@Dzustin
To pierwsze zdjęcie to nie jest Chemtrail tylko cirrus, jeszcze 5 stron wcześniej sam mi chyba to tłumaczyłeś. A jeżeli chodzi o drugie zdjęcie jest dziwne bo jak się przypatrzyć smuga w ogóle nie idzie nawet o milimetr na przód. Po za tym to są zdjęcia kolorowe czyli edytowane po rozpadzie PRL. Możesz się już śmiać że obca agentura, że illuminati i jakieś bzdury. Jak to napisał Pdjakow "Beton"
Cirrus powiadasz ? Dziwne, że na DI napisał ktoś, że to wyraźnie jest "oprysk". Zresztą widać tam jak na dłoni słynną "mleczną zawiesinę" i gdyby film pochodził z 2000 roku, to byłby w oczach zwolennika dowodem na trucie.
Co do "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" to jest film został nakręcony w kolorze. I nie było kolorowane po rozpadzie PRL.
Eee rozmowa z Tobą nie ma sensu. Dzieje się to co pisałem wcześniej, a co cechuje "Głosicieli Prawdy o Chemtrails". Żądanie dowodów, zdjęć, z góry zaplanowanym negowaniem wszystkiego co się pojawi. Bo Prawda jest Jedna, tak więc cokolwiek zostanie wklejone czy napisane MUSI być z definicji kłamstwem. A jak się nie pojawi, to będzie kolejny dowód na potwierdzenie teorii. Tak czy siak Głosiciel Prawdy Zwycięży.
A gdy już zmęczymy się Twoim sposobem prowadzenia rozmowy i machniemy ręką to krzykniesz radośnie że skończyły się argumenty itd. To jest na prawdę jak rozmowa z 5 latkiem.
"Tato pokaż mi zdjęcie przedstawiające smugę przed 1997 rokiem."
"Proszę synku tutaj masz z 77 z NRD, tutaj z 2 wojny światowej podczas bitwy o Ardeny, tutaj okładkę TIMES z czasów owej wojny również przedstawiające smugi"
"Tralala nie słyszę nie widzę to oszustwo wszystko jest kontrolowane przez Ciemną Agenturę nic nie jest prawdą"
Jak pokażę zdjęcie okładki TIMES z czasów 2 wojny światowej ze smugami padnie zarzut, że zostało zmodyfikowane później. Jak pokażę oryginał, to manipulacja. Jak przyprowadzę starszego ledwo żyjącego dziadka, który był reporterem, który zrobił to zdjęcie to zapewne jest przekupiony i zgodził się by wnuczki miały pieniądze i lepsze życie.
Jak przykładowo pokaże się oryginalną gazetę, książkę z przed 1997 roku opisujące smugi to manipulacja, a najlepiej to należy pokazać polskie opracowanie z tego okresu. Jak się pojawi to pewnie wydrukowane po 1997 roku a poza tym autor jakieś takie zagraniczne nazwisko ma.
A żeby było zabawniej zwolennicy tej teorii zarzucają kłamstwo i manipulację, a potem sami piszą, że nie widzą nic strasznego że ktoś nadaje na multikontach. Jest to usprawiedliwione bo dążą do Prawdy. Podobnie pewnie z perfidnym zmanipulowanym tłumaczeniem czy zdjęciem wnętrza testowego samolotu Boeinga, gdzie doklejono napisy o chemii i pokazano jako wnętrze samolotu cysterny do oprysków.
Nie ma dowodów ? To je zróbmy. Wszystko w imię Prawdy.
QM po raz kolejny zbłaźnił i spalił tutaj konto i nagle pojawił się jakiś jego kolega z DI by trochę zamieszania zrobić. Może QM wróci jako WzT i będzie wypierał się że nie zgadza się z akceptacją multikont.
Ruch w temacie jest, tyle że kręcą się wokół niego te same osoby