Napisano 29.06.2013 - 14:52
Napisano 29.06.2013 - 15:46
Dokładnie to chciałem powiedzieć.Czyli chcesz powiedzieć, że podczas nasilonych oprysków (dużo smug kondensacyjnych na niebie) ludzie pod nimi w tym samym czasie czują się z tego powodu źle?
To co napisałem o lodach to nie są żadne bajki i odnieś się do tego zamiast tylko pisać że to brednie i nie potrafiłem rzeczowo odpowiedzieć... Kolejny raz manipulacje antychemtrailowców1.Pdjakow kilkukrotnie próbował to z ciebie wyciągnąć, wymigiwałeś się jakimiś bajkami o lodach, bo nie potrafiłeś rzeczowo odpowiedzieć na, zdawałoby się, proste pytanie.
Napisał że to z Przygód Tolka Banana a ten film jest czarnobiały więc napisałem że kolorowany i mógł być poddany edycji. Zmienił to po paru minutach ale już zdążyłem odpowiedzieć.2. No tak, za to stwierdziłeś, że to manipulacja, bo kolorowane pewnie (a nie było kolorowane), potem, że tytuł się nie zgadza, a potem zamilkłeś.
Chodziło mi o te zwykłe smugi kondesacyjne które według wikipedii mogą się utrzymywać nawet pół dnia czy rozszerzać do dużo większych rozmiarów. To nie jest wtedy smuga ale Chemtrails.Więc z jakiej racji teraz twierdzisz, że jednak są jakieś zwykłe smugi kondensacyjne, ale że znikają po kilku minutach?
patrz wyżejIdąc dalej - z jakiej racji odrzucasz zdjęcie, które przedstawiłem twierdząc, że te smugi mogą być zwykłymi smugami, skoro wg ciebie zwykłe smugi nie istnieją? (co sam napisałeś, więc przestań wykręcać się i kłamać)
Twoje zdjęcie z ZSRR to nie był samolot pasażerski który najczęściej dokonuje właśnie oprysków. Raczej był to jakiś odrzutowiec posiadający dużą zwrotoność a ten nie ma na pokładzie tyle miejsca by dokonywać oprysku i na dodatek z taką zwrotonością.A jeszcze dalej - dlaczego chcesz, byśmy przedstawili zdjęcie ze smugami z okresu PRL, skoro pokazałem ci zdjęcie ze stolicy ZSRR z 79 roki i stwierdziłeś, że nie jest ono żadnym dowodem? To jakim sposobem nasze zdjęcia z PRL mogą cokolwiek ci udowodnić?
Daruj sobie te inwektywy i pisz rzeczowo. Mało mnie obchodzi co ty o mnie myślisz, zamist pisać, że jestem ignorantem, to pokaż w którym miejscu.Powoli zaczyna mi brakować słów na twoją olbrzymią ignorancję, brak pdostawowej wiedzy i kłamstwa, na których co rusz ktoś cię przyłapuje.
Napisano 29.06.2013 - 16:06
Twoje zdjęcie z ZSRR to nie był samolot pasażerski który najczęściej dokonuje właśnie oprysków. Raczej był to jakiś odrzutowiec posiadający dużą zwrotoność a ten nie ma na pokładzie tyle miejsca by dokonywać oprysku i na dodatek z taką zwrotonością.
Użytkownik Kostek edytował ten post 29.06.2013 - 17:51
Napisano 29.06.2013 - 16:15
Czytajcie moje odpowiedzi dokładnie. Pisałem już że nie mam dostępu do prawdziwych planów budowy samolotu i nie powiem ci gdzie i jak i jakimi metodami wykonują oprysk ponieważ to jest poza możliwościami szarego człowieka.Gdzie w maszynie pasażerskiej mieszczą się tony chemikaliów że nikt ich nie widzi i co najważniejsze ? Oraz, jak to możliwe że te tony chemikaliów nie wpływają na masę startową która jest obliczana przed każdym lotem ?
Napisano 29.06.2013 - 16:23
Więc na jakiej podstawie twierdzisz że samoloty pasażerskie "opryskują" ?Czytajcie moje odpowiedzi dokładnie. Pisałem już że nie mam dostępu do prawdziwych planów budowy samolotu i nie powiem ci gdzie i jak i jakimi metodami wykonują oprysk ponieważ to jest poza możliwościami szarego człowieka.
Użytkownik Kostek edytował ten post 29.06.2013 - 16:25
Napisano 29.06.2013 - 16:24
Napisano 29.06.2013 - 16:39
Właśnie... Ciebie też to dotyczy.Kolejny raz manipulacje antychemtrailowców
...
Daruj sobie te inwektywy i pisz rzeczowo.
Bycie ignorantem, oznacza lekceważenie dla nauki i podstawowej wiedzy. Słownik Języka Polskiego wyjaśnia to dość dobitnie: http://sjp.pl/ignorantMało mnie obchodzi co ty o mnie myślisz, zamist pisać, że jestem ignorantem, to pokaż w którym miejscu.
