Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Please log in to reply
7697 replies to this topic

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ale zzzz, nie dąsaj się i pisz... jak już masz cloudbustera i masz choć trochę otwarty umysł (czytaj: nie wierzysz ślepo, tylko jak piszesz weryfikujesz) to warto pisać i chętnie zobaczę filmy pokazujące urządzenie w akcji. Najlepiej tak jak pisze Lynx, co 15minut przez powiedzmy 1 miesiąc... Mam nadzieję, że to zrobisz...
  • 0

zzzzz.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale zzzz, nie dąsaj się i pisz... jak już masz cloudbustera i masz choć trochę otwarty umysł (czytaj: nie wierzysz ślepo, tylko jak piszesz weryfikujesz) to warto pisać i chętnie zobaczę filmy pokazujące urządzenie w akcji. Najlepiej tak jak pisze Lynx, co 15minut przez powiedzmy 1 miesiąc... Mam nadzieję, że to zrobisz...

hehe ... nie dąsam się. Po prostu teraz mi się nie chce pisać i tłumaczyć szczególnie , że jeszcze nic nie wyczytałem a robię to co na filmikach...więc pytania są bezcelowe.
Myślałem o kamerce usb, żeby cały dzień nagrywać.

Pozdro
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak z ciekawości, zzzzz, jaka pogoda była u ciebie wczoraj, a jaka jest dzisiaj?
  • 0

Aequitas.
  • Tematów: 13
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie będę się wtrącał w kłotnie między Wami, tylko wypowiem się jakie jest moje zdanie na ten temat.
Widziałem w waszych postach że zwolennicy chemtrails nie są tu mile widziani, lecz jak wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Do rzeczy. W Europie chemtrails jest obserowane w nie wielkich ilościach, i to może być mylne ponieważ smugi kondesacyjne mogą się w różnych warstwach atmosfery utrzymywać przez różny czas. Lecz chodzi mi tutaj o stany, oglądałem ostatnio film na temat chemtrails i była w nim także wypowiedź pewnego człowieka posiadającego sporą działkę. Był on wiele razy obserwatorem chemtrails. Teren jego działki był dosyć obszerny i był zdala od fabryk czy ulic także takie zanieszyczenia nie miały racjonalnego bytu. Aluminium zawarte w wodzie w stawie było przekroczone kilkadziesiąt tysięcy razy niż norma. Może takie coś odbywa się narazie tylko w stanach i sami nie mamy za wiele do powiedzenia?
Polecam oglądnąc ten film.
Czym spryskiwany jest świat? Klik :P

Ostatnio znalazłem ciekawy filmik, nie był on zamieszony na YT lecz na jakimś forum, jeśli go znajdę to podrzucę link. Było na nim kilka lini chemtrails z zakrętami i uchwycony był też moment gdy 3 samoloty w sporych odstepach od siebie robiły te linie, wyglądało to co najmniej podjerzanie. :)
  • -1

zzzzz.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak z ciekawości, zzzzz, jaka pogoda była u ciebie wczoraj, a jaka jest dzisiaj?

wczoraj było pochmurno oprócz otworu i wieczorem się przejaśniło, ale tylko na części nieba (znaczy fronty szły bokiem a na środku się przejaśniło ...dzisiaj pochmurno

Pozdro
  • 0

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aluminium zawarte w wodzie w stawie było przekroczone kilkadziesiąt tysięcy razy niż norma.

Nie w wodzie, tylko w mule pobranym z dna stawu. Nie przekraczało normy, bo w USA nie istnieje żadna norma regulująca zawartość glinu w wodzie (są tylko zalecenia EPA). Nie było niczym nadzwyczajnym, bo mieściło się w granicach średniej zawartości glinu w skorupie ziemskiej. I zostało to juz sprostowane w wielu miejscach, choćby tutaj.

dzisiaj pochmurno

Dziura w chmurach znikła?
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

up@
Taaaak Lynx. Teraz od nowa trzeba tłumaczyć gościowi to, co było w połowie tematu.

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"Kolejne niezidentyfikowane obiekty spadają na Ziemię" - a na filmie samolot na wysokości przelotowej z podświetloną smugą o zachodzie słońca :rotfl:

Ludzie coraz bardziej głupieją... a wszystkiemu winni są ci hamerykańce...

http://zmianynaziemi...-spadaja-ziemie
  • 0

Aequitas.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Lynx
Przepraszam że dopiero dzisiaj odpisuje, tak z dna, mój błąd.

Nie przekraczało normy, bo w USA nie istnieje żadna norma regulująca zawartość glinu w wodzie

Nie glin, lecz aluminium a co do normy prawnej to nie mam pojęcia, lecz i w sprawie tego aluminium mogą być to tylko zalecenia :)
  • -1

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

up@
Przez wrodzoną uprzejmość nie wysyłam Cię z powrotem do szkoły.
W nagrodę link:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Aluminium

http://pl.wikipedia.org/wiki/Glin

Użytkownik Staniq edytował ten post 08.04.2012 - 19:47

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dzięki, Staniq. Mi ręce opadły i dopiero teraz dałem radę unieść je ponad klawiaturę ;-)

Użytkownik Lynx edytował ten post 09.04.2012 - 19:11

• 0

Defibrylator.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

aluminium jest wydalane przez włosy, ale to chyba oczywiste, że jak oddychasz czy zjesz to się przedostaje do krwiobiegu.

chodzi mi ogólnie o pochodzenie tego aluminium które znajduje się później we włosach
  • -1

trele12.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Spaliny samochodów? Spaliny z hut?
  • 0

Aequitas.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Staniq

Przez własną głupotę zrobiłem takiego facepalma że ryj sobie przebiłem. Wracając do tematu, było to nie tylko zwiększone stężenie glinu ale także większa ilość strontu, nie były one tylko i wyłącznie z dna stawu, lecz także deszczu i powietrza.
  • 1

robrob.
  • Tematów: 6
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

zobaczcie co znalazłem na YT. .Wygląda na to ,że coś naprawdę jest rozpylane,pewnie to ,,SPISKOWCY,, wynajęli samoloty i pylą,żeby tępe masy otumanić.Dobrze,ze mamy tu na forum fachowców od obalania takich bzdurnych teorii bo mógłbym uwierzyć własnym oczom,a tak zakrywam oczy lub nie patrzę w niebo,pózniej poczytam komentarze kilku domorosłych MĄDRUSIÓW i już się nie boję ,że ktoś mnie truje,wiem że to bzdury i nie mam co się martwić,przecież nasz nieskorumpowany praworządny rząd oraz demokratycznie wybrane elity innych państw nigdy nie dopuściłyby na takie działania.
  • -4

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych