Przecież już odpowiedziałem na te pytania. Może po Waszemu napiszę to zrozumiecie: "LOL"
Ty sobie jakieś żarty robisz. Te twoje odpowiedzi to jakaś kpina
1. Jak to możliwe że wśród kilkuset tysięcy spotterów i wśród milionów zdjęć, nie ma tych NATOwskich nieoznakowanych samolotów które opryskują już od wielu lat ?Jest mnóstwo takich zdjęć. Może założymy osobny temat, gdzie będziemy wrzucać zdjęcia takich samolotów
Odpowiedziałeś wrzucając jedno małe zdjęcie (zobacz jakiej jakości zdjęcia robią spotterzy), do tego przedstawiające krótką smugę po której nie można wywnioskować czy rozpłynęła się po minucie czy wisiała dłużej.
2. Jak to możliwe że nikt jeszcze nie zaobserwował takiej maszyny podczas lądowania ?
3. Gdzie są te instalacje do oprysku ?Ktoś bardzo dobrze wczesniej napisał, że istnieją przeciez samoloty do tzw. "skywriting". Czy ktoś widział te samoloty startujące, lądujące? Czy ci spotterzy nigdy nie zwrócili uwagi na te samoloty, na urządzenia w nich zainstalowane? A przecież wiemy, że takie samoloty istnieją i robią na niebie napisy.
Pokazałem ci takie zdjęcia, filmy startujących maszyn, instalacje do tworzenia dymu. Pokaż teraz takie zdjęcia "chemolotów", na których bez wątpienia będą instalacje do morderczych oprysków i startujące nieoznakowane cysterny wypchane chemią. Przecież tych samolotów musi być setki. Jak można znaleźć zdjęcia małych maszyn do skywritingu (których może być ile ? kilkadziesiąt na świecie ?) to tym bardziej powinny być łatwe do znalezienia zdjęcia maszyn wielkości 747.
4. Dlaczego nikt z nas nie może bezpośrednio zaobserwować efektów "oprysków"? Gdzie te morgellony, gdzie choroby od grzybów i wirusów, gdzie aluminium osadzające się na roślinach? Tuż za domem mam hektary pól i łąk, a nigdy żadnych z tych dziwactw nie widziałem. Babie lato się nie liczyWielu ludzi choruje na rozmaite choroby, a przy tak nikłym wręcz zerowym informowaniu ludzi, że sa jak bydło spryskiwani rakotwórczą chemią, mało kto łączy fatalny stan swojego zdrowia właśnie ze zbrodniczymi opryskami ludności.
Proszę o konkretną odpowiedź zawierające dane statystyczne. Bo na wielu ludzi co chorują to można znaleźć wielu ludzi którzy cieszą się zdrowiem. Jak już wcześniej wspomniałem miały już miejsce epidemie które wybiły 1/3 populacji europy. Rak znany jest od początków medycyny. Ludzie chorują, chorowali i chorować będą. Czy od rozpoczęcia oprysków faktycznie zwiększyła się śmiertelność w Europie ?
Jest nas na ziemi coraz więcej. Jedynie co to społeczeństwo się starzeje. Może oni pryskają czymś po czym bzykać się nie chcemy i dlatego tak mało dzieci.
5. Czy może ktoś poda w końcu skład chemioprysku?aluminium, bar, sront itd. Była o tym mowa juz setki razy.
Nie zapominaj o wirusach i grzybach które muszą być jakimiś mutantami skoro wytrzymują takie temperatury w silniku.
O kulkach i hologramach to już nie będę wspominał bo to rejon zagadnień o różowych jednorożcach.
7. Czy ktoś pójdzie z tym do prokuratora albo na policję? Quintus udając Zagaroth'a obiecał to zrobić. Na "obiecał" się skończyłoNo poszedł ktoś i jak materiał dowodowy zniósł zderzenie z rzeczywistością ? Został wyśmiany i dlatego siedzicie tylko na forum skryci pod nickami (czasami pod kilkoma) bo zdajecie sobie sprawę, że temat jest tak absurdalny, ze tłumy za wami nie pójdą, poruszenia jak przy ACTA nie będzie.
Taki pewien jesteś dowodów ? To podpisz się pod nimi imieniem i nazwiskiem, krzyknij na forum DI, tam jest silna ekipa, zbierzcie się wspólnie na krakowskim przedmieściu, przytargajcie chembustera, przywiążcie się do niego, pokażą was w TV, ruszycie temat do przodu. Pewnie wreszcie was pogonią ale zainteresujecie szeroką opinię publiczną, a nie kilkadziesiąt osób które przegląda ten temat.
Pacnąłeś byle jakie odpowiedzi i stwierdzasz że powinniśmy być zadowoleni.
Użytkownik dzustin edytował ten post 21.02.2012 - 23:06