Patrze teraz i co .. WzT dalej z uporem maniaka wciska te swoje "dowody", sceptycy, jak przewidywałem wcześniej, już nie mają siły wyjaśniać oczywistych rzeczy QM, bo do niego nic nie dociera albo bezczelnie wręcz ignoruje pytania. No i na polu bitwy ostało się dwóch sceptyków szarpiących się z trollem.
Oczywiście znając tok "myślenia" QM jest to dla niego kolejny dowód, jak bardzo rzeczowe są jego filmiki z youtube i przeklejane artykuły.
Tyle tylko, mój drogi, czepiasz się że wypowiedzi innych są mało merytoryczne, a te twoje posty guzik wnoszą nowego. Ba nawet nie potrafisz porządnie przekleić artykułu. Może dlatego że na DI też jest z błędami i niedziałającymi linkami.
Przyznasz, że zabawnie wygląda sytuacja, w której piszesz o latających kulkach, hologramach, cieniach na niebie a potem czepiasz się innych że ich wypowiedzi są mało merytoryczne

Na pytania innych nie odpowiadasz wcale udając że ich nie ma, albo łaskawie odpowiadasz ogólnikami, tak jak na temat zdjęć z drugiej wojny światowej na których widać długotrwałe smugi. Tak, tak wiem nie wiadomo ile one wiszą, ale jakim cudem zdjęcie z 1945 przedstawiające zasnute smugami niebo wg ciebie niekoniecznie przedstawia długotrwałe smugi, a zdjęcie z pojedynczą smugą i jednym samolotem owszem. Obiektywizm zerowy.
Jeśli nie przedstawisz dowodów w postaci zdjęć nieoznakowanych samolotów, dysz służących do oprysku, to zainteresowanie tym tematem spadnie do zera, i sam tutaj zostaniesz z kilkoma zwolennikami i będziecie napawać się wyimaginowanym zwycięstwem.
Bo reszta wreszcie machnie ręką i sobie pójdzie.