Dla mnie jesteście niewiarygodni.
Czemu sądzisz, że "oni" są niewiarygodni? Co na to wskazuje?
Bardzo swobodnie i beztrosko nas okłamujecie.
Co to znaczy, że "oni" Was okłamują. Co takiego mówią, czy raczej piszą że wnioskujesz o ich rzekomym kłamstwie? Bo widzisz, ja też sobie czytuje ten temat z nadzieją że ktoś w końcu napisze instrukcję po czym można odróżnić chemitrailsy od smug kondensacyjnych? "Dowód", że niby chemitrails utrzymuje się dłużej niż smuga jest ODR, bo czytałem opracowania podlinkowane przez "scepów" dowodzące, że owo utrzymywanie się smug zależy m.in. od temperatury i ciśnienia. O "ich" kłamstwie można by było mówić gdyby nie można było sprawdzić tez przez "nich" stawianych, a tak nie jest. Przecież to nie "oni" prowadzą badania nad "smugami"...
Wdając sie w dyskusje z wami pokazalbym, ze jestem skonczonym glupkiem.
Dziwne rzeczy prawisz...od kiedy dyskutowanie z kimś czyni z kogoś "skończonego głupka"? Tu sporo ludzi jedynie czyta posty (np. ja) tych aktywnych forumowiczów i wierz mi że ludziska są sami w stanie ocenić czy ktoś ma racje w danym temacie czy jej nie ma, nie trzeba się samobiczować.
Kazdy wiekszy przekret wymaga aktywności roznej masci pieseczków, ktorzy normalnemu czlowiekowi zrobia kisiel w glowie.
Wiesz co jest najborsze? Ano to, że staje się regułą obrażanie, wyzywanie i przypinanie łatek przez osoby, którym brak argumentów, bo to przecież najprościej napisać, ze ci którzy mają inny pogląd na dany temat i umieją go obronić to wrogowie, których trza opluć. To żałosne.
Gdyby przekręt byl fikcja, nie rozmawialbym z wami, nie udzielalibyscie sie z taka zajadłoscia w temacie, ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak nieprawdopodobna, zmyslona historia stworzona przez oszolomow.
Wyluzuj troche, przestań pieniaczyć, zacznij bronić swoich tez. Jak ci, których nie przekonują argumenty mówiące, że smugi kondensacyjne to chemitrailsy mają nie uśmiechać się kiedy piszesz o jakimś "przekręcie"? Przecież to normalne, że kiedy ktoś coś twierdzi, a nie pokazuje na swoje twierdzenie dowodów, a następnie na podstawie nieudowodnionego twierdzenia buduje całe historie o "przekrętach", to musi liczyć się z tym że w końcu znajdzie się ktoś kogo będzie to śmieszyć, to jest całkiem ludzkie.
Dostaje wiele wiadomosci na prywatnym kanale i wiele osob pisze mi ze mam z wami w ogole nie rozmawiac, bo to forum opanowala jakas agentura... Padaja rozne epitety jak kłamcy, agenci, manipulatorzy, gnoje, chamy itd.
No tak, najlepiej zamknąć się w swoim towarzystwie i zwyzywać tych, którzy oczekują poważnej dyskusji...
Mysle, ze niektorzy troche przesadzają, ale tylko troche. Rozmawiac trzeba, i to nawet z takimi podejrzanymi osobnikami, ktorzy ewidentnie nie piszą prawdy.
Ale gdzie ci "oni" tej "prawdy" nie piszą?
Niestety jest juz tak, ze zbrodnie i zbrodniarze muszą miec swoich adwokatów, inaczej szybko zostaliby zdemaskowani. Mam swiadomosc kim jestescie, dlatego na spokojnie podchodze do waszych wypowiedzi.
Nie sądzisz, że widzenie we "wszystkich" jakiś agentów to już paranoja?
Nie lubie po prostu, kiedy ktos robi ze mnie myslacego inaczej i wie lepiej, co widzialem, a czego nie.
Ocenia się forumowiczów po tym jak i co piszą, innego sposobu nie ma. Ty nie masz argumentów na obrone swoich hipotez. Pomimo tego nie pamiętam aby ktoś pisał o Tobie, że jesteś "myślący inaczej".
Takie jest wlasnie wasze zadanie. Mam nadzieje, ze kiedys sumienie nie da wam spokoju, ze dopadna was skutki waszych dzialan. Ale czy w ogole macie sumienie? Czy wy wiecie co to w ogole jest moralnosc? Watpie.
A czy Ty masz sumienie i moralność? Po kiego straszysz ludzi "teoriami", które nie mają oparcia w jakikolwiek faktach hę? Bo ja wątpie.