Napisano 01.02.2013 - 10:18
Napisano 01.02.2013 - 11:26
Zawsze jak Kostek zalinkuje davidicke.pl muszę się napić. Zrobię to wieczorem.
Szkoda, że Muhad nie chce z nami już rozmawiać... wiecznie miał jakąś nową teorię do przedyskutowania.
Napisano 15.02.2013 - 09:53
Popularny
Napisano 15.02.2013 - 15:24
Gdyby wystarczyło Ci cierpliwości, żeby przeczytać temat od początku, to co prawda miała byś TAAAAKĄ głowę, ale wiedziała byś w jakich warunkach smuga kondensacyjna znika zaraz, a kiedy po kilku godzinach i dlaczego się rozszerza :-)Po obejrzeniu tego filmiku doszłam do wniosku, że takie smugi są w sumie prawie wszędzie, ostatnio. I w takich kompletnie nielogicznych miejscach na niebie. Nie mam aparatu, ani kamery, żeby zrobić rzut tego, co jest u mnie. Jako dziwak do kwadratu, siedziałam ostatnio przy piwie i walnęłam coś głupiego w stylu: '***, chciałabym kiedyś zobaczyć idealnie czyste niebo, bez śladów po samolotach'. Tego samego dnia zastanawiałam się, jakiego paliwa używają, że 'spaliny' nie znikają, tylko się poszerzają i wyglądają jak chmury. Gdybym (jestem laikiem) miała wierzyć w teorię o chemtrails, to wszystko składałoby się do kupy .
Użytkownik Mishka edytował ten post 15.02.2013 - 15:29
Napisano 27.02.2013 - 20:55
Wdzę, że spoto osób tutaj zauważyło, iż zmniejszyła sie ilość smug chemitralowych. To prawda. I ta prawda ma drugie oblicze. W jonosfere wystrzeliwane sa zamiast stosowania oprysków samolotami rakiety z chenicznymi substancjami, które nie pozstawiaja smug. Wystrzeliwanie ich to ok. 100 szt tygodniwo ze sprzężonym tym świństwem do 100 atm. Dlatego często widoczne "kule ognia" merteoryty" to własnie szczątki tych rakiet. Niektóre, ze względów seryjnej i oszczędnościowej produkcji po prostu sa felerne i wymykają się spod kontroli spadając i eksplodujac za nisko tak, że ich zawartość zanieczyszcza na różne kolory wody i lądy w obrębie ich eksplozji. To wszystko i miejcie w dupie dezinformacyjnych trolli na tym forum. Ignorujcie to ścierwo.
Użytkownik Kostek edytował ten post 27.02.2013 - 20:57
Napisano 27.02.2013 - 20:59
Napisano 27.02.2013 - 21:05
Dlatego często widoczne "kule ognia" merteoryty" to własnie szczątki tych rakiet.
Napisano 28.02.2013 - 12:54
Mam nowe rewelacje w sprawie chemtrails
Wdzę, że spoto osób tutaj zauważyło, iż zmniejszyła sie ilość smug chemitralowych. To prawda. I ta prawda ma drugie oblicze. W jonosfere wystrzeliwane sa zamiast stosowania oprysków samolotami rakiety z chenicznymi substancjami, które nie pozstawiaja smug. Wystrzeliwanie ich to ok. 100 szt tygodniwo ze sprzężonym tym świństwem do 100 atm. Dlatego często widoczne "kule ognia" merteoryty" to własnie szczątki tych rakiet. Niektóre, ze względów seryjnej i oszczędnościowej produkcji po prostu sa felerne i wymykają się spod kontroli spadając i eksplodujac za nisko tak, że ich zawartość zanieczyszcza na różne kolory wody i lądy w obrębie ich eksplozji. To wszystko i miejcie w dupie dezinformacyjnych trolli na tym forum. Ignorujcie to ścierwo.
Autor: Angelus Maximus Rex
Źródło: http://zmianynaziemi...#comment-121795
Ciekawe na jakim etapie skończy się ewolucja teorii smug chemicznych ?
Napisano 28.02.2013 - 16:17
Napisano 02.03.2013 - 13:17
Napisano 02.03.2013 - 14:01
Napisano 02.03.2013 - 14:35
Napisano 02.03.2013 - 15:58
Biorąc pod uwagę skale tego spisku, to na miejscu osób wierzących w chemitralis spróbowałbym się dostać na jakieś stanowiska pracy w lotnictwie, aby na własne oczy zdemaskować cały spisek. Liczba zaangażowanych w ten spisek musi być ogromna: logistyka, technicy, piloci, producenci czy zwykła ochrona lotniska. Więc w czym problem ?
Napisano 02.03.2013 - 18:25
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych