Po drugie nie pisałem, że 8 mln wyników w google świadczy o istnieniu danego zjawiska, tylko o jego powszechności i coraz większym zainteresowaniu światowej społeczności.
A i tak elfy cieszą się większą popularnością.
Te osoby chcą być traktowane poważnie, a przykładowo na tym nagraniu widzą... samoloty kołujące nad lotniskiem
Owe samoloty poruszają się dość szybko tak więc mogą to być manewry wojskowe. Bo samoloty rejsowe to nie są na pewno.
No i ciągle żądasz odpowiedzi na twoje pytania (nawet na takie które zadałeś w innym wątku) a sam z nonszalancją ignorujesz pytania innych, chociażby o zdjęcia z lat 70 na których wyraźnie widać długotrwałe smugi oraz, jak wy to określacie, "mleko" na niebie.
W zasadzie ja się zastanawiam po co udzielasz się w tym wątku. Jak byś chciał kogoś przekonać to byś musiał obalać dowody innych i udowadniać swoje. A ty po prostu ignorujesz dowody innych, oraz ich wyjaśnienia (albo rżniesz głupa jak w przypadku cieni) a na końcu twierdzisz że wszyscy tutaj to buraki i pokazujesz paluszkiem kto w ogóle ma prawo z Jaśnie Panem dyskutować.
Nie wiem czy zauważyłeś ale jak na razie te twoje twarde dowody są tak miękkie, że nikogo nowego tutaj nie przekonały.
Moim zdaniem, i chyba nie tylko, totalnie skompromitowałeś siebie i zwolenników chemtrails i jesteś wręcz książkowym przykładem jak agresywnie prowadzą dyskusję.
W zasadzie to akurat ty w każdym wątku prowadzisz tak dyskusję więc co się dziwić, iż po pewnym czasie zniechęcasz ludzi do prowadzenia jakiekolwiek polemiki z tobą. Możesz powiedzieć, że kończą im się argumenty, ale po prostu ludzie są znudzeni wyjaśnianiem ci kolejnych spraw. Wyjaśnienia te i tak są przez ciebie ignorowane, zamiast tego dorzucasz kolejne wątki, ignorujesz pytania innych i tak w kółko.
Na debatę, która by była podsumowaniem, na pewno się nie zdecydujesz (o ile w ogóle znajdzie się kto będzie chciał z tobą ją prowadzić, lub którego łaskawie zaakceptujesz), a jeśli ten wątek ma służyć jedynie wklejaniu przez ciebie kolejnych filmików ze smugami to może faktycznie lepiej go zamknąć i utworzyć wątek o patajających po niebie i tworzących tęczę jednorożcach. Będzie dotyczył chyba bardziej prawdopodobnych zagadnień.
Użytkownik dzustin edytował ten post 02.02.2012 - 14:14