Napisano 29.05.2010 - 19:36
Napisano 29.05.2010 - 21:45
Napisano 29.05.2010 - 21:50
Wtedy zacząłem sprawdzać informacje spiskowców i co się okazało? Połowa faktów jest nieprawdziwa, druga połowa to tylko ułamek wszystkich danych i ta cała historyjka która spajała wszystko była po prostu mocno naciąganą hipotezą.
Napisano 29.05.2010 - 21:56
Wtedy zacząłem sprawdzać informacje spiskowców i co się okazało? Połowa faktów jest nieprawdziwa, druga połowa to tylko ułamek wszystkich danych i ta cała historyjka która spajała wszystko była po prostu mocno naciąganą hipotezą.
Znalazłem kiedyś fajne graficzne przedstawienie tego zagadnienia:
(Jak widzą je zwolennicy TS)
Napisano 30.05.2010 - 00:29
Napisano 30.05.2010 - 09:36
Użytkownik PaZi edytował ten post 30.05.2010 - 23:43
Napisano 31.05.2010 - 06:40
Użytkownik Zagaroth edytował ten post 31.05.2010 - 06:45
Napisano 31.05.2010 - 07:18
Napisano 31.05.2010 - 07:26
Wczoraj w Gdansku calutki dzien kilkadziesiat (!) samolotów rozpylało substancje, ktore z czasem zamienily sie we włoknista, mleczna zawiesine.
Przed udaniem się na policje postanowilem obszernie to "zjawisko" udokumentować.
Caly dzien to obserwowalem, to było coś niesamowitego, ludzie w ogóle nie zwracali na to uwagi.
I niech mi teraz jakiś mlody gnojek napisze, że nie widzialem tego, co widzialem. Niech sie któryś odważy, a zareczam że nie bede miły.
Napisano 31.05.2010 - 07:47
Wczoraj w Gdansku calutki dzien kilkadziesiat (!) samolotów rozpylało substancje, ktore z czasem zamienily sie we włoknista, mleczna zawiesine.
Przed udaniem się na policje postanowilem obszernie to "zjawisko" udokumentować.
Caly dzien to obserwowalem, to było coś niesamowitego, ludzie w ogóle nie zwracali na to uwagi.
Napisano 31.05.2010 - 07:49
Napisano 01.06.2010 - 09:05
Napisano 01.06.2010 - 10:40
Mam dla ciebie dobrą wiadomość: w okolicy Gdańska są dwa duże "chembustery", każdy o zasięgu do 100 km (moc można określić na podstawie informacji zawartych w tym wątku). Jeden z nich jest autorstwa prawdziwego specjalisty w tej dziedzinie. Na twoim miejscu skontaktowałbym się z nim, żeby spytać, dlaczego nad Gdańskiem ciągle widać "chemtrailsy", pomimo tak skutecznych zabezpieczeń.podobno niesamowicie działa, oczyszcza niebo z tego chemicznego syfu
Napisano 01.06.2010 - 11:48
Użytkownik PaZi edytował ten post 01.06.2010 - 11:53
Napisano 01.06.2010 - 12:57
To są dobre wiadomości. Zainstalowane chembustery nie sprawiają, że chemtrails i chmury, jakie z nich powstają, nie mogą powstać, ino ta chemia krócej utrzymuje się na niebie i ma mniej szkodliwy na nas wpływ. Ludzie jak widać nie pozostają bierni w obliczu tej zbrodni. Trzeba z tym walczyć. Z wami walczyć nie będę, bo cuchniecie z kilometra. Dla mnie jesteście niewiarygodni. Bardzo swobodnie i beztrosko nas okłamujecie. Wdając sie w dyskusje z wami pokazalbym, ze jestem skonczonym glupkiem. Kazdy wiekszy przekret wymaga aktywności roznej masci pieseczków, ktorzy normalnemu czlowiekowi zrobia kisiel w glowie. Gdyby przekręt byl fikcja, nie rozmawialbym z wami, nie udzielalibyscie sie z taka zajadłoscia w temacie, ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak nieprawdopodobna, zmyslona historia stworzona przez oszolomow. Dostaje wiele wiadomosci na prywatnym kanale i wiele osob pisze mi ze mam z wami w ogole nie rozmawiac, bo to forum opanowala jakas agentura... Padaja rozne epitety jak kłamcy, agenci, manipulatorzy, gnoje, chamy itd. Mysle, ze niektorzy troche przesadzają, ale tylko troche. Rozmawiac trzeba, i to nawet z takimi podejrzanymi osobnikami, ktorzy ewidentnie nie piszą prawdy. Niestety jest juz tak, ze zbrodnie i zbrodniarze muszą miec swoich adwokatów, inaczej szybko zostaliby zdemaskowani. Mam swiadomosc kim jestescie, dlatego na spokojnie podchodze do waszych wypowiedzi. Nie lubie po prostu, kiedy ktos robi ze mnie myslacego inaczej i wie lepiej, co widzialem, a czego nie. Takie jest wlasnie wasze zadanie. Mam nadzieje, ze kiedys sumienie nie da wam spokoju, ze dopadna was skutki waszych dzialan. Ale czy w ogole macie sumienie? Czy wy wiecie co to w ogole jest moralnosc? Watpie.Mam dla ciebie dobrą wiadomość: w okolicy Gdańska są dwa duże "chembustery", każdy o zasięgu do 100 km (moc można określić na podstawie informacji zawartych w tym wątku). Jeden z nich jest autorstwa prawdziwego specjalisty w tej dziedzinie. Na twoim miejscu skontaktowałbym się z nim, żeby spytać, dlaczego nad Gdańskiem ciągle widać "chemtrailsy", pomimo tak skutecznych zabezpieczeń.
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych