Kolejny raz żenada aż dziw że przechodzi to bez interwencji moderacji. Dyskutujemy tutaj czy mamy sobie nawazajm ubliżać i wyśmiewać?
Nie dyskutujemy. Sytuację, w której najpierw jedna strona domaga się zdjęć i materiałów, a gdy je dostaje, kręci nosem - nie można nazwać dyskusją. Stąd charakter prześmiewczy.
Jak chcecie to też moge zacząć i wtedy się nawzajem poobrzucamy gównem. Przepraszam za wyrażenie ale inaczej tego zachowania się na da opisać.
Możesz się obrzucać czymkolwiek chcesz, jeśli lubisz tego typu zabawy, ja dziękuję.
W 1997 nic się nie działo w sensie nie wdrożono tego planu całkowicie a przed 1997 musiały być jakieś testy i to nie mało.Ojej, obnażyłeś kolejne kłamstwo chemtrailowców, toć twierdzili oni, że przed 1997 nic się nie działo
To skąd zarzekanie się chemtrailowców, że wcześniej takich widoków nie było? Kolejne kłamstwo? Dlaczego @Nic zarzuca mi kłamstwo, skoro pamiętam, to co pamiętam? Z archiwalnych dyskusji z ChemtrailCentral wynika wyraźnie, że wg chemtrailowców testy były robione w połowie lat 90-tych w USA - pierwsze nad NYC. Wyraźnie piszą, że nie było chemtraili and Florydą, a tym bardziej nad Europą.
Nasi rodzimi chemtrailowcy zarzekali się, że nad Polską pojawiły się one w 1999, w momencie przystąpienia do NATO.
A tu guzik, pojawiły się dowody, ale żaden z chemtrailowców nie przyzna, że teoria się wysypuje. Wola brnąć w kłamstwo. Wstydziłbyś się.
Znów odwrocenie kota ogonem. Jeżeli teoria jest prawdziwa to chyba się nie spodwiewasz że w książkach ich wydawnictwa będziesz mógł znaleźć prawdę?
To TY odwracasz kota ogonem w stronę, która jest ci wygodna, czyli w taką w której ostatecznie będzie niemożliwe udowodnienie, bądź zaprzeczenie danej teorii. Bardzo wygodne, ale też bezczelne zachowanie.
Nie ma i nie było, a swoje gdybanie to nie jest żaden dowód.
O jejku, na pewno? Ale może najpierw poszukamy, co? A może jesteś tego taki pewien, bo i tak doskonale wiesz, że w razie znalezienia zarzucisz fałszerstwo?
Po co więc kategoria teorie konspiracyjne skoro my wierzący w nie jesteśmy niebezpieczni? Zamknijcię tą strone najlepiej też od razu, jakieś ufo, illuminati, masoneria. Świry!
Jesteście niebezpieczni w przypadku tej konkretnej teorii.
No wybacz ale to ja kazałem ci pokazać prywatne zdjęcie z PRL zawierające w tle smugi kondensacyjne a ty nic nie pokazałeś. I po raz kolejny ja nie jestem rzecznikiem tamtych osób pisze sam za siebie
Zachowujesz się jak dziecko. 20 minut temu zapytałeś o te zdjęcia i wydaje ci się, że skoro jakiś średnio wychowany koleś z internetu krzyknie "pokaż zdjęcia", to ja polecę w try miga do Zielonej Góry i zacznę przekopywać stare albumy. Normalny jesteś?
Stąd moja propozycja, by zrobić akcję poszukiwania zdjęć wśród użytkowników forum. No, ale ty już stwierdziłeś, że to nic nie da, bo tak.
Bo nie było, bo ja to wiem, bo tak. Jak w piaskownicy.
My świry, czubki, kretyni, zamknąć nas w psychiatrku.
Część (na szczęście niewielką) by się przydało. Chodzi głównie o tych, co rzucają propozycje zestrzeliwania samolotów. No, ale ty się do nich nie zaliczasz i w ogóle nie masz z tym nic wspólnego, prawda?
Haha dobre daje plusik : D !!Równie dobrze można się upierać, że robili to już starożytni Grecy czy Rzymianie. I wygląda na to, że do tego dojdzie jeśli ktoś znajdzie opis cirrostratusów u Platona
Owszem, dobre - do tego właśnie dążysz.
To smutne, że w przypadku niepodważalnych dowodów pojawia się ktoś taki jak ty i próbuje odwrócić kota ogonem. Smutne, bo o ile do tej pory można było mieć niewielką nadzieję, że chemtrailowcy pojawiający się w tym temacie są jednak uczciwi, teraz widać że chodzi jedynie o obronę tej żenującej teorii za wszelką cenę, nawet za cenę ośmieszenia się.