Nie widziałem, nigdy smugi chemicznej rozpylanej specjalnie przez pilota samolotu pasażerskiego i która miała by mnie zamordować lub służyć innym tajemniczym celom. Więc trudno powiedzieć czym się ma różnić od smugi coś co zrodziło się w czyjejś głowie.ONI nie wiedzą jak wygląda smuga chemiczna [...]
Chodzą słuchy że zwykła smuga może wisieć tylko minutę, ale wg moich obserwacji (a żyję już dość długo) smugi wiszą na niebie dłużej i to jak sięgam pamięcią. A dzięki zdjęciom można wywnioskować, że smugi tworzyły się też podczas 2 wojny światowej.
I nie odniosłeś się do mojego pytania czemu na przytoczonym przez ciebie zdjęciu widać długotrwałą smugę (raptem widać kilkaset metrów smugi) i jesteś pewien że wisi dłużej niż minutę, a na innych gdzie widać smugę przez cały nieboskłon jesteś pewien że jest to krótkotrwała smuga.
Jeśli masz wątpliwości, że jest to maszyna która jest używana do skywriters to proszę dwa linki gdzie widać je w akcji.dzustin
No i gdzie są te instalacje na zaprezentowanym przez Ciebie zdjęciu z samolotem. Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że te widoczne instalacje do tworzenia napisów na niebie to znjajdujący sie na kadłubie samolotu napis "SKYTYPERS" albo "MILLER".
Link
Link
A gdzie instalacje do tworzenia dymu ? Prawdę mówiąc nie wiem, nie znam się na lotnictwie i budowie tego samolotu, ale podejrzewam iż jest to mała dysza tuż pod wydechem (przynajmniej nie dojrzałem tego na innych zdjęciach przedstawiających ten samolot)
Ale tutaj nie chodzi o popełnianie błędów tylko idiotyczny sposób wykonania. To tak jak by strzelać z rakiet ziemia-powietrze do much. Jest tyle sposobów by w niezauważalny sposób potruć całą populację, że wybranie takiej metody jest po prostu niedorzeczne i nielogiczne.Wystarczy spojrzeć, jak osoby za tym stojące spartoliły robotę 11 września 2001 roku, też się wtedy nie popisali, też porobili masę błędów i też mieli głęboko to, czy ludzie się o tym dowiedzą.
W sumie jak już wspominasz o 9/11, to podobnie jest z teorią lansowaną przez QM w tym temacie. Jest ona tak zawiła, że aż głupia, ale nie będę ci jej tłumaczył tutaj, bo pewnie już przeglądałeś wątek 9/11 i zaznajomiłeś się z ową teorią.