Kostek
Po Twojej skierowanej do mnie prywatnej wiadomości
Jesteś zwyczajnym kłamcą i oszustem.(...) I ty śmieciu (...) Słuchaj śmieciu (...) Takich oszustów to trzeba ścigać i niszczyć (...) Na każdym kroku śmierdzisz oszustwem (...) twoja osoba śmierdzi na kilometr
nie mam ochoty wdawać się z Tobą w dyskusję.
PaZi
Nie rozumiem co niby jest niedorzeczne w tym co napisał mariush.
To, że zdaniem pana mariusha chemia na niebie nie będzie nigdy widoczna. Zdaniem pana mariusha, rozpylane aluminium zawsze będzie niewidoczne, bo metal ten jest przeźroczysty, tak samo jak sront, bar, nie wspominając już o siarce. W mojej ocenie, pan mariush (i inni jemu podobni) od lat wychodzi z założenia, że ludzie w większości to debile, którzy uwierzą we wszystko, byle powiedział im to pan w TV, profesor, czy osoba z kilkoma gwiazdkami reputacji.
Kiedy wreszcie przejrzysz na oczy i zobacz jak w naszych oczach się ośmieszasz.
W czyich oczach się ośmieszam? Syjonistów? Platformersów? Pozbawionych skrupułów idiotów? Naiwnych frajerów? A jak w oczach tcyh osób ośmieszyli się Polacy protestujący przeciw ACTA, co? To dopiero jest ośmieszenie. Ludzie zaczynają myśleć, a to tym osobom bardzo, ale to bardzo się nie podoba. Ja wiem. Te osoby zostały nauczone, że goje to zwierzęta i wystarczy mówić do nich miłym głosem, pokazać cukierka, pogłaskać po główce i zaczną grzecznie merdać ogonkiem. Niestety, wiara w naszą bezgraniczną głupotę w końcu te osoby zgubi. Dzisiaj te osoby muszą nas wyśmiewać, obrażać, wmawiać innym, że mamy coś z głową. Argumenty już dawno się im skończyły, a teraz próbują jedynie grać na czas i do momentu, kiedy ich chory plan ostatecznie wejdzie w życie, uśpić naszą czujność. Na nieszczęście dla tych porąbańców zwierzęta już wiedzą, że ogrodzenie to iluzja, a pan z kijem to tylko mały, cwany frajer.
Próbujesz wmówić nam, że smugi nie mogą od tak sobie powstawać i wisieć przez dłuższy czas.
Wpisując w google hasło chemtrails otrzymamy prawie...
8 milionów wyników!, a Ty próbujesz mi wmówić, że to ja coś komuś wmawiam.
Wy naprawdę wierzycie, że My do końca pozostaniemy Wam posłuszni? Że już do końca damy sobie pluć w twarz? Że bez walki damy zrobić z siebie niewolników?
Po prostu wierzę naukowcom, bo nawet jak nie mają racji to im tego nie udowodnię.
Muahahahaha
Mogłem przeczytać to na samym początku, to darowałbym sobie polemikę z taką osobą, jak Ty.
Użytkownik Walczący z Trollami edytował ten post 01.02.2012 - 10:46