Napisano 29.06.2013 - 17:25
Dokładnie to chciałem powiedzieć.Czyli chcesz powiedzieć, że podczas nasilonych oprysków (dużo smug kondensacyjnych na niebie) ludzie pod nimi w tym samym czasie czują się z tego powodu źle?
Wykręcaj się jak tylko potrafisz - prawda jest taka, że do tej pory nie odpowiedziałeś na pytania Pdjakowa i każdy to widzi, a ty się tłumacz jak chcesz.To co napisałem o lodach to nie są żadne bajki i odnieś się do tego zamiast tylko pisać że to brednie i nie potrafiłem rzeczowo odpowiedzieć... Kolejny raz manipulacje antychemtrailowców1.Pdjakow kilkukrotnie próbował to z ciebie wyciągnąć, wymigiwałeś się jakimiś bajkami o lodach, bo nie potrafiłeś rzeczowo odpowiedzieć na, zdawałoby się, proste pytanie.
No popatrz - na zmieniony post nie raczyłeś już odpowiedzieć, zapewne dlatego, że zawiera on argument, którego obalić nie potafisz.Napisał że to z Przygód Tolka Banana a ten film jest czarnobiały więc napisałem że kolorowany i mógł być poddany edycji. Zmienił to po paru minutach ale już zdążyłem odpowiedzieć.2. No tak, za to stwierdziłeś, że to manipulacja, bo kolorowane pewnie (a nie było kolorowane), potem, że tytuł się nie zgadza, a potem zamilkłeś.
Kogo próbujesz okłamać? Zapytałem - "czym różnią się smugi kondensacyjne od chemtraili", na co ty odpisałeś, że zwykłe smugi kondensacyjne w ogóle nie istnieją, a teraz twierdzisz, że chodziło ci o co innego? Tak więc daruj już sobie te żenujące wymówki, bo to naprawdę strata czasu - i tak każdy widzi jak się pogrążasz w kolejnych kłamstwach.Chodziło mi o te zwykłe smugi kondesacyjne które według wikipedii mogą się utrzymywać nawet pół dnia czy rozszerzać do dużo większych rozmiarów. To nie jest wtedy smuga ale Chemtrails.Więc z jakiej racji teraz twierdzisz, że jednak są jakieś zwykłe smugi kondensacyjne, ale że znikają po kilku minutach?
Kolejny raz pokazujesz, że nie masz najmniejszego pojęcia o temacie - tak jak napisał Kostek, te kręgi mogą mieć średnicę kilkunastu kilometrów i być wynikiem np. kołowania samolotu pasażerskiego nad lotniskiem.Twoje zdjęcie z ZSRR to nie był samolot pasażerski który najczęściej dokonuje właśnie oprysków. Raczej był to jakiś odrzutowiec posiadający dużą zwrotoność a ten nie ma na pokładzie tyle miejsca by dokonywać oprysku i na dodatek z taką zwrotonością.A jeszcze dalej - dlaczego chcesz, byśmy przedstawili zdjęcie ze smugami z okresu PRL, skoro pokazałem ci zdjęcie ze stolicy ZSRR z 79 roki i stwierdziłeś, że nie jest ono żadnym dowodem? To jakim sposobem nasze zdjęcia z PRL mogą cokolwiek ci udowodnić?
Użytkownik skittles edytował ten post 29.06.2013 - 17:31
Napisano 29.06.2013 - 20:58
Czytajcie moje odpowiedzi dokładnie. Pisałem już że nie mam dostępu do prawdziwych planów budowy samolotu i nie powiem ci gdzie i jak i jakimi metodami wykonują oprysk ponieważ to jest poza możliwościami szarego człowieka.
Napisano 29.06.2013 - 21:55
Wartościowy Post
Użytkownik Jaku edytował ten post 29.06.2013 - 21:55
Napisano 29.06.2013 - 22:17
Napisano 30.06.2013 - 11:52
Napisano 30.06.2013 - 18:09
Napisano 30.06.2013 - 19:09
U mnie tylko z rana na niebie można ujrzeć fragmenty niebieskiego nieba, po godzinie 14:00 niebo już jest całe białe.. Mam już tego serdecznie dość, jestem praktycznie cały czas senny, zasypiam częściej i śpię dłużej.. Miewam lekkie bóle głowy praktycznie codziennie, dawniej ból głowy u mnie był rzadkością.. Najgorsze jest to że czuję się całkowicie bezbronny, nie stać mnie na orgonit czy inne środki do jakiejkolwiek obrony przed tym świństwem. Najchętniej załatwiłbym sobie wyrzutnię rakiet i rozpier***ał każdy samolot zostawiający to świństwo, mówię całkiem poważnie, jak ktoś ma wyrzutnie rakiet niech się do mnie zgłosi.
http://davidicke.pl/forum/post169498.html#p169498
Użytkownik PoProstuArek edytował ten post 02.07.2013 - 23:51
Napisano 30.06.2013 - 20:46
Użytkownik PoProstuArek edytował ten post 01.07.2013 - 21:03
0 użytkowników, 25 gości, 0 anonimowych