Nasze umysły też są niejednorodne. Dla jednych bycie zatruwanym przez globalną elitę to prawdziwy zaszczyt! Uczestniczyć w globalnym eksperymencie, w którym ludzie traktowani są jak zwierzątka doświadczalne, jak szczury, czy małpki, to dla niektórych wręcz namaszczenie, uświęcenie ich marnego, nudnego życia. Dla innych to zbrodnia, z którą postanowili walczyć, a o ludziach, którzy ukrywają to przed innymi i pracują dla tych szajbusów, myślą słowami, które wypowiedziane w TV wszystkie musiałyby zostać wypikane.
Niejednorodność to bardzo powszechne zjawisko w przyrodzie.
Użytkownik Nic edytował ten post 20.05.2013 - 19:29
Rozumiem, że minusami wyrażacie pogląd, odmienny od przedstawionego. Proszę więc udowodnić, że jest inaczej.
Nie rozśmieszaj ludzi chłopie! Byłeś na minusie, już jesteś na plusie za kompletnie beznadziejne posty. Napisałem 30 postów w większości merytorycznych i zebrałem już tyle kresek, że zrównałem się reputacją z matką małej Madzi. Dla mnie to prawdziwe wyróżnienie! Tyle osób marnuje na mnie tych kilka minusów, które mogą dziennie przyznawać. Łezka się w oku kręci, że człowiek tak za skórę co niektórym zachodzi. Dziękuje wszystkim moim fanom. 38.000 odwiedzin profilu! Wychodzi tysiak na każdego posta
Chemtrails to JEDNA Z GŁUPSZYCH TEORII. Ale żeby nie być tylko krytykiem to powiem - nic nie wiemy, no bo... co tak naprawdę wiemy ?.
Czy ktoś z nas:
* Badał skład tych chmur
* Czy ktoś z nas siedzi na najwyższym szczeblu władzy i zna prawdę ?
* Czy ktoś z nas wie cokolwiek oprócz domysłów i szukania luk w tych teoriach spiskowych ?.
Jak już gdzieś pisałem, zwolennikiem tych teorii nie jestem i łatwo da się je zazwyczaj obalić, ale prawdę mówiąc ... Ja przyznaję, że jestem zielony w tych sprawach i nie będę walił głupa udając eksperta od wszystkiego. Wiem tyle, że plany ze zmniejszeniem liczby ludzi na świecie są całkiem możliwe, tzn przynajmniej Ja w nie wierzę.
Jak już gdzieś pisałem, zwolennikiem tych teorii nie jestem i łatwo da się je zazwyczaj obalić, ale prawdę mówiąc ... Ja przyznaję, że jestem zielony w tych sprawach i nie będę walił głupa udając eksperta od wszystkiego. Wiem tyle, że plany ze zmniejszeniem liczby ludzi na świecie są całkiem możliwe, tzn przynajmniej Ja w nie wierzę.
Od planu do realizacji droga niekoniecznie musi być długa. Bardziej może na celu jest kontrola nad społeczeństwem, niżeli jego depopulacja.
Jeszcze 60 podpisów i Biały Dom będzie się musiał ustosunkować do tego co robią na niebie W sprawie Smoleńska to pomogło!! https://petitions.wh...eering/2q3y2pCD
Coś się koledze mocno pomyliło. Petycję musi podpisać 100 000 osób, a jak na razie to jest... aż 59 !
I jeszcze pytanie do kolegi @Nic, ponieważ żaden zwolennik nie potrafi określić jakiego sprzętu używają do pryskania ? Jakie samoloty oraz jak wyglądają urządzenia do pryskania, gdzie są zamontowane i gdzie w samolocie jest magazynowany środek do oprysku.
Chyba przez te wszystkie lata odkąd opryskują (20 lat?) komuś się udało zrobić zdjęcia ?
Głowy nie dam sobie urwać. Chyba nie mam zdania, ale teoria jest dziwna, wręcz głupkowata.
No cóż, ten akurat film to dowód na matematyczne zdolności tego, kto go przygotował.
68.8 µg/l to 68,8 mikrogramów na litr. Mikrogram to milionowa część grama, zaś gram to tysięczna część kilograma (a zatem i litra). Stąd 68.8 µg/l to 68,8 MILIARDOWYCH części litra. Aby otrzymać części milionowe, dzielimy wartość przez tysiąc i otrzymujemy… 0,0688 ppm (części na milion), przy dopuszczalnym stężeniu 2 ppm.
Osobiście pytałem Ferrela o stosunek do tego i powiedział, że faktycznie popełnił błąd w przeliczaniu jednostek.
Edit @Nic "38.000 odwiedzin profilu! Wychodzi tysiak na każdego posta "
Odwiedziny w profilu są źle zliczane, ja mam ich ponad 3 miliony, wychodzi ponad 3.5 tys na post. Ale fajnie, że wierzysz w swoją popularność.
Nawiasem mówiąc jest jeszcze jeden, bardzo podobny filmik, z pomiarami powietrza nad Phoenix. Tam niestety zapomnieli, że jeśli chcą obliczyć stężenie czegoś w powietrzu, to powinni wiedzieć ile powietrza przeszło przez ich filtry. Oni jedynie zbadali jakie jest ich stężenie w pyle, który zebrali, czyli de facto powinni to odnosić do norm stężenia danego związku w glebie, a nie w powietrzu.
Użytkownik pdjakow edytował ten post 21.05.2013 - 15:44
Odwiedziny w profilu są źle zliczane, ja mam ich ponad 3 miliony, wychodzi ponad 3.5 tys na post. Ale fajnie, że wierzysz w swoją popularność.
Jest takie angielskie powiedzenie "Sarcasm is the lowest form of humour but the highest form of wit" (sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji).
Pięknie uchwycona znana od lat miejscowa niejednorodność atmosfery http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6onA1BMsefM#!
[Pięknie uchwycona znana od lat miejscowa niejednorodność atmosfery http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6onA1BMsefM#!
Statki powietrzne poruszające się tą samą drogą lotniczą w jednym kierunku, muszą zachować separacje wysokościową wynoszącą min. 2000 stóp (609m). W Troposferze zmiany warunków takich jak temperatura, ciśnienie i wilgotność zmienia się dynamicznie i nawet co 100 metrów mogą one być różne.
Jeszcze 60 podpisów i Biały Dom będzie się musiał ustosunkować do tego co robią na niebie W sprawie Smoleńska to pomogło!! https://petitions.wh...eering/2q3y2pCD
Coś się koledze mocno pomyliło. Petycję musi podpisać 100 000 osób, a jak na razie to jest... aż 59 !
Wow. Przez prawie miesiąc podpisało się pod petycją 62 osoby. Wychodzi na to że ten cały zamęt na forach tworzy garstka osób. Ciekawe ile kont miał/ma tutaj Walczący z Trolami
W sumie nie wiem po co szarpiecie się z Nic. Mentalność i poziom prowadzenia rozmowy specyficzny dla zatwardziałych zwolenników wszelakich teorii spiskowych. Równie dobrze można prowadzić merytoryczną debatę z cegłówką.
Wow. Przez prawie miesiąc podpisało się pod petycją 62 osoby. Wychodzi na to że ten cały zamęt na forach tworzy garstka osób. Ciekawe ile kont miał/ma tutaj Walczący z Trolami
Sześćdziesiąt dwie osoby na ponad 200 milionowy naród, to tak jakby w Polsce podpisało 10 osób W tym pewnie z 3 przez przypadek Co do garstki osób - jest to generalnie prawda. Widać, że często nicki są tajemniczo podobne do siebie - aby daleko nie szukać - QM. Po stylu wypowiedzi (bydło...) można nawet zakładać, że WzT = QM.
Notabene, czy moderacja zwróciła uwagę czy w sondzie (we wszystkich opcjach rzecz jasna) nie głosowały osoby z udowodnionymi multikontami? Czyim klonem był Frank D.?