Osobiście bałbym się pojawienia ludzi świecących pilotom po oczach laserem w trakcie startu "chemicznych lotów" na zasadzie "jakby co zginie tylko pilot"Po drugie wierzysz, że ktokolwiek kiedykolwiek ot tak sobie zestrzeli prywatnie chemiolot?
Napisano 24.08.2013 - 17:02
Osobiście bałbym się pojawienia ludzi świecących pilotom po oczach laserem w trakcie startu "chemicznych lotów" na zasadzie "jakby co zginie tylko pilot"Po drugie wierzysz, że ktokolwiek kiedykolwiek ot tak sobie zestrzeli prywatnie chemiolot?
Napisano 24.08.2013 - 17:39
Tak samo można było kiedyś tłumaczyć walkę z teorią konspiracyjną pt. Katyń - że jak się państwowe służby nie zajmą czubkami, którzy są przekonani, że była to sprawka komunistów, to zaraz jeden z drugim zacznął mordować sowieckich i współpracujących z nimi polskich dygnitarzy. Straszenie ekstgremizmem było, jest i będzie skuteczną metodą uzasadniania przeróżnych mniej lub bardziej nieracjonalnych działań (patrz Al-Kaida). Próbuję sobie wyobrazić, jak ktoś strzela do chemiolotu, ale w głowie powstaje jedynie obraz działka przeciwlotniczego lub uzbrojonego odrzutowca. Kogo stać na takie zabawki? To przecież nie AK-47 zakupiony na rosyjskim bazarze tylko ciężki sprzęt bojowy. Skoro na świecie, w tym w zamożnych krajach, nikt tego jeszcze nie zrobił, to z pewnością nikt w biednej Polsce tego nie dokona. Po drugie co by dało zestrzelenie jednego, kilku samolotów? Czy autorzy tej akcji by się tym przejęli?A dlaczego niby miałoby to być niemożliwe? Nagle uważasz że dostęp do broni jest aż tak ograniczony?
To dowodzi, że nie zapoznałeś się z tematem, w którym starasz się wieść prym. Była wcześniej o tym mowa - pisał o tym Kostek i inni, którzy używali pojęcia smuga iryzacyjna zapomniając dodać, że jest to pojęcie wymyślone na forum spoterów.Ale sprecyzuj o co ci chodzi, skoro masz jakiś zarzut to go przedstaw wprost.
A czy ja napisałem, że egzemplarz z 1988 r. nie jest oryginalny? Chciałbym po prostu zobaczyć wydanie z lat 60tych i tyle.Nic, nie kłam. Książka z 1988 jest sama w sobie oryginałem, napisana przez tego samego autora. Jaki mam dowód dawać osobie tak wyzutej z wszelkiej logiki i tak zakłamanej jak ty?
Tak, przyznam, że same zdjęcia są marnym dowodem, dlatego mamy też filmy, reportarze, zeznania świadków, oficjalne raporty, dokumenty, projekty, wypowiedzi polityków i inne dowody na geoiżynierię wprowadzoną w życie.Wszystkie zdjęcia chemludków przedstawiają "chwilę". I tylko kompletny ignorant, lub oszust nie dostrzeże, że zdjęcie ewidentnie przedstawia smugę trwającą dłuższy czas.
Wierzę, że gdyby takie zawisko jakie obecnie możemy na niebie obserwować występowało w Polsce od II wojny światowej, to jakikolwiek polski naukowiec musiał to nazwać, opisać i wytłumazyć, jak to możliwe.Notabene jest znamienne Nic, że tak szczególnie wierzysz w niezależność, rzetelność i nieomylność polskiej nauki socjalistycznej.
Hitler był tylko pionkiem i sam do żadnego Holocaustu nie doprowadził. Wykonywał polecenia i był twarzą nowego imperium. Za sznurki pociągała ekipa, która robi to do dzisiaj. Najpierw zgotowała Holocaust ludom Europy, a teraz Palestyńczykom i innym narodom Bliskiego Wschodu. Niedługo znowu zorganizują ludobójstwo o ile już nie jest w fazie realizacji (chemia w