Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7697 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

dzastin.
  • Tematów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A to kolega z forum DI, że tak szybko znalazł kto te zdjęcia wrzucił :)

To pewnie zaznajomiony jest kolega z tymi zdjęciami ze starych polskich seriali

Alchemik
Dołączona grafika

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz
Dołączona grafika

koło 39 minuty
http://www.youtube.com/watch?v=Sw9mcKFLRxw

Czyżby PRL-owcy na nas pryskali ? Psubraty jedne.

To że chciał sfotografować zachód słońca nie jest dziwne. Chodzi mi o wiarygodność zdjęcia która jest wątpliwa gdzie dziadek robi kilka zdjęć chemtralisom na dodatek w NRD gdzie jak sam piszesz loty były znikome.

Strzelił dziadzia fotkę jeziora akurat ze smuga w tle. No cholernie dziwne i podejrzane.

Użytkownik dzastin edytował ten post 27.06.2013 - 23:04

• 1

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To że chciał sfotografować zachód słońca nie jest dziwne. Chodzi mi o wiarygodność zdjęcia która jest wątpliwa gdzie dziadek robi kilka zdjęć chemtralisom na dodatek w NRD gdzie jak sam piszesz loty były znikome.

Ależ bądź uczciwy, choć raz. Napisałem że były znikome i żeby je w tej formie znaleźć, trzeba by byc pod jakimś uczęszczanym wtedy korytarzem powietrznym. A okolice Berlina do takich należały.
po za tym dziadek nie robił zdjęć chemtrailom, robił zdjęcia zachodu słońca - nie zdawał sobie nawet sprawy, że ktoś kiedyś wymyśli taki bzdet.

Nie widzisz kogo z siebie robisz? Domagasz się zdjęć chemtraili, gdzie ktoś nie fotografuje chemtraili!

"Odpowiedziałem na twoje pytanie już wcześniej więc sobie przewiń."

Nie odpowiedziałeś. Ja pisałem o kondensatach, ty o parze wodnej. Nadal nie odpowiedziałeś konkretnie na pytanie, dlaczego smugi kondensacyjne musza być podtrzymywane przez truciznę, a chmury nie, skoro:

Nasze ZWYKŁE paliwo lotnicze ulega spalaniu i powstają gorące gazy wylotowe. Gazy te zawierają pewną zawartość pary wodnej, ulegają rozprężeniu i ochłodzeniu. Para wodna MUSI w tym wypadku ulec kondensacji tworząc ZWYKŁĄ smugę kondensacyjną. W rzedkich przypadkach powietrze jest tak suche, że powstałe kryształki lodu ulegają natychmiastowej sublimacji i smuga jest niewidoczna. W pewnych przypadkach kryształki lodu ulegają sublimacji wolniej, wtedy smuga jest widoczna kilka minut, wreszcie gdy zawartość wilgoci w powietrzu jest wystarczająca, kryształki lodu ulegają resublimacji i smuga jest trwała.

Nie odniosłeś się do tego w żaden sposób.

Strzelił dziadzia fotkę jeziora akurat ze smuga w tle. No cholernie dziwne i podejrzane.

WSZYSTKO jest podejrzane ;) Właśnie tak się rodzi paranoja. Nawet dziadzia fotografujący zachód słońca nad jeziorem w Uckermark jest podejrzany.

Użytkownik pdjakow edytował ten post 27.06.2013 - 23:07

• 0

trzyn.
  • Tematów: 1
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

@Dzustin
To pierwsze zdjęcie to nie jest Chemtrail tylko cirrus, jeszcze 5 stron wcześniej sam mi chyba to tłumaczyłeś. A jeżeli chodzi o drugie zdjęcie jest dziwne bo jak się przypatrzyć smuga w ogóle nie idzie nawet o milimetr na przód. Po za tym to są zdjęcia kolorowe czyli edytowane po rozpadzie PRL. Możesz się już śmiać że obca agentura, że illuminati i jakieś bzdury. Jak to napisał Pdjakow "Beton"

@Pdjakov
Napisałem że w przypadku smugi z opryskiem zachowuje się ona inaczej niż zachowywała by się smuga z samej wody. Do ciebie to nie dociera bo sam piszesz że coś "musi" się stać. A więc przyjmujesz naukowy dogmat możliwe wymyślony na potrzeby chemtralis i nic tego twojego żelbetonu już nie ruszy. I nie wyjaśnie ci jakie to są różnice na poziomie bakteryjno molekularno fizyczno falowym bo nie mam przyrządów ani możliwości i prosząc mnie o coś takiego narażasz się na śmieszność.
  • -2

pdjakow.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Pdjakov
Napisałem że w przypadku smugi z opryskiem zachowuje się ona inaczej niż zachowywała by się smuga z samej wody.

Te chmury nie są z wody, a z kryształków lodu. W tych temperaturach nawet przechłodzenie zachodzi rzadko. Jednak to pikuś - cały czas tłumaczę ci jaki fizyczny proces odpowiada za powstawanie smugi. To nie jest jakaś wymyślna fizyka, to są procesy, które powinieneś pamiętać z podstawówki - czyli to, jak para wodna się kondensuje w momencie wychładzania.

Problem polega na tym, ze smugi kondensacyjne zachowują się dokładnie tak samo, jak powinny się zachowywać z uwagi na najprostsze prawa fizyki. Ty piszesz, ze inaczej - więc napisz jak powinna się zachowywać smuga, która jest efektem tylko i wyłącznie kondensacji pary wodnej - bez dodatku "trucizn".

Do ciebie to nie dociera bo sam piszesz że coś "musi" się stać. A więc przyjmujesz naukowy dogmat możliwe wymyślony

To nie jest jakiś "wymyślony naukowy dogmat". To, że para wodna kondensuje się gdy ciepłe powietrze ulega ochłodzeniu możesz zaobserwować każdej zimy.

Jest wręcz niebywałe, że muszę to tu pisać. Ba - nie niebywałe, szokujące.

Użytkownik pdjakow edytował ten post 28.06.2013 - 08:19

• 1

Palmæro.

Anty-lewak

• Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Oh doskonale pamiętam ten fragment tematu na forum DI gdzie niezawodna mistrzyni photoshopa próbowała udowodnić że efekt konwersji zdjęcia do jpg to manipulacja :D miałem niezłe napady śmiechu czytając to.

@trzyn
wiara w chemtrails to nie jest kwestia posiadania innego zdania czy nie
to tak jak ja bym powiedział, że uważam że grawitacja nie istnieje bo ja mam inne zdanie :D

ja ciągle mam nadzieję że większość z tych ludzi na forum DI po prostu trolluje i nieźle się bawi ale niestety oni chyba na prawdę w to wierzą ;(
  • 1

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Dzustin
To pierwsze zdjęcie to nie jest Chemtrail tylko cirrus, jeszcze 5 stron wcześniej sam mi chyba to tłumaczyłeś. A jeżeli chodzi o drugie zdjęcie jest dziwne bo jak się przypatrzyć smuga w ogóle nie idzie nawet o milimetr na przód. Po za tym to są zdjęcia kolorowe czyli edytowane po rozpadzie PRL. Możesz się już śmiać że obca agentura, że illuminati i jakieś bzdury. Jak to napisał Pdjakow "Beton"

Cirrus powiadasz ? Dziwne, że na DI napisał ktoś, że to wyraźnie jest "oprysk". Zresztą widać tam jak na dłoni słynną "mleczną zawiesinę" i gdyby film pochodził z 2000 roku, to byłby w oczach zwolennika dowodem na trucie.
Co do "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" to jest film został nakręcony w kolorze. I nie było kolorowane po rozpadzie PRL.

Eee rozmowa z Tobą nie ma sensu. Dzieje się to co pisałem wcześniej, a co cechuje "Głosicieli Prawdy o Chemtrails". Żądanie dowodów, zdjęć, z góry zaplanowanym negowaniem wszystkiego co się pojawi. Bo Prawda jest Jedna, tak więc cokolwiek zostanie wklejone czy napisane MUSI być z definicji kłamstwem. A jak się nie pojawi, to będzie kolejny dowód na potwierdzenie teorii. Tak czy siak Głosiciel Prawdy Zwycięży.

A gdy już zmęczymy się Twoim sposobem prowadzenia rozmowy i machniemy ręką to krzykniesz radośnie że skończyły się argumenty itd. To jest na prawdę jak rozmowa z 5 latkiem.

"Tato pokaż mi zdjęcie przedstawiające smugę przed 1997 rokiem."
"Proszę synku tutaj masz z 77 z NRD, tutaj z 2 wojny światowej podczas bitwy o Ardeny, tutaj okładkę TIMES z czasów owej wojny również przedstawiające smugi"
"Tralala nie słyszę nie widzę to oszustwo wszystko jest kontrolowane przez Ciemną Agenturę nic nie jest prawdą"

Jak pokażę zdjęcie okładki TIMES z czasów 2 wojny światowej ze smugami padnie zarzut, że zostało zmodyfikowane później. Jak pokażę oryginał, to manipulacja. Jak przyprowadzę starszego ledwo żyjącego dziadka, który był reporterem, który zrobił to zdjęcie to zapewne jest przekupiony i zgodził się by wnuczki miały pieniądze i lepsze życie.

Jak przykładowo pokaże się oryginalną gazetę, książkę z przed 1997 roku opisujące smugi to manipulacja, a najlepiej to należy pokazać polskie opracowanie z tego okresu. Jak się pojawi to pewnie wydrukowane po 1997 roku a poza tym autor jakieś takie zagraniczne nazwisko ma.

A żeby było zabawniej zwolennicy tej teorii zarzucają kłamstwo i manipulację, a potem sami piszą, że nie widzą nic strasznego że ktoś nadaje na multikontach. Jest to usprawiedliwione bo dążą do Prawdy. Podobnie pewnie z perfidnym zmanipulowanym tłumaczeniem czy zdjęciem wnętrza testowego samolotu Boeinga, gdzie doklejono napisy o chemii i pokazano jako wnętrze samolotu cysterny do oprysków.

Nie ma dowodów ? To je zróbmy. Wszystko w imię Prawdy.

QM po raz kolejny zbłaźnił i spalił tutaj konto i nagle pojawił się jakiś jego kolega z DI by trochę zamieszania zrobić. Może QM wróci jako WzT i będzie wypierał się że nie zgadza się z akceptacją multikont.

Ruch w temacie jest, tyle że kręcą się wokół niego te same osoby :)
  • 3

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Panowie, przecież tłumaczenie, że wszystko przed 1990 zostało zmontowane albo zmanipulowane nie różni się niczym od tłumaczeń Justyna Męczennika z II wieku n.e., że wszelkie podobieństwa Jezusa z przeszłymi kultami solarnymi są dziełem Szatana. Obecnie zmienia się tylko diabeł - są nim sceptycy.
  • 1

trzyn.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Cirrus powiadasz ? Dziwne, że na DI napisał ktoś, że to wyraźnie jest "oprysk".

Po raz czwarty - zwolennicy teori chemtralis to nie katolicyzm z użytkownikami DI na czele.

Eee rozmowa z Tobą nie ma sensu. Dzieje się to co pisałem wcześniej, a co cechuje "Głosicieli Prawdy o Chemtrails". Żądanie dowodów, zdjęć, z góry zaplanowanym negowaniem wszystkiego co się pojawi. Bo Prawda jest Jedna, tak więc cokolwiek zostanie wklejone czy napisane MUSI być z definicji kłamstwem

Jeżeli coś wygląda na kłamstwo to najprawdopodobniej nim jest. Możesz mnie porównywać do kogo chcesz ale nie wiem co ci to daje że atakujesz MNIE a nie teorie.

A gdy już zmęczymy się Twoim sposobem prowadzenia rozmowy i machniemy ręką to krzykniesz radośnie że skończyły się argumenty itd. To jest na prawdę jak rozmowa z 5 latkiem.

Kolejny ma jakiś kompleks że nazywa wszystkich na około dziećmi i pięciolatkami. Na szczęście już jesteś dorosły i teraz ty możesz pluć na innych i nazywać ich dziećmi, choćby i nie byli ale przynajmniej odrobisz to jak sam nim byłeś i cie tak nazywail...

"Tato pokaż mi zdjęcie przedstawiające smugę przed 1997 rokiem."
"Proszę synku tutaj masz z 77 z NRD, tutaj z 2 wojny światowej podczas bitwy o Ardeny, tutaj okładkę TIMES z czasów owej wojny również przedstawiające smugi"
"Tralala nie słyszę nie widzę to oszustwo wszystko jest kontrolowane przez Ciemną Agenturę nic nie jest prawdą"

Jestes taki głupi czy tylko udajesz? Pisałem wcześniej że ich wydawnictwom, czy mediom nie można ufać, z wiadomych powodów których nie muszę tłumaczyć, bo to logiczne, że jeżeli jest to spiskiem to będą starali się to ukryć i zatuszować.

Jak przykładowo pokaże się oryginalną gazetę, książkę z przed 1997 roku opisujące smugi to manipulacja, a najlepiej to należy pokazać polskie opracowanie z tego okresu. Jak się pojawi to pewnie wydrukowane po 1997 roku a poza tym autor jakieś takie zagraniczne nazwisko ma.

Pokaż mi zdjęcie z Polski Rzeczpospolitej Ludowej z przed 1980 kiedy to jeszcze ściana wschodnia nie była opanowana przez agentów zachodnich mających ją wykończyć.

A żeby było zabawniej zwolennicy tej teorii zarzucają kłamstwo i manipulację, a potem sami piszą, że nie widzą nic strasznego że ktoś nadaje na multikontach. Jest to usprawiedliwione bo dążą do Prawdy. Podobnie pewnie z perfidnym zmanipulowanym tłumaczeniem czy zdjęciem wnętrza testowego samolotu Boeinga, gdzie doklejono napisy o chemii i pokazano jako wnętrze samolotu cysterny do oprysków.

c
A jakim kłamstwem i manipulacją jest multikonto? Po raz kolejny pokazujesz że walczysz z OSOBAMI a nie z TEORIĄ. Więc przestań bo zakazane regulaminem.
  • -1

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jestes taki głupi czy tylko udajesz? Pisałem wcześniej że ich wydawnictwom, czy mediom nie można ufać, z wiadomych powodów których nie muszę tłumaczyć, bo to logiczne, że jeżeli jest to spiskiem to będą starali się to ukryć i zatuszować.

To czemu nie wierzysz również temu co widać na filmach które powstały za czasów PRL. Udowodnij mi proszę, że zostały one zmanipulowane i pokaż mi fragment z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz", lub z serialu "Stawiam na Tolka Banana" w którym nie widać owej smugi. Tolek Banan nawet nie jest "kolorowany". To będzie twardy dowód na to że ktoś manipuluje przy starych polskich serialach.

A jakim kłamstwem i manipulacją jest multikonto? Po raz kolejny pokazujesz że walczysz z OSOBAMI a nie z TEORIĄ. Więc przestań bo zakazane regulaminem.

A pisanie na multikontach tego samego, tworzenie sztucznego tłumu popierającego siebie samego, dodawaniem kolejnych głosów w ankiecie, nie jest oszustwem i formą manipulacji ?

To jest prawdę mówiąc moje drugie konto tutaj. Do pierwszego zapomniałem hasła, a nie mogłem go sobie wysłać sobie na maila bo .... zapomniałem do tego maila hasło.
Wspomniałem o tym przy pierwszym poście, do ankiety kolejnego głosu nie dodałem. Nawet konto nazwałem podobnie by nie było wątpliwości. Czy jakiś przeciwnik został złapany na multikoncie ? Nie. Czy jakiś zwolennik został? Już niejeden. Albo raczej jeden kilka razy.

Zwolennicy już niejednokrotnie zachowywali się tutaj w sposób skandaliczny, zwymyślali przeciwników, ignorowali pytania itp. Przeciwnicy jedynie czasem uśmiechną się i ponabijają z hologramów i ogólnej wiedzy prezentowanej przez zwolenników.

Użytkownik dzastin edytował ten post 28.06.2013 - 12:02

• 0

pdjakow.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na przykład fałszowanie sondy poprzez wielokrotne głosowanie.

Nie odpowiedziałeś na moje pytania, zapomniałeś? Powtarzam:

@Pdjakov
Napisałem że w przypadku smugi z opryskiem zachowuje się ona inaczej niż zachowywała by się smuga z samej wody.

Te chmury nie są z wody, a z kryształków lodu. W tych temperaturach nawet przechłodzenie zachodzi rzadko. Jednak to pikuś - cały czas tłumaczę ci jaki fizyczny proces odpowiada za powstawanie smugi. To nie jest jakaś wymyślna fizyka, to są procesy, które powinieneś pamiętać z podstawówki - czyli to, jak para wodna się kondensuje w momencie wychładzania.

Problem polega na tym, ze smugi kondensacyjne zachowują się dokładnie tak samo, jak powinny się zachowywać z uwagi na najprostsze prawa fizyki. Ty piszesz, ze inaczej - więc napisz jak powinna się zachowywać smuga, która jest efektem tylko i wyłącznie kondensacji pary wodnej - bez dodatku "trucizn".

Do ciebie to nie dociera bo sam piszesz że coś "musi" się stać. A więc przyjmujesz naukowy dogmat możliwe wymyślony

To nie jest jakiś "wymyślony naukowy dogmat". To, że para wodna kondensuje się gdy ciepłe powietrze ulega ochłodzeniu możesz zaobserwować każdej zimy.

Jest wręcz niebywałe, że muszę to tu pisać. Ba - nie niebywałe, szokujące.
  • 1

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@trzyn, napisałeś:

Znaki szczególne widać tylko jeżeli chodzi o samolot w locie, ponieważ nie ma to żadnych węży którymi miała by być substancja rozpylana. Podczas lotu automatycznie lub ręcznie włączany jest mechanizm. Nawet pilot może o tym nie wiedzieć.

Ja zadałem Ci pytanie o te szczegóły na samolotach, ale nie odpowiedziałeś.... zrobisz to ?

Ja chętnie podyskutuję na temat maszyn wykorzystywanych do oprysków bo moim zdaniem jest to NAJWAŻNIESZA kwestia, ponieważ jak dotąd każdy zwolennik chemtrails unika tego tematu jak ognia.

@trzyn, jesteś wstanie podjąć taką dyskusję ?
  • 0

trzyn.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

To czemu nie wierzysz również temu co widać na filmach które powstały za czasów PRL. Udowodnij mi proszę, że zostały one zmanipulowane i pokaż mi fragment z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz", lub z serialu "Stawiam na Tolka Banana" w którym nie widać owej smugi. Tolek Banan nawet nie jest "kolorowany". To będzie twardy dowód na to że ktoś manipuluje przy starych polskich serialach.

Na zdjęciu jest w kolorze, jakbyś nie zauważył. No teraz to to jest "Alchemik" ale przed edycją Tolek Banana był

A pisanie na multikontach tego samego, tworzenie sztucznego tłumu popierającego siebie samego, dodawaniem kolejnych głosów w ankiecie, nie jest oszustwem i formą manipulacji ?

A co daje popieranie samego siebie przy wygraniu w dyskusji? A czym jest ankieta dla dyskusji i jej wygranej? Naprawdę, takie są dla ciebie wyznaczniki tego kto wygrywa?

Zwolennicy już niejednokrotnie zachowywali się tutaj w sposób skandaliczny, zwymyślali przeciwników, ignorowali pytania itp. Przeciwnicy jedynie czasem uśmiechną się i ponabijają z hologramów i ogólnej wiedzy prezentowanej przez zwolenników.

Nie wiem jak zachowywali się oni ale mogę napisać ci jak zachowuje się Pdjakov gdy zwróci mu się uwagę na to że zwymyśla kogoś

"Ojejku, nie obrażaj się" i "Uważaj na żyłkę"

Na niego nic nie napiszesz ;) Moderator nic nie zrobił on tez się nie poprawił więc normalnie będę ignorował jego pytania bo nie mam zamiaru się tutaj użerać z jakimiś chamami. Dwa razy odpisałem po mojej deklaracji ale teraz już zaprzestane na zawsze.

Ja chętnie podyskutuję na temat maszyn wykorzystywanych do oprysków bo moim zdaniem jest to NAJWAŻNIESZA kwestia, ponieważ jak dotąd każdy zwolennik chemtrails unika tego tematu jak ognia.

Trudno go nie unikać skoro przeciętny zwolennik Chemtralis nie ma takich informacji, a jeżeli nie wie jakiego koloru jest szybka w boeingu, jaki jest numer produkcji i gdzie została wyprodukowana to uznacie że teoria jest nieprawdziwa.

Użytkownik trzyn edytował ten post 28.06.2013 - 15:58

• -1

pdjakow.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pdjakov gdy zwróci mu się uwagę na to że zwymyśla kogoś

"Ojejku, nie obrażaj się" i "Uważaj na żyłkę"

Na niego nic nie napiszesz ;) Moderator nic nie zrobił on tez się nie poprawił więc normalnie będę ignorował jego pytania bo nie mam zamiaru się tutaj użerać z jakimiś chamami.

Przypomnę, za co była żyłka:

Nie będę ci dzieciaku nic tłumaczył póki nie pokażesz mi że w czasach istnienia Polski Ludowej istniały na niebie chemtralisy.

Tak więc wybacz kolego, napisałem o żyłce tylko po to by nie wchodzić w pyskówkę z gościem, który do dyskutantów pyskuje per "dzieciak". Znajdź sobie kolegę i mu dzieciakuj, jak ci pozwoli. Dodatkowo twoje konfabulacje i co najmniej dwukrotne kłamstwa (dziadzia + pan z DI którego ponoć nie posądzano o agenturę) również obniża twoją wiarygodność, o ile jeszcze jakaś istnieje. No i po drugie, jeśli z kimś dyskutujesz, to bądź choć na tyle uprzejmy, żeby prawidłowo zacytować jego nick, bo jak widać o dobrym wychowaniu to co najwyżej słyszałeś, że istnieje.

Natomiast na te pytania nie odpowiesz zwyczajnie dlatego, że nie potrafisz. Zwyczajnie nie wiesz nawet co to jest chmura, dlaczego utrzymuje się w powietrzu i dlaczego smuga kondensacyjna wygląda tak jak wygląda. Miałem jeszcze przez chwilę nadzieję, że jesteś w stanie prowadzić tu jakąś dyskusję, ale najwyraźniej forum DI trzyma inny poziom.

Nie mniej jednak udowodniłeś swoją osobą dokładnie to, co chciałem żebyś udowodnił, zarówno "grzecznością" swoich postów, ich poziomem merytorycznym, jak i logiką i spójnością wypowiedzi. I za to szczerze dziękuję :)
  • 3

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@trzyn, sam to napisałeś:

Znaki szczególne widać tylko jeżeli chodzi o samolot w locie

Więc po raz kolejny pytam, jakie to są znaki szczególne ?

Trudno go nie unikać skoro przeciętny zwolennik Chemtralis nie ma takich informacji, a jeżeli nie wie jakiego koloru jest szybka w boeingu, jaki jest numer produkcji i gdzie została wyprodukowana to uznacie że teoria jest nieprawdziwa.

Nie wykręcaj się szybką, tylko powiedz jakie samoloty opryskują nad Tobą. Są to samoloty pasażerskie, cargo czy jakieś inne? Przecież twierdzisz że samoloty zrzucają na ciebie chemię, więc chyba nie raz próbowałeś podglądnąć te samoloty ?
  • 0

trzyn.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Tego w jaki sposób odbywa się oprysk nie wiemy ponieważ nikt z nas nie miał możliwości uczepić się samolotu w locie i go dokładnie obejrzeć a lornetką też niewiele zdziałam. Tak jak pisałem wcześniej to na 100% nie będzie coś czego wy się spodziewacie w sensie rury długiej jak samolot która wypluwa chemie i wszystko widać gołym okiem. Po za tym nasza wiara w Chemtralis nie opiera się tylko i wyłącznie na obserwacji ale również na wypowiedziach Illuminati, NWO o depopulacji, o opryskach które były legalnie stosowane bez zgody ludzi.
  • -2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 13

0 użytkowników, 13 gości oraz 0 użytkowników anonimowych