Napisano 03.06.2010 - 14:31
Napisano 03.06.2010 - 14:41
Czy glosze "jedyna, niepodwazalna prawde". Tak. Glosze prawde, ktora wy chcecie podwazyc. Nie tylko ja widzialem to na niebie - od poczatku tego tematu juz kilkudziesieciu uzytkownikow napisalo, ze widzialo rozpylane substancje nad nami. To duza liczba, ktora swiadczy, ze 'zjawisko' to jest juz powszechne i wystepuje w calej Polsce, a osoby, ktore to widza nie sa zadnymi obledami i pisza prawde.
Zadajecie mi czesto pytania, na ktore - przyznam - nie potrafie odpowiedziec. Nie jestem ekspertem w tak wielu dziedzinach i wy dobrze o tym wiecie. Nie chce rowniez, czesto wrecz nie potrafie, tu niczego naukowo udawadniac, bo to nie miejsce na takie czynnosci. Jesli zgromadzona w tym temacie argumentacja kogos nie przekonala, to z pewnoscia nie zrobia tego moje zdjecie, czy filmy ktore porobilem.
A cóż takiego zrobiłeś? Akcję plakatową? Wykupiłeś czas antenowy? Napisałeś artykuł do gazet? Nawołujesz na rynku stojąc na skrzynce?Pisze prawde o tym, co widze, a czego nigdy wczesniej nie widzialem. To jest moja mocna strona i to daje mi spokoj, ze nie siedze biernie, przygladajac sie jak ktos nas otruwa.
Napisano 03.06.2010 - 15:02
Podpisuję się pod słowami PaZiego: nikt nie twierdzi, że nie widzisz tego, co opisujesz. Przecież sam wielokrotnie podkreślałem, że ja również widzę rozpylane na niebie smugi, które utrzymują się przez długi czas i "rozlewają" w półprzezroczystą zawiesinę. Krótko mówiąc, widzimy dokładnie to samo.Ależ ja zwracam uwagę na wasze argumenty. Napiszę więcej, bardzo chciałem, abyscie mnie przekonali i uspokoili, bo od momentu, kiedy obserwuje to "zjawisko" na niebie do spokojnych ludzi zaliczyc mnie nie mozna. Jednak jezeli ktos rozmowe ze mna zaczyna od tego, ze nie widzialem tego co widzialem, albo to co widze, to juz moglem zaobserwowac od wielu, wielu lat, to onznacza, ze nie traktuje mnie powaznie.
Napisano 03.06.2010 - 15:54
Użytkownik balas edytował ten post 03.06.2010 - 15:55
Napisano 03.06.2010 - 16:13
Napisano 03.06.2010 - 16:18
Napisano 03.06.2010 - 16:27
Napisano 03.06.2010 - 16:45
Ja takie coś widzę za każdym razem kiedy zbliża się front atmosferyczny. Niestety, z filmiku nie da się wywnioskować, czy zdarzało się to wcześniej, czy też nie, ponieważ nagranie pochodzi tylko z jednego dnia.takie cos juz kilkadziesiat razy widzielame nad gdanskiem. Potworny widok!
Napisano 03.06.2010 - 17:14
Chemtrails nad Lublinem 30 kwietnia 2010 r.
takie cos juz kilkadziesiat razy widzielame nad gdanskiem. Potworny widok!
Nie patrzcie przez chwile na argumenty obu stron. Obejrzyjcie filmik i sami zadecydujcie, czy to jest normalne \zjawisko', ktore mozemy obserwowac juz od bardzo dawna.
Użytkownik kapuchy edytował ten post 03.06.2010 - 17:14
Napisano 04.06.2010 - 11:47
Użytkownik Raven89 edytował ten post 04.06.2010 - 11:54
Napisano 04.06.2010 - 12:00
Napisano 04.06.2010 - 12:54
Różnica między naszymi źródłami a waszymy jest taka że nasze źródła do specjaliści, eksperci, profesorowie z wieloletnim stażem.
Moja podstawowa wiedza wystarcza do zrozumienia, że smugi nie są chemtrailami bo by się wtedy tak nazywały.
Użytkownik Raven89 edytował ten post 04.06.2010 - 12:55
Napisano 04.06.2010 - 13:00
Jeśli o mnie chodzi, to nie widzę powodu, bym samodzielnie miał przeprowadzać pomiary, a to dlatego, że ktoś już to za mnie zrobił i wyniki nie budzą moich wątpliwości.Domagacie się tak bardzo badań powietrza.Dlaczego zatem nie przeprowadzicie ich sami?
Jeśli można, to chciałbym prosić o nie rozwijanie tu dyskusji o, jak się okazało, niebyłym fałszerstwie danych z CRU. Stosowny wątek znajduje się tutaj.pamiętasz aferę z bezczelnymi kłamstwami w raportach dotyczących ocieplenia klimatu?
Użytkownik Lynx edytował ten post 04.06.2010 - 13:21
Napisano 04.06.2010 - 13:04
Napisano 04.06.2010 - 16:09
Wasz sceptycyzm nie jest już nawet nieobiektywny - on jest CHORY.Każdy kto opowiada się za niektórymi teoriami spiskowymi jest od razu przez Was atakowany i przedstawiany jako osoba niekompetentna.Proponuję więc zmienić nazwę portalu na sceptyczne.pl i zbanować wszystkich niewygodnych użytkowników żebyście w spokoju mogli dmuchać rozrastające się baloniki własnego ego.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych