Na zdjęciu jest w kolorze, jakbyś nie zauważył. No teraz to to jest "Alchemik" ale przed edycją Tolek Banana byłTo czemu nie wierzysz również temu co widać na filmach które powstały za czasów PRL. Udowodnij mi proszę, że zostały one zmanipulowane i pokaż mi fragment z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz", lub z serialu "Stawiam na Tolka Banana" w którym nie widać owej smugi. Tolek Banan nawet nie jest "kolorowany". To będzie twardy dowód na to że ktoś manipuluje przy starych polskich serialach.
Edytowałem post 3 minuty po jego dodaniu. Tak więc od początku jest tam jak byk Alchemik. Zdjęcia z Tolka Banana masz na znanym ci forum DI, nie chce mi się go przeklejać tutaj. Na pewno je znajdziesz.
Zresztą poruszasz temat jak zdjęcie jest podpisane, a nie odniosłeś się do tego czy możesz w jakikolwiek sposób udowodnić, że te filmy były manipulowane, zmieniane, edytowane i smugi zostały dodane później po czasach PRL. To by był kluczowy dowód w tej sprawie.
Wrzucamy Ci tutaj stare zdjęcia, filmy gdzie widać smugi a poza odpowiedzią że są fotomontażem nie uzyskujemy żadnego dowodu że tak jest.
Wyobrażasz sobie takie zmanipulowanie "co mnie zrobisz jak mnie złapiesz" z 1978 roku ? W latach 80 masa ludzi miała już VHS, kopii może tego być niezliczona ilość. Co z tego że potem w oficjalnej dystrybucji ktoś by zadał sobie trud by domalować tą smugę.
Tego w jaki sposób odbywa się oprysk nie wiemy ponieważ nikt z nas nie miał możliwości uczepić się samolotu w locie i go dokładnie obejrzeć a lornetką też niewiele zdziałam.
Są fora spotterów. Są tam zdjęcia przelatujących maszyn w takiej jakości że można nity policzyć. Są zdjęcia wysokiej jakości maszyn kołujących na pasie. W cholerę ich jest i na żadnym nie widać nic podejrzanego.
W zasadzie jak by się zastanowić to jedynym namacalnym i widocznym powodem dla którego ktoś w to wierzy to smuga za samolotem. Tylko że na wysokości 10 km może ona powstać nawet za samolotem turbośmigłowym. Można śmiało przyjąć, że jest dokumentacja fotograficzna smug powstających za samolotami od czasów gdy człowiek zaczął latać na tej wysokości. Jedyna różnica że teraz lata tego cała masa, co oczywiście wpływa na ilość obserwowanych smug.
Jeśli chemtrails ma za zadanie trucie nas to ja się po raz kolejny pytam. Co to za projekt który by musiał kosztować pierdyliony dolarów i którego nie widać efektów po 20 latach trwania. Czy nie taniej byłoby truć nas w mniej widoczny gołym okiem sposób. W pożywieniu, wodzie. Debilizm.
Zresztą, jeśli chcieli by prowadzić depopulację, to powinni latać z tymi swoimi chemtrails nad Afryką i Azją. Tam teraz jest najwyższy przyrost naturalny. Po cholerę mają latać z tym nad Europą i USA, gdzie i tak w związku ze stylem życia ilość dzieci jest coraz mniejsza i społeczeństwa się starzeją.
Tak, tak wiem. Chemtrails to jest multiprogram o wielu działaniach i ma też za zadanie wspomaganie kontroli umysłu (HAARP), kontrolę pogody, walkę z bezrobociem itd.
Kiedyś Hamerykańce nam na głowę zrzucali stonkę, to czemu by w sumie nie mieli też aluminium.