Zagaroth, teraz szczerze, tak naprawdę jeszcze nikt nigdy mnie nie rozśmieszył w "poważnej" dyskusji, ty jesteś pierwszy

Tu już nawet trudno mówić o jakimkolwiek szacunku dla twojego intelektu. Idiokracja nadciąga, naprawdę, skoro ludzie myślą, że dzięki kilku rurkom z zaślepkami z kryształami w środku zalanymi żywicą, kierują oni jakąś energię w chmury i przez to je rozpraszają hahahaha.
Sorry, ale nie potrafię utrzymać powagi jak przeczytałem z czego są te chembustery i na jakiej zasadzie działają hahahaha

Takie teorie to obraza dla ludzkiej istoty skoro w momencie gdy ludzkość wymyśliła komputery i opanowała loty w kosmos, znajdzie się grupka oszołomów którzy w ciąż wierzą w różne boszki, duchy i magię.
To jest forum paranormalne.pl, a nie magicznyświat.pl. Przez te kilka lat to forum przyjeło taki kształt, że sa tutaj przedstawiane różne paranormalne kwestie i jest nad nimi toczona dyskusja za pomocą mniej lub bardziej naukowych dowodów.
Tak czy siak, powodzenia

Twoje ziomki ze średniowiecza, którzy nazywali się szamanami też uważali że mogą panować nad pogodą i nie potrzebowali do tego chembusterów hahaha
-------
"Zauwazylem, ze prawie zawsze po bardzo intensywnych opryskach, jakie mialy miejsce w Gdansku, pojawia sie bardzo gęste zachmurzenie."
Narazie to wy jeszcze nie udowodniliście że potraficie rozróżnic chmury od chemtrailsów, więc może najpierw tego się naucz. Chyba ze chcesz mi udowodnić, że deszcz to anomalia wywołana przez człowieka, ponieważ zawsze pada on gdy jest bardzo gęste zachmurzenie, a wtedy samoloty latają mniej tak jakby zostały tylko te prawdziwe samoloty, bo te opryskowe już wykonały swój cel. Tylko jak wytłumaczysz istnienie deszczów przed powstaniem samolotów?
A przede wszystkim to czy ktoś z was spiskowców oglądał prawdziwy samolot? Ja miałem okazję zobaczyć samoloty od cessny do małych odrzutowców i jakoś nigdzie nie zauważyłem nawet miejsca na gigantyzcny zbiornik chemikaliów potrzebny do tak długich oprysków.
Pozdrawiam
Użytkownik PaZi edytował ten post 01.06.2010 - 11:53