Skupmy się na jednym najmocniejszym dowodzie, jakim jest brak:Coś Tobie podpowiem. Wiesz w czym tkwi cały problem?Nie w tym, że masz jakieś swoje poglądy na ten temat bo nie jest to w żadnym wypadku złe, ale zwróć uwagę na to, że źle przedstawiasz zdobyte dowody. Ty nawet dobrze nie przyglądasz się danemu filmikowi tylko wrzucasz wszystko co ma w nazwie "Chemtrails" jak leci...
1. polskich opracowania naukowych polskich naukowców, powstałych przed domniemaną datą rozpoczęcia akcji chemtrails, traktujących o tak powszechnym dziś zjawisku jak smuga aerodynamiczna, która na wysokości przelotowej wychodzi z powierzchni skrzydeł, a nie wychodzi z ich końcówek, do tego zostająca na niebie godzinami i zamieniająca się w emulsyjną powłokę
2. polskich opracowań naukowych polskich naukowców, powstałe przed domniemaną datą rozpoczęcia akcji chemtrails, traktujących o smugach kondensacyjnych, które nie znikają i zostają godzinami na niebie, po czym zamieniają się w emulsyjną powłokę,
jak również istnienie szeregu opracowań naukowych potwierdzających, że smuga aerodynamiczna na wysokości przelotowej widoczna jest jedynie jako cienka linia wychodząca z końcówki skrzydła i dosyć szybko znikająca.
Jeżeli komuś się nie podoba sposób, w jaki przedstawiłem ten dowód, to najmocniej przepraszam, ale lepiej już nie potrafię.
Co śmiesznego jest w powyżej zaprezentowanym dowodzie? Napisz, bo też chciałbym się pośmiać.Wiesz dlaczego tak bardzo wiele osób (łącznie ze mną) wyśmiewa Twoją teorię? Ponieważ dowody, jakie nam tutaj przedstawiasz w tym temacie są żałośnie śmieszne.
Rozumiem, że wiarygodny jest Pan moderator, pilot in command Arkadiusz, który zarzucił mi, że istnieją przecież polskie opracowania naukowe jak w punktach 1 i 2, których autorzy nie mogą się przecież mylić, po czym poproszony o ich przedstawienie na stałe wymeldował się z dyskusji. On jest dla Ciebie wiarygodny?Obrałeś złą strategię, wypracowałeś sobie złą opinie i czego Ty oczekujesz? Jesteś niewiarygodny. Tak samo jak te Twoje wszystkie dowody razem z Tobą wzięte.
A czy Pan Arkadiusz nie wcisnął nam "kitu z satelity"? Czemu jesteście aż tak bardzo nieobiektywni. Czemu tak bardzo Wam zależy, by zdyskredytować tę stronę dyskusji, która przedstawia rzeczowe argumenty, a ukryć niecne uczynki strony, która wciąż usilnie zaprzecza chemtrails?Zaznaczam, że nie jest to żadna prowokująca wycieczka osobista, a chcę przedstawić tu pewien fakt, bo jak widzę Walczący z Trollami starasz się wcisnąć wszystkim "kity z satelity".
Jakże jeszcze bardziej obiektywnie mogę przedstawić dowód z brakiem polskich opracowań jak w punktach 1 i 2? Gdzie w moim wywodzie dostrzegasz brak obiektywizmu? Co w moim wywodzie jest niezgodnego z prawami fizyki, czy natury? Do jakiego błędu mam się przyznać i w czym poniosłem porażkę?Jeżeli masz przekonujący dowód w tej sprawie i potrafisz go OBIEKTYWNIE opisać, a nie jednostronnie (bo zauważ, że jesteś jednostronny, a osoba jednostronna jest zamknięta w sobie i wielbi tylko swoje argumenty nawet wtedy, gdy są one niezgodne z prawami natury/fizyki co w efekcie oznacza porażkę, a już największą porażką na świecie jest nie przyznanie się do błędu co właśnie czynisz uparcie dalej) to proszę bardzo, publikuj.
Od wielu dni proszę o przedstawienie polskich opracowań jak w punkcie 1 i 2, o których istnieniu zapewniał moderator tego forum. Czy tą prośbą dążę do niczego, czy jednak do wykazania, że obecnie obserwowane zjawisko jest kompletnie nowe i całkowicie sztuczne?Lecz jeżeli wrzucać masz zamiar kolejne filmiki przypadkowych osób, które nagrały lecący samolot na wysokości przelotowej, który tworzy chmurę zwaną Cirrocumulus fractus to może od razu sobie daruj, bo dążysz do niczego i nic nie osiągniesz w taki sposób.
Moim zdaniem zaprezentowany przeze mnie dowód jest na tyle jakościowy, że nie potraficie go w żaden sposób obalić, a jedynie próbujecie wyśmiać i zdyskredytować zarówno ten dowód jak i moją osobę.Wiedz o tym, że liczy się jakość, a nie ilość (a idziesz zdecydowanie na ilość). Jak na razie nie kupuję Twojej teorii. Pozdrawiam i więcej dystansu do sprawy życzę, bo jak na razie to robisz jedną wielką "spinę" w temacie i pamiętaj- OBIEKTYWNOŚĆ to krok do sukcesu.
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 21.12.2011 - 23:52