Napisano 11.03.2012 - 10:06
Napisano 11.03.2012 - 11:32
Użytkownik mag1-21 edytował ten post 11.03.2012 - 11:33
Napisano 11.03.2012 - 11:37
Co to ma być ? Kpisz sobie z nas, robisz idiotów ? To nie z nas robisz idiotów tylko z samej siebie....Nie daje mi tylko spokoju mysl, ze tego typu samolot, o takich poteznych silnikach, jest w Polsce taka nowoscia (mowie o smugach), ze az znalazl sie w gazecie. Zadziwiajace, ze nigdy przed tem nie lecial ta trasa i byl to pierwszy lot. Lot probny? Mial sprawdzic, czy doleci? Czy raczej sprawdzal jak szyko go zestrzela z powodu tak podejrzanie nienaturalnych smug? Nie, wiedzial, ze go nie zestrzela, bo to pasazerski, wiec nie mogli go zestrzelic.
Proszę bardzo, zdjęcie wykonane przez jednego z moich kolegów... Ta sama maszyna i ten sam lot:Taa, czy sa jeszcze jakies zdjecia na forach spotterow, pokazujace moc takich maszyn i podobne smugi? Najlepiej, zeby linie lotnicze byly te same, mozecie dostarczyc taki dowod dla mnie, a uznam argument Lynxa za wiarygodny. Jestem otwarta na konkretne argumenty.
Cala reszta jest smieszna i oscyluje pomiedzy brakiem solidnych argumentow, by odeprzec moje, a zaczepkami zwyklymi, na ktore nie dam sie nabrac.
I wypowiedziała się o tym osoba dla której smuga podświetlona przez zachodzące słońce jest "dziwna" buahhahaaMoglbys sie dowiedziec znacznie wiecej, gdyby Ci sie chcialo poczytac troche trudnego, przyznaje tekstu, jak dzial optyka i fizyka.
Ale tego nie ogarniasz, wiec jak reszta stwierdzisz, ze to ja nie ogarniam.
Kolejny ciekawy tekst... Jakoś u Ciebie nie widać tego dokształcenia... Youtube to nie jest dobre źródło informacjiSorry koledzy, ale osmieszacie sie jak nie wiem co.Braki zastepujecie agresja zespolowa. Mozna i tak, ale ja wole jednak czytanie i doksztalcanie sie.
Napisano 11.03.2012 - 11:46
Napisano 11.03.2012 - 12:37
Miałem nadzieję, że ten fragment będzie dotyczył twoich dolegliwości związanych rzekomo z eksperymentem, który się nie odbył, ale domyślam się, że od tej pory temat powiązań między twoim kaszlem i Norfolk powinien być uznany za tabu, a ty i tak nie zmienisz zdania w tej kwestii. Tak przynajmniej robią zatwardziali zwolennicy spisków, gdy się im pokaże, że w swoich przemyśleniach posunęli się o parę kroków za daleko. Szkoda.Powiem szczerze, ze mnie ubawiliscie niezmiernie odpowiedziami, no moze poza Lynxem, ktory wedlug mnie wysunal calkiem, calkiem konkretny argument, mozliwy do przyjecia i do przemyslenia.
Znowu idziesz za daleko w swoich spekulacjach. Dzustin już tu zwrócił uwagę, że rzadkością są warunki, które pozwoliły na taki wygląd smugi. Dlaczego nagle uczepiłaś się samego samolotu?Nie daje mi tylko spokoju mysl, ze tego typu samolot, o takich poteznych silnikach, jest w Polsce taka nowoscia (mowie o smugach), ze az znalazl sie w gazecie.
Jest ich mnóstwo. Całkiem możliwe, że znajdziesz wśród nich także smugi zostawione przez samoloty Austrian Airlines.Taa, czy sa jeszcze jakies zdjecia na forach spotterow, pokazujace moc takich maszyn i podobne smugi?
