydeł, a nie z ich końcówek i obie pozostające na niebie godzinami i zamieniające się w emulsyjną powłokę już nie.
WNIOSEK: tak samo jak nie uważałeś na lekcjach w szkole (o ile do niej uczęszczałeś) tak samo nieuważnie czytasz kontr argumenty, które są niepodważalne. Z czystego serca-skończ ten cyrk.I co napiszesz w tej notce? Że z braku argumentów już nie wiesz jak dalej masz zaprzeczać chemtrails. Że nie wiedząc jak zaprzeczać zbiera się Tobie na płacz?
Użytkownik sebacyw edytował ten post 19.12.2011 - 01:03
Napisano 19.12.2011 - 03:27
Napisano 19.12.2011 - 11:14
Edit:
P.S. Jutro założę temat na forum o tym, że Księżyc to Słońce...
Użytkownik pokerek edytował ten post 20.12.2011 - 12:30
Kasacja offtopu
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych