W czyich oczach się ośmieszam? Syjonistów? Platformersów? Pozbawionych skrupułów idiotów? Naiwnych frajerów? A jak w oczach tcyh osób ośmieszyli się Polacy protestujący przeciw ACTA, co? To dopiero jest ośmieszenie. Ludzie zaczynają myśleć, a to tym osobom bardzo, ale to bardzo się nie podoba. Ja wiem. Te osoby zostały nauczone, że goje to zwierzęta i wystarczy mówić do nich miłym głosem, pokazać cukierka, pogłaskać po główce i zaczną grzecznie merdać ogonkiem. Niestety, wiara w naszą bezgraniczną głupotę w końcu te osoby zgubi. Dzisiaj te osoby muszą nas wyśmiewać, obrażać, wmawiać innym, że mamy coś z głową. Argumenty już dawno się im skończyły, a teraz próbują jedynie grać na czas i do momentu, kiedy ich chory plan ostatecznie wejdzie w życie, uśpić naszą czujność. Na nieszczęście dla tych porąbańców zwierzęta już wiedzą, że ogrodzenie to iluzja, a pan z kijem to tylko mały, cwany frajer.
W poniższym akapicie nie mam zamiaru nikogo obrażać, tylko położyc nacisk na pewne bezsensowne zachowania.
Dobra, a taki przykład, osoba ma urojenia i widzisz wszędzie mordercze misie. Zamiast kałuży wody widzi kałużę krwi. Jak ty byś sobie poradził z wyjaśnieniem takiej osobie, że to tylko jego zwidy? Przecież on widzi co widzi i ignoruje inne wytłumaczenia opierając się tylko na tym co on widzi. Tak samo jest z daltonistą. Jak mu wytłumaczyć, że świat mieni się wieloma kolorami? Podobnie jest u ciebie. Zrobiłeś pewne założenie i nie potrafi ani na chwilę od niego odejść. Nie podałeś nigdy procesu, który uniemożliwiałby utrzymywanie się contrails przez długi czas. Natomiast stwierdzenie, że wcześniej tak nie było to wypisanie sobie na czole, że jest się za przeproszeniem debilem, ponieważ tutaj dyskutujemy w sposób w miarę naukowo i opieranie się na wielce niedokładnych doświadczeniach empirycznych, szczególnie że wcześniej nikt ze spiskowców nie zwracał uwagi na długość utrzymywania się contrails, jest beznadziejnie głupie. To całkowite zaprzeczenie procesu naukowego dowodzenia. Dopiero teraz spiskowcy mogą powiedzieć, że coś zauważyli bo zaczeli zwracać uwagę na smugi, a nie opierać się na swojej pamięci, która przecież zapamiętuje tylko ważne rzeczy, jest bardzo nietrwała i łatwa do zmanipulowania przez sugestię.
Wpisując w google hasło chemtrails otrzymamy prawie... 8 milionów wyników!, a Ty próbujesz mi wmówić, że to ja coś komuś wmawiam. Wy naprawdę wierzycie, że My do końca pozostaniemy Wam posłuszni? Że już do końca damy sobie pluć w twarz? Że bez walki damy zrobić z siebie niewolników?
Uzasadnij logicznie dlaczego popularność ma jakiekolwiek znaczenie dla naszej dyskusji?
Muahahahaha Mogłem przeczytać to na samym początku, to darowałbym sobie polemikę z taką osobą, jak Ty.
Udowodnij, że fizyka kwantowa jest zła. Spodziewam się, że jest to dla ciebie zupełnie obcy temat, więc jestem bardzo ciekawy jak niby chcesz nadrobić swoje braki w wiedzy, by nie czytają wielu książek i sporej liczby obliczeń cokolwiek udowodnić.
Powiedz, ale szczerze, w jaki sposób jesteś w stanie określić, że coś co mówią naukowcy jest nieprawdą polegając tylko na swoim umyśle? Wiadomo, że każdy się kiedyś myli dlatego mam na myśli już powszechnie uznaną wiedzę fizyczną.
Pozdrawiam