Po kolei, bo zostałem na miesiąc wyautowany z dyskusji i mogłem się jedynie przyglądać hucpie, jaka się tu odbywa.
Temat chemtrails traktowany jest przez niektórych dyskutantów jak cudowna kobieta, której nigdy nie mogą zdobyć. Wmawiają sobie, że jest brzydka, głupia, śmieszna, źle się ubiera, brzydko pachnie, jest beznadziejna i rzeczą wręcz nierealną jest to, że ona w ogóle istnieje i ktokolwiek może zwracać na nią uwagę. Wszem i wobec ogłaszają, że szczytem głupoty, wręcz maksymalnego zidiocenia jest taką kobietą się interesować. Wmawiają sobie, by najlepiej w ogóle przestać o niej myśleć, nie reagować na jej obecność, a jej adoratorów traktować z politowaniem, jak najgorszej maści bezmózgowców, pozbawionych wyczucia i smaku amatorów głupich, pustych lasek.
W rzeczywistości jednak nie potrafią bez tej kobiety żyć! Stale o niej myślą, śledzą jej każdy krok, każdy gest i słowo. Jej adoratorów traktują śmiertelnie poważnie, bo wiedzą, że każdy z nich może ją zdobyć, a ich smutne życie zamienić w jeszcze większy koszmar. Szydzą więc z innych zaślinionych kolesi, nazywają ich tępakami, idiotami, i przekonują ich, że mają gust godny pożałowania, a samo myślenie i adoracja tej kobiety jest dla nich niebezpieczna i lepiej żeby sobie odpuścili.
Widząc nieskuteczność powyższych działań postanowili działać w grupie. Wspólnym wysiłkiem realizują założony cel -
eliminację wszelkiej maści adoratorów. I robią to w tym temacie jakże skutecznie poprzez:
1. Minusowanie wypowiedzi każdego adoratora, który zachwala wdzięki ich wymarzonej kobiety, tak żeby ich marna reputacja ją totalnie zniechęciła
2. Sugerowanie, że kilkunastu, ba nawet kilkudziesięciu adoratorów to tak naprawdę jeden, dwóch zmieniających swój wygląd napalonych skurczybyków
3. Posądzanie ich o stosowanie nieczystych zagrań, ksenofobię, rasizm i bóg wie jakie jeszcze inne niecne działania
4. Ocenienie ich skutecznych zalotów, jako tanie, proste chwyty mogące zrobić wrażenie jedynie na zblondzonej blacharze.
Za przykład podam, jak moderator potraktował moją osobę, gdy uznał, że już prawie dobieram się do majteczek ślicznej pani.
Tak dla hecy, znając klimat wcześniejszych dyskusji napisałem, że Kostek zapewne jest wynajętym Żydem, po czym wyraźnie napisałem, że zdanie to jest jest zapewne tak samo prawdziwe jak Kostka, jednoznacznie wskazując, że moim zdaniem głosi nieprawdę.
Film został nagrany podczas ćwiczeń wojskowych w strefie do tego przeznaczonej.
A ty, jak inni na tym forum, jesteś wynajętym Żydem do ogłupiania ludzi na tematy chemtrails i inne związane z NWO.
Zdanie zapewne tak samo prawdziwe, jak twoje.
Oczywiście była to idealna sytuacja, by usunąć mnie na jakiś czas z tejże dyskusji, tak by temat niniejszy zszedł z afisza. To, że przez długi czas widniał tam jako najpopularniejszy temat tego forum, niektórym jak widać bardzo przeszkadzało. Chyba nikogo to nie dziwi.
Inny przykład to wyeliminowanie adoratora
Walczącego z Trollami, który pożalił mi się, że tak skutecznie podrywał niewiastę, że jego 30 dniowy urlop trwa już prawie rok!
Kolejny przykład to
Ślimok, który podobno jest mną, a ja nim, jak również
Kumaty, od którego wiem, że za samo poruszenie kwestii żydowskiej, został posądzony o posiadanie multikonta, co zostało stwierdzone bez jakichkolwiek dowodów, a wszelkie próby kontaktu z administracją tego forum kończą się zwrotem maila.
I wszystko to dzieje się w temacie, który jest esencją ludzkiej głupoty, niewiedzy i łatwowierności.
Ostatnio jakiś Amerykanin ujawnił prawdę, że ostoja wolności i demokracji - USA - podsłuchuje wszystkich i zbiera o wszystkich wszystkie możliwe dane. Coś co jeszcze niedawno wydawało się niemożliwe, jest przykrą dla nas rzeczywistością. Tym samym facet wydał na siebie wyrok śmierci. Wierzę, że już niedługo kolejny zatroskany bohater dopowie do tego, że oprócz podsłuchiwania wszystkich, ten cudowny kraj, rządzony przez cudownych cudzoziemców chce prawie wszystkich pozabijać, bo jak mawiał pewien znany cudzoziemiec (członek grupy Bilderberg do której należy również nasz łysy minister od krojenia bydła), o swojskim nazwisku Brzeziński:
In earlier times it was easier to control a million people than physically to kill a million people. Today it is infinitely easier to kill a million people then to control a million people.
Użytkownik Nic edytował ten post 24.06.2013 - 20:35