Więc jak to możliwe, że określenie "chemtrails" i wielka panika z nim związana pojawiły się dopiero w roku 1999?Moj Drogi, zrzuty z samolotow srodkow chemcznych i biologicznych, jawnie i nie, odkrywane po latach, akurat datuja sie duuuuzo wczesniej.
Użytkownik Lynx edytował ten post 11.03.2012 - 16:24
Napisano 11.03.2012 - 19:54
Komercyjne loty są tak przekierowywane, aby leciały obok tankowców sił powietrznych. Te z kolei rozpylają chemtrails
Napisano 11.03.2012 - 20:44
A Propo's Staniq
Moglbys sie dowiedziec znacznie wiecej, gdyby Ci sie chcialo poczytac troche trudnego, przyznaje tekstu, jak dzial optyka i fizyka.
Ale tego nie ogarniasz, wiec jak reszta stwierdzisz, ze to ja nie ogarniam.
Napisano 13.03.2012 - 00:10
Źródło:Intensywne opryski nad Belgią
Intensywne opryski można było zaobserwować dziś nad Belgią. Smug zostawionych za samolotami było dziś naprawdę dużo. W sumie dalej są na niebie i dochodzą nowe.
Liczne programy geoinżynieryjne, w tym przypadku chemtrails prowadzone przez amerykańskie agencje rządowe i wszystkie kraje NATO mają prawdopodobnie na celu rozpylanie substancji chemicznych na dużych wysokościach by chronić Ziemię przed niebezpiecznym promieniowaniem słonecznym i aby zapobiec globalnemu ociepleniu.
Ilość światła docierającego do powierzchni Ziemi zmniejsza się w ten sposób o nawet 10 procent. Wszystko to oczywiście jest robione w tajemnicy, a każda teoria na ten temat jest po prostu wyśmiewana, gdyż nie wiadomo jakie skutki uboczne dla naszego zdrowia mogą wystąpić po długotrwałych i systematycznych opryskach.
Nasz gwiazda ostatnio jest bardzo aktywna, a to dopiero początek tego co nas czeka w niedalekiej przyszłości, także intensyfikacja oprysków na dużych terenach jest bardzo prawdopodobna, zresztą po dzisiejszych opryskach nad Belgią można stwierdzić, że te dwie sprawy mają ze sobą coś wspólnego.
Komentarz ZnZ:
W uzupełnieniu do artykułu ELF proponuję zapoznać się jeszcze z dwoma dokumentami. Po pierwsze z tym filmem nakręconym z kolejki w Alpach.
A po drugie otrzymaliśmy ostatnio interesujące zdjęcia z miejscowości Łosice, wykonane 9 marca 2012 o godzinie 9:00 rano.
Jakie moga być inne wytłumaczenie dla takich dziwnych smug jeśli nie to, że jest to jakiś oprysk?
Czytelnik, który nam przesłał te zdjęcia napisał:
Dzisiaj zauważyłem dziwnie latający samolot który wykonywał spiralne ruchy na naszym wschodnim niebie. Czy ktoś z Was zauważył to w okolicach Łosic Siedlec, Miedzyrzeca podl ? Możecie to w jakiś sposób wytłumaczyć? Dlaczego ten samolot tak latał ? Jaki był cel? Oto kilka zdjęć. Wykonane telefonem więc nie są najlepszej jakości.
Użytkownik Torek edytował ten post 13.03.2012 - 00:12
Napisano 13.03.2012 - 00:17
Napisano 13.03.2012 - 10:27
Źródło:A po drugie otrzymaliśmy ostatnio interesujące zdjęcia z miejscowości Łosice, wykonane 9 marca 2012 o godzinie 9:00 rano.
Jakie moga być inne wytłumaczenie dla takich dziwnych smug jeśli nie to, że jest to jakiś oprysk?
Czytelnik, który nam przesłał te zdjęcia napisał:
Dzisiaj zauważyłem dziwnie latający samolot który wykonywał spiralne ruchy na naszym wschodnim niebie. Czy ktoś z Was zauważył to w okolicach Łosic Siedlec, Miedzyrzeca podl ? Możecie to w jakiś sposób wytłumaczyć? Dlaczego ten samolot tak latał ? Jaki był cel? Oto kilka zdjęć. Wykonane telefonem więc nie są najlepszej jakości.
http://zmianynaziemi...yski-nad-belgia
Napisano 17.03.2012 - 16:28
Użytkownik Kostek edytował ten post 17.03.2012 - 16:29
Napisano 18.03.2012 - 09:39
Użytkownik mag1-21 edytował ten post 18.03.2012 - 09:40
Napisano 18.03.2012 - 12:07
Nie zgodzę się. Wątek nosi tytuł "Chemtrails - coś wisi w powietrzu", zatem poświęcony jest trwałym smugom na niebie i roztrząsanu, czy faktycznie są to toksyczne opryski, jak sugerują zwolennicy tej teorii. Dział dotyczy teorii spiskowych, a więc jak najbardziej na miejscu jest sprawdzanie, czy rzeczywiście można w tym wypadku mówić o spisku. Wszystko jest na swoim miejscu, chyba, że inaczej definiujesz pojęcia "chemtrails" i "spisek".Ten temat absolutnie nie odpowiada tytulowi i nie jest traktowany jak to zapowiedziano w tytule i w dziale teorii spiskowych.
Bez przesady. Na forach spotterskich w ogóle nie dyskutuje się o "chemtrails". Tam się je wyśmiewa.Panowie, no co tu duzo gadac, zrobiliscie z tego tematu forum dla spotterow!
No i git. Mam nadzieję, że równie wysoko cenisz wiedzę głoszącą, iż schorzenia dróg oddechowych nie są wywoływane wyłącznie przez chemiczne opryski, prowadzone w ramach ekseprymentów, które się nie odbywają.W kwestii smug, contralis i wszelkich innych zjawisk przedstawianych tu jako naturalne(?) to chyle czola przed wiedza Kostka. Kiedy pierwszy raz weszlam w temat nie wiedzialam nic, a nic o chmurach, tylko o spisku, ale dzieki waszej wiedzy i mojemu samozaparciu, wyrownalam swoje braki w wiedzy na ten temat i juz nie jestem taka ciemna.
Koleżanka mag1-21 uświadomiła sobie, że nie jest alfą i omegą. Wzruszające. MSPANC ;->Jak by nie patrzec skorzystalam z waszej wiedzy, moze nieznacznie, ale jednak powiekszajac swoja. Bo madrze jest widziec, ze inni tez posiadaja jakas wiedze i madrosc.
Użytkownik Lynx edytował ten post 18.03.2012 - 12:08
Napisano 24.03.2012 - 10:45
Użytkownik mag1-21 edytował ten post 24.03.2012 - 10:56
Napisano 24.03.2012 - 12:51
Cóż, jeśli wątek dotyczy "chemtrails", to trudno rozmawiać o czymś innym niż chmury i smugi. A kiedy okazuje się, że wszyscy chętni do rozmowy mają identyczne poglądy, to nie ma sensu robić kółeczka wzajemnej adoracji i wtedy zapada cisza. To naprawdę nie jest wina sceptyków, że argumenty zwolenników teorii "chemtrails" są tak mało liczne i marnej jakości, że ich autorzy boją się zabierać głos w obliczu racjonalnych kontrargumentów.Popatrz Lynx
Jak mnie i WzT zabraklo, a reszta sie Was boi, to uswiadomiliscie sobie, ze tylko o chmurach,i smugach gadac potraficie?
Czyli mam zmienić poglądy tylko po to, żebyś mnie szanowała? Dziękuję, nie skorzystam. Tu się chyba kryje ogromna różnica między nami: ja szanuję ludzi niezależnie od ich poglądów i tego, czy je zmieniają pod moje dyktando.A co do tych, co poglady zmienic potrafia, zgodnie z czasem i zdarzeniem to...
O! TO takich ludzi szanuje, bo sa rozwojowi, a nie niereformowalni, apodyktycznyczni ,twardoglowi. dyktatorzy myslenia, oczywiscie zawieszeni w niebieskich normalnych chmurach.
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych