Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Please log in to reply
7697 replies to this topic

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A koledze nie przyszło do głowy że są to ćwiczenia wojskowe ? Dokładniej rzecz ujmując, na tym filmie jest uchwycona walka powietrzna (dogfight) z udziałem kilku myśliwców. Widać doskonale właśnie to w jaki sposób maszyny latają (wchodzenie na ogon przeciwnikowi).

Ale, wiesz co, zapytam z czystej ciekawości... Jak według Ciebie wygląda sposób rozpylana chemi przez samoloty ? Skoro jesteś tak przekonany co do tego, to chyba nie będzie to problem dla Ciebie abyś nam tu wszystkim napisał w jaki sposób to robią.... jakie samoloty, gdzie ta chemia jest zmagazynowana w samolocie, w jaki sposób jest ona wyrzucana z samolotu ?

Do tej pory nikt ze zwolenników tego nie potrafi powiedzieć, co jest dla mnie dziwne skoro rozpylanie chemtrails trwa już co najmniej 10 lat.
  • 2

dzustin.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@robrob
Ten filmik już był tutaj pokazywany i jakoś nikogo nie przekonał. Nie sądzisz, że mogą to być chociażby wojskowe manewry i pozorowana walka ? Czy na prawdę musisz sięgać do bzdurnego wyjaśnienia angażującego siły nieczyste, NWO i Illuminati ? Jeśli argumentem potwierdzającym chemtrails mają być filmiki ze skręcającymi samolotami zostawiającymi smugi to po prostu jest to jakiś żart.

Patrząc na ten filmik przypomniało mi się zdjęcie z podobnymi smugami tylko, żę z okresu 2 wojny światowej. Wtedy też truli ?

Dołączona grafika
  • 3

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Pewnie już w czasie II WŚ Illuminati, Masoni, NWO, Jaszczury czy co tam jeszcze sobie wymyślicie rozpylali chemtrails :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Sypali MASAKRYCZNIE :

Może w końcu sami powinniście otworzyć oczy i pomyśleć ?
  • 7

pawuLLon.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Chciałbym nadmienić że to mój pierwszy post, lecz troche już tu buszuje i czytam :). Zauważyłem dziś w moim mieście"dziwne" smugi na niebie. Pomyślałem od razu o tym temacie (może coś do niego wniesie) Przedstawiam kilka zdjęć zrobionych 11.04.2012 ok. godz. 13:00 w Białymstoku. Czekam aż ktoś sie fachowo wypowie. Pozdrawiam

http://desmond.image...jpg&res=landing
  • 0

trele12.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

@Up
skąd pewność że to smugi a nie chmury?
Jeżeli nie widziałeś samolotów to nie ma o czym rozmawiać :P
@Kostek

Tak, specjalna taktyka, USA testowało chemitrails na niemcach :lol
  • 0

Walczący z Trollami.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

A koledze nie przyszło do głowy że są to ćwiczenia wojskowe ? Dokładniej rzecz ujmując, na tym filmie jest uchwycona walka powietrzna (dogfight) z udziałem kilku myśliwców. Widać doskonale właśnie to w jaki sposób maszyny latają (wchodzenie na ogon przeciwnikowi).

Eeeehehehehehe :lol Walka powietrzna myśliwców! Wcześniej były to badania naukowe i kołowanie samolotów nad lotniskiem. Teraz są to manewry wojskowe, bo wcześniejsze wyjaśnienia nawet dla leśnych stworów okazały się zbyt debilne.Kostek jest bardzo zabawnym okazem. Ze wszystkich piszących w tym temacie nieprawdę, on jest po prostu nie do przebicia. Wymyślić nową smugę - iryzacyjną, grozić innej osobie śmiercią, jeszcze innej zniszczeniem - on naprawdę wziął sobie do serca, że ma jak najdłużej ukrywać tę zbrodnię, której jesteśmy świadkami.

dzustin

Ten filmik już był tutaj pokazywany i jakoś nikogo nie przekonał. Nie sądzisz, że mogą to być chociażby wojskowe manewry i pozorowana walka ? Czy na prawdę musisz sięgać do bzdurnego wyjaśnienia angażującego siły nieczyste, NWO i Illuminati ? Jeśli argumentem potwierdzającym chemtrails mają być filmiki ze skręcającymi samolotami zostawiającymi smugi to po prostu jest to jakiś żart.

"Bzdurne wyjaśnienia", "żarty", a panowie powyżej od lat siedzą w tym debilnym temacie i tłumaczą idiotom, że są idiotami. Przecież to jest tak żałosne i tak bardzo widoczne, co to są za ludzie.

pawuLLon
Witaj na forum. Mam nadzieję, że nie zniechęcą Cię seryjne minusy jakie będziesz dostawał od ludzi, którzy uważają ten temat za niedorzeczny i niepoważny. Oczywiście przedstawiłeś fotografie z chemicznymi smugami, ale nawet gdybyś przedstawił zdjęcie samochodu przeczytałbyś odpowiedź, że to hulajnoga. Oni nie mogą się cofnąć nawet o jeden kroczek, bo tak jak w tematach o 11 września 2001 i Smoleńsku, kłamstwo ma trwać jak najdłużej. Zbrodniarze nie mogą się przyznać do kłamstwa i zbrodni, bo to oznaczałoby ich koniec. Więc nie ma co rozmawiać z tymi tajemniczymi, podejrzanymi osobami, bo zostały one już dawno zidentyfikowane i w prawidłowy sposób nazwane. Ja z nimi walczę, choć wiem, że jest to syzyfowa praca.
http://www.youtube.com/watch?v=vhF9aQ-ECO0&feature=player_embedded

Edycja: Dziki Kurak.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• -7

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Walczący,

Widzę że nadal spamujesz... raporcik poszedł...

Powiedz nam, kiedy w końcu zaprezentujesz nam zdjęcie choć jednego (z pojawiających setkami dziennie) samolotu opryskującego ? Wiesz, na słowo nikt Ci nie uwierzy, a szczególnie gdy powiesz "samoloty hologramy", "kulki opryskujące".

Wiesz doskonale że obecne techniczne możliwości pozwalają na wykonanie zdjęcia w potężnym powiększeniu z ogromną ilością detali.... Chcemy zobaczyć te "niezidentyfikowane samoloty NATO"

Doczekamy się ?

Użytkownik Kostek edytował ten post 11.04.2012 - 20:17

• 0

dzustin.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@WzT

Dostałeś stertę zdjęć przedstawiających podobne smugi do tych widocznych na filmie. Na tych zdjęciach z 2 wojny światowej widać smugi w kształcie okręgów, krzyżujące się, długo utrzymujące się, a jedynie co robisz to zamiast jakoś logicznie je wytłumaczyć, to zaczynasz toczyć pianę. To ma być rozmowa na poziomie ?
  • 0

pawuLLon.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Walczący
Dzięki za słowo. Spodziewam się również niedowiarków i ludzi którym nigdy się nie przemówi. Logicznie myśląca osoba powinna wiedzieć że jestesmy tylko pionkami w cudzej grze.
Do kolegi trele12 to na 100% nie byly chmury. Ciężko było mi uchwycić te obłoki na niebie gdyż były wyjątkowo nisko. Dodam również że niebo było bezchmurnne poza tymi specyficznymi ścieżkami
  • 0

robrob.
  • Tematów: 6
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Kostek kolego drogi masz tu filmik ,już wyświetlany masz tu czarno na białym ,ze sprzęt do oprysków istnieje
  • 1

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Analogicznie: pokazując zdjęcie przydrożnej [...] wykazałeś że wszystkie kobiety są właśnie takimi paniami

Dołączona grafika

• 1

Ala29.
  • Tematów: 7
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Napisy ,które widzimy na filmie są splotem wybitnie ,korzystnych warunków fizyko-chemicznych ,wystepujących w atmosferze naszej planety ,s,a dziełem przypadku i jak udowodniono wielokrotnie ty jesteś baranem,myślac że to dzieło specjalistycznej aparatury której w rzeczywistości niema.

Dołączona grafika
  • 0

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kostek kolego drogi masz tu filmik ,już wyświetlany masz tu czarno na białym ,ze sprzęt do oprysków istnieje

Tak ? Nie widzę...

Ja proponuję abyś sobie w google wpisał hasło SkyWriting.

Napisy ,które widzimy na filmie są splotem wybitnie ,korzystnych warunków fizyko-chemicznych ,wystepujących w atmosferze naszej planety ,s,a dziełem przypadku i jak udowodniono wielokrotnie ty jesteś baranem,myślac że to dzieło specjalistycznej aparatury której w rzeczywistości niema.

No comments ! ... reported.

Użytkownik Kostek edytował ten post 11.04.2012 - 21:41

• 0

robrob.
  • Tematów: 6
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz wstawiajcie mi minusy bo jestem niedouczony . Co ja sobie myślałem,że te litery nie różnią się od kresek na ,które patrze dzień za dniem .
  • -2

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz wstawiajcie mi minusy bo jestem niedouczony . Co ja sobie myślałem,że te litery nie różnią się od kresek na ,które patrze dzień za dniem .

A co Ty chciałeś abym napisał ? Te filmy już były wielokrotnie tłumaczone, więc co można więcej napisać ? Poczytaj sobie na czym polega SkyWriting i nie podpinaj tej formy reklamy pod teorię chemtrails bo jedno z drugim ma tyle wspólnego co nic.

I jeszcze jedno... SkyWriting to forma podniebnej reklamy wykonywana za pomocą lekkich samolotów wyposażonych w specjalne wytwornice dymu.

Jak to sie ma do smug zostawiających przez duże pasażerskie samoloty ?

I co na tym Twoim niebie codziennie pisze ?

Użytkownik Kostek edytował ten post 11.04.2012 - 21:55

• 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych