Ponieważ wypłata za dyskredytowanie 'oświeconych' się opóźnia, chyba muszę IM pokazać, że pracuję, to może szybciej przyślą.
Kolejny żartowniś. Problem, który opisywany jest w tym temacie jest tragedią dla nas wszystkich. Powolnie zatruwają nasze środowisko i nas samych. Robią to bez naszej zgody, za naszymi plecami, do tego jeszcze bezczelnie nas okłamują i z wiarą w naszą inteligencje na poziomie zwierzęcia wmawiają nam najbardziej absurdalne, niedorzeczne i durne tłumaczenia. Jeżeli kogoś to śmieszy to naprawdę gratuluję, a zarazem współczuję poczucia humoru.
Dla mnie to zygzaki a nie DNA, ale każdy widzi to co chce widzieć, więc nie będę się spierać.
Na Wikipedii pod tym hasłem znajdujemy zdjęcia ze smugami w kształcie spirali DNA.
Są rzeczy na niebie i ziemi, o których się nawet filozofom nie śniło.
Zarówno ty jak i ja jeszcze wielu rzeczy nie widzieliśmy, ale wg mnie nie jest to zastanawiające.
Bo jesteś żartownisiem, który z poważnej sprawy delikatnie sobie kpi. Takim osobom można zapewne narobić na czerep, a dla nich będzie to zabawna nieświeża czekoladka. Będą się cieszyć i śmiać się z "oświeconych" mówiących obkichanym delikwentom, że mają kał na głowie.
Psst, słyszałeś o rozbiorach Polski? I o zachowaniu części szlachty? I o tym, że niektórzy (nawet król) dostali za to pieniądze? Chociaż Stanisławowi Augustowi spłacono długi, ale podstawił fikcyjnych wierzycieli i i tak forsę dostał.
Nie twierdzę, że nie ma Polaków, którzy nie są w stanie sprzedać siebie za garść srebrników. W historii znaleźć możemy mnóstwo takich przykładów. Jednak najchętniej i najczęściej to nie Polacy się sprzedawali. Polecam historię Polskiej Republiki Ludowej, kto ją wprowadzał i umacniał, kto pełnił wiodącą rolę w strukturach władzy ludowej, wreszcie kto po transformacji nadal rządzi tym krajem i kto nadal ogłupia umęczone polskie społeczeństwo.
Byli dobrzy ludzie i byli źli, są dobrzy i są źli ale nie ma narodowości, w której są ludzie jednej kategorii, więc sugerowanie, że ktoś nie jest Polakiem, bo jego wypowiedzi są niezgodne z twoim światopoglądem jest zachowaniem mało kulturalnym i nie dziwię się określeniom jakie poleciały w twoją stronę.
Oczywiście, że tak. Jest wiele osób z narodu wybranego, których bardzo, ale to bardzo szanuję, a nawet podziwiam. Niestety osoby te były i są dzisiaj zajadle zwalczane, na równi z rdzennymi Polakami. Jego (Pana Hamana) poglądy nie są niezgodne z moim światopoglądem, tylko są ordynarnymi, bezczelnymi kłamstwami. Wystarczy spojrzeć na polskie media, na to w czyich są rękach i jak perfidnie ogłupiają i okłamują ludzi co roku odnośnie 11 września, odnośnie Smoleńska, odnośnie chemtrails. Jak promują byłych komunistycznych dygnitarzy, w tym Bolka, Millera, Kwaśniewskiego, Jaruzelskiego. To są autorytety, których słuchać i podziwiać mają Polacy. Wierzysz w to, że media te są w rękach Polaków patriotów? Jeżeli nie dziwisz się określeniom, jakie poleciały w moją stronę, to jakie określenia mogą i powinny polecieć w Waszą stronę? Myślę, że nie ma takiego warzywa, które trafnie by Was określało.
W sieci znalazłem dzisiaj niesamowite, nie wiem, czy nie najlepsze nagranie pokazujące geoinżynierię w praktyce. Smugi chemiczne układane przez kilkanaście samolotów w kratownice. Zobaczcie jak codziennie tajemnicze samoloty i piloci ciężko pracują byśmy w zdrowiu nie dożyli do emerytury. Rakotwórcza chemia rozpylana na nas jak na niepotrzebne, bezwartościowe, szkodliwe insekty.
http://www.youtube.com/watch?v=18gMsldbqxs&feature=player_embedded#!
Po prostu jedna wielka masakra!
(polecam jakość HD 720p).
Polecam również te fragmenty innego doskonałego dokumentu. Ludzie naprawdę muszą się obudzić i to szybko. Osoby takie jak pdjakow, dzustin i inne niech lepiej tego nie oglądają. Po co mają tracić nerwy z niedowierzania jak bardzo naiwni i niedouczeni są ludzie na świecie.
http://www.youtube.com/watch?v=TtLjFpyhTac&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=Q7E62LVMWvY&feature=player_embedded
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 26.12.2011 - 20:15