Napisano 04.03.2012 - 18:59
Napisano 04.03.2012 - 19:27
Napisano 04.03.2012 - 19:41
Mam nadzieje skromną że ta wypowiedz będzie zauważona przez jaśnie panujących modów w tym temacie.Człowiek nie wytrzymuje natłoku zdarzeń Ja nie piszę o temacie a On pisze o Smoleńsku i jest OK? Więcej skruchy młody człowieku dla tragedi która miała miejsce w Smoleńsku,wykorzystywać to ty możesz koleżankę a nie tragedię NARODOWĄ,Tp przykre .Nie podnoś się już z tych paneli. Na leżąco może będziesz lepiej myślał. Jeżeli chcesz sobie rozmawiać o zasiewaniu chmur, to załóż nowy temat. Jeżeli w tym nowym temacie wspomnisz o chemtrails, dostaniesz upomnienie, że nie piszesz na temat. Proste?
Macie w zwyczaju mieszać zagadnienia, udając, że są ze sobą powiązane. Jeszcze trochę, a okaże się, że katastrofa smoleńska to wynik chemtrails i zasiewania chmur w Moskwie na 1 maja.
I Ty wymagasz ogarnięcia? Ogarnij się młotkiem.
Napisano 04.03.2012 - 20:07
Użytkownik Aquila edytował ten post 04.03.2012 - 20:46
Napisano 05.03.2012 - 14:49
Napisano 05.03.2012 - 16:03
Napisano 05.03.2012 - 17:00
Napisano 07.03.2012 - 14:29
Napisano 08.03.2012 - 08:39
Napisano 08.03.2012 - 10:44
Kolejny pomysł na chemtrails
Napisano 09.03.2012 - 11:22
Napisano 09.03.2012 - 12:50
No to pdjakow poczytamy troche Wiki, zenujace jest to ze trzeba Ci poczytac na glos.
"Słupki lodowe lub pył diamentowy - opad kryształków lodu w kształcie nierozgałęzionych w gwiazdki igiełek, słupków lub blaszek.
Często sprawiają wrażenie zawieszonych w powietrzu.
Padają z chmur, ale także mogą występować wskutek bezpośredniego wytrącania się z powietrza. Powodują powstanie zjawiska halo.
Słupki występują głównie w krajach polarnych i w obszarach górskich."
Pył diamentowy obserwuje się przy powierzchni Ziemi,w górnych warstwach troposfery oraz w polarnych chmurach stratosferycznych.
Prosze mi udowodnic, ze to piekne zjawisko pylu diamentowego jest w 100% naturalne, a nie wynikiem zasiewania siarki, czyli dzialalnosci innych aerozoli antropogenicznych.
Pył diamentowy (słupki lodowe) – małe kryształki lodu, zazwyczaj unoszone w powietrzu, występujące w niskich temperaturach.
Kryształy lodu w pyle diamentowym mają często strukturę odbiegającą od typowej podstawy w formie sześciokątu i tworzą rzadkie zjawiska optyczne, np. łuk Kerna. Pył diamentowy obserwuje się przy powierzchni Ziemi,w górnych warstwach troposfery oraz w polarnych chmurach stratosferycznych.
W kodzie METAR pył diamentowy zapisywany jest jako IC. Pył diamentowy może mieć postać kryształów płatkowych o podstawie, sześciokątnej, prawie trójkątnej, lub prawie czworokątnej. Nazwa słupki lodowe, używana do określenia pyłu diamentowego, określa że kryształy stoją w powietrzu - bo są małe i wolno spadają. Natomiast ich geometryczny kształt może przypominać bardziej płatek niż słupek.
Jesli pdjakow i Dzustin i inni, na oko potraficie to ze zdjecia okreslic , to powiem zescie klamcy i manipulatorzy.
Na moja juz nie, ciekawe ze jednym astmatykom przechodzi a inni nadal biora leki jak moja corka. Ja nigdy zadnych dusznosci nie mialam, a mieszkam tu juz 8 lat.
Od okolo 4-ech miesiecy moja rodzina polsko-angielska cierpi na przedluzajace sie "przeziebienie". Bez goraczki, suchy meczacy kaszel. Wraz z dwu i pol latkiem jest nas 6 osob. Piecioro doroslych i dziecko. Czworo z nas bierze juz srodki przeciw-astmatyczne, w tym ja, poniewaz mamy duze klopoty z oddychaniem, oraz zawroty glowy.
Napisano 09.03.2012 - 13:20
Napisano 09.03.2012 - 21:43
Wartościowy Post
Nie wiesz, że udowodnienie czegokolwiek na 100% jest niemożliwe? Udowodnić coś można ponad wszelką wątpliwość.Prosze mi udowodnic, ze to piekne zjawisko pylu diamentowego jest w 100% naturalne, a nie wynikiem zasiewania siarki, czyli dzialalnosci innych aerozoli antropogenicznych.
Owszem, rozpylanie związków siarki w atmosferze jest faktem i na masową skalę trwa od połowy XIX w., kiedy rewolucja przemysłowa nabrała rozpędu. Jeśli uważasz, że jest to zamierzona akcja prowadzona w celu depopulacji, to zważ, że od tamtego czasu ludność świata zwiększyła się pięciokrotnie.Na razie w temacie jest tak, ze nieprawda jest jakoby ktokolwiek nas trul, co jest baaardzo smieszne, podczas gdy wszyscy, sceptycy i nie, czytaja nowosci naukowe o milionach ton zrzucanych z gory, zwiazkach chemicznych, a chocby ta siara. Tego sie nie da podwazyc, nawet Wy sceptycy uznaliscie to za fakt.
Użytkownik Lynx edytował ten post 09.03.2012 - 21:44
0 użytkowników, 12 gości, 0 anonimowych