Napisano 05.01.2013 - 11:02
Napisano 05.01.2013 - 12:34
Oto przedstawiam wam trochę wątków z historii powstawania chemtrailsów, jak przebiegały pierwsze próby zasiewania chmur deszczowych jodkiem srebra, jak powstawały mechanizmy rozpylające itp. Jest to fajny film naukowy z 1984 r.
Oraz taka mała ciekawostka dotycząca tegorocznych planów bogaczy odnośnie geoinżynierii
http://www.twojapogo...-rzadzic-pogoda
Nasuwa się pytanie dlaczego takie doświadczenia z pogodą były w ostatnich latach tak bardzo utajniane.... i dokąd zmierzają ci bogacze. Chcą zdobyć nowe karty do gry "jestem królem świata" czy naprawiać coś co już spaprali... ? kto wie?
Napisano 09.01.2013 - 22:50
Napisano 14.01.2013 - 23:45
Napisano 15.01.2013 - 09:03
Napisano 15.01.2013 - 14:53
Miodzio :-) Trzeba jednak przyznać, że chyba jako jedyny zwolennik teorii "chemtrails" korzysta z flightradar24.com i mniej więcej orientuje się w zasadach ruchu lotniczego. Nie sposób zaprzeczyć jego spostrzeżeniu, że trwałe smugi powstają głównie za komercyjnymi maszynami - w końcu takich lata najwięcej. Parę miesięcy temu udzielał się na blogu Astromarii wpędzając autorkę w niezły dysonans poznawczy, za co został chyba zbanowany. Widocznie na davidicke.pl moderatorzy są bardziej tolerancyjni.Poczytajcie sobie jakie bzdety wypisuje niejaki @rachmat
Napisano 30.01.2013 - 01:39
I pomyśleć, że kiedyś w to wierzyłem.
Użytkownik Vaqowsky edytował ten post 30.01.2013 - 01:43
Napisano 30.01.2013 - 07:31
Najlepszy jest tigero, wkleja tylko linki z yt(z zółtymi napisami oczywiście) a na zwrócenie uwagi, że wkleja zwykły cień miesza z błotem . I pomyśleć, że kiedyś w to wierzyłem.
Napisano 30.01.2013 - 14:13
Napisano 30.01.2013 - 14:35
Oto przedstawiam wam trochę wątków z historii powstawania chemtrailsów, jak przebiegały pierwsze próby zasiewania chmur deszczowych jodkiem srebra, jak powstawały mechanizmy rozpylające itp. Jest to fajny film naukowy z 1984 r.
Oraz taka mała ciekawostka dotycząca tegorocznych planów bogaczy odnośnie geoinżynierii
http://www.twojapogo...-rzadzic-pogoda
Nasuwa się pytanie dlaczego takie doświadczenia z pogodą były w ostatnich latach tak bardzo utajniane.... i dokąd zmierzają ci bogacze. Chcą zdobyć nowe karty do gry "jestem królem świata" czy naprawiać coś co już spaprali... ? kto wie?
Tylko, że trzeba umieć rozróżnić geoinżynierię i bajkową teorię spiskową chemtrails, w którą niektórzy wplątali wszystkie możliwe inne teorie spiskowe począwszy od HAARP a skończywszy na Reptylianach.
Wystarczy przeglądnąć ten wątek. Na pytanie sceptyków "Po co w ogóle trwają te opryski" można usłyszeć od zwoleników chemtrails, że w sumie to nie wiadomo, ale ... i tutaj następuje wylistowanie wszystkich możliwych teorii spiskowych i dorzucenie na dokładkę Illuminatii. Do tego dodajmy jeszcze latające kulki hologramy i problemy zwolenników ze zrozumieniem powstawania cieni i powstaje nagłupsza teoria spiskowa dziejów.
Teorię tą na poważnie rozważają na forach gdzie przebywać mogą jedynie osoby (bo inne są banowane za współpracę z Ciemną Agenturą) oczyszczające wieczorami swoje czakry, zakopujące orgonity i budujące oraz sprzedające chembustery.
Lubiłem tą teorię, w sumie nadal lubie o niej poczytać, ale prawdę mówiąc już chyba wszystko zostało o niej napisane oraz zmyślone. Jeszcze chyba tylko Smoleńska w to nie wpletli i WTC.
Napisano 30.01.2013 - 16:16
Napisano 31.01.2013 - 23:42
Tupolew wpadł w chemtrails .... WTC nie wpadło, więc... Illuminati ... co ja pier*ole .
Użytkownik Vaqowsky edytował ten post 31.01.2013 - 23:46
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych