No a kto powinien dostarczyć takich dowodów, jeśli nie zwolennicy "chemtrailsów"?
Ja o niebie, Ty o chlebie. WIesz jaki Ty głupawy post wcześniej napisałeś w komentarzu na mój post? Dość naiwny kolega Staniq zażyczył sobie dowodów internetowych na chemiczne trucie opryskami. Ja więc odpisałem, że naiwnością jest życzyć sobie takich dowodów z internetu na coś, co jest maskowane. Ty natomiast wyskakujesz, jak Filip z konopii z gadką, że - no ale przecież dowody na smugi kondensacyjne znajdziemy w bibliotekach, itd. Koleś, czy Ty czasem się czytasz, co Ty wypisujesz? Nie pierwszy raz wprowadzasz dezinformację i chaos informacyjny. Ogłupiasz ludzi, jak inni mózgowcy, co myślą, że są bystrzejsi od nas, oszołomów. Już kiedyś Ci to wytknąłem, jak w przypadku tematu o aerodynamice, którego byłem autorem. Pisałem wtedy, że temat dotyczy skrzydeł niesymetrycznych a Ty w kilku postach pisałeś, jako że temat jest o symetrycznych a ja sam utworzyłem go w oparciu o symetryczne, co było - niestety dla Ciebie - o niesymetrycznych. Myślałeś pewnie, że te Twoje zabawne sztuczki zamotają mój umysł. Mówiłem Ci to nie jeden raz. Wybacz, ale te Twoje próby manipulacji mną i moją wiedzą Ci nie wychodzą, bo jesteś dla mnie za krótki kolego. Robisz to celowo. Normalny człowiek tak się nie zachowuje. Najwyraźniej upatrujesz w tym jakiś cel, który najbardziej jest Tobie znany. Na pewno nie jest to cnotliwe dociekanie prawdy, tylko zwyczajnie bezczelnie panoszenie się tu dezinformacją i celowym wprowadzaniem wbłąd czytelników. Słuchaj no, ludzie może i są zajęci tyraniem w pracy i nie mają czasu na refleksje, ale głupi to na pewno nie są, więc nie bądź na tyle bezczelny i opanuj bajerę, bo Ci ona nie wychodzi. I zapamiętaj sobie jeszcze jedno. Za każdym razem wyłapię te Twoje durnoty i matactwa słowne, aż w końcu dojdzie do tego, że sam się udławisz swoimi próbami ogłupiania ludzi.
Na przykład ty, zamiast wszczynać kolejną pyskówkę, mógłbyś dowieść, że to, co zwolennicy teorii spiskowych nazywają smugami chemicznymi, to coś diametralnie róznego niż zwykłe smugi kondensacyjne. Jak na razie z przedstawionych przeze mnie i innych sceptyków informacji wynika, że jest to jedno i to samo zjawisko opisywane w różnych publikacjach od czasów drugiej wojny światowej.
Tak, a świstak siedzi...
Według mnie naiwne jest twierdzenie, że istnieje spisek, bez choćby jednej słabej poszlaki za tym przemawiającej. Bo skoro nie w bibliotekach i nie w Internecie, to niby gdzie można znaleźć jakieś dowody, że "chemtrails" to tajne opryski, a nie zwykłe smugi kondensacyjne?
Załóż okulary, Panie Hilary.
A wielkim poetą to był Słowacki ;-P
Słowacki był biseksualistą i zazdrosnym o twórczość Mickiewicza egocentrykiem, z którym bił się przez dwa tygodnie na poduszki w zamknięciu.
P.S: Aquila , widzę Cię pod tematem. Jesteś tu jedyny z Artusem. Dzięki za minusa dla mnie i za plusa dla Lynxa. Ładna wazelina i dzięki jeszcze za dostarczenie mi kolejnego dowodu na brak w Tobie krytycznego wglądu na bzdury jakie wypisuje Lynx. Nie wiem za co doceniłeś post Lynxa, na pewno nie za merytorykę. Bawcie się dalej dzieciaczki. Niezłe jajca. Najwyraźniej zamieniasz się miejscami z Tiamatem. Jesteście wszyscy po jednym pieniądzu.
Użytkownik Muhad edytował ten post 27.05.2010 - 17:54