Nie odpowiadałem na Twoje Kostek pytania, bo swoim poziomem udowodniłeś, że nie można Ciebie poważnie traktować. Groziłeś innej osobie śmiercią, mnie też chciałeś zniszczyć, kłamałeś i wciąż kłamiesz o wymyślonej smudze iryzacyjnej, a teraz rżniesz wielce poważnego dyskutanta?
Kolejne urojenia ? Dla ciebie zwrot zniszczyć to to samo co śmierć ? LOL
Smuga Iryzacyjna nie jest wymyślona, to zwyczajne zjawisko optyczne na chmurach, zwane także jako
tęczowanie. To zjawisko bardzo często występuje za samolotami, także pasażerskimi. Dzieje się tak od czasu gdy lotnictwo rozpoczęło loty w górnych warstwach atmosfery (Troposfera). Nie ma w tym nic dziwnego.
Na prawdę powinieneś zaczerpnąć trochę wiedzy naukowej, nie dla nas, dla SIEBIE. Skoro chcesz się wypowiadać w jakimś temacie to należałoby trochę mieć pojęcia o nim, nie sądzisz?
A teraz wracając to moich pytań....
Widzę że masz bardzo zawodną pamięć... pozwól że Ci przypomnę.... ->
http://www.paranorma...post__p__492294Polecam ten bardzo dobry dokument wyszukany specjalnie z polsimi napisami, żeby "sceptycy" mogli zapoznać się z jego treścią. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GN8EXaSmSvM#!
Skoro to jest "bardzo dobry" dokument, sądzę uważasz go za "twardy dowód"... mam rację ?
1. Animację komputerową uważasz za dowód ?
Jaką animację? Jaki dowód? Sprecyzuj to pytanie.
Dobrze, postaram się to sprecyzować specjalnie dla "oświeconych umysłów"
0:25 sekunda filmu:
Mamy Boeinga C-17 Globemaster III zostawiający jakąś czarną krechę..... to jest dla Ciebie dowód ?
2. Dlaczego strona spiskowa posuwa się do tworzenia animacji komputerowych, w celu podparcia swoich wymysłów ? Nie możecie zrobić normalnego zdjęcia i przedstawić go jako dowód ?
Strona spiskowa? Sugerujesz, że ja i inni spiskujemy?
Miałem na myśli "stronę spiskową" tzn. grupę osób które wierzą w teorię spiskową chemtrails. Ty także do tej grupy należysz więc chyba właściwą osobę pytam.
Ogarnij się. Jaka znowu animacja komputerowa?
1:15 sekunda filmu:
Samolot pasażerski i za nim wspomniany C17.... to jest dla Ciebie dowód ?
3. Możesz mi wyjaśnić o co w tym chodzi, cytuję: "Komercyjne loty są tak przekierowywane, aby leciały obok tankowców sił powietrznych. Te z kolei rozpylają chemtrails" ???
Nie wiem, o co w tym chodzi. Spytaj autora tej wypowiedzi.
Skoro przedstawiasz jakiś materiał jako dowód na swoje teorie, to myślałem że wiesz i rozumiesz to co pokazujesz.
Czy teraz dostatecznie jasno się wyraziłem ? Czekam na odp.
Użytkownik Kostek edytował ten post 03.04.2012 - 11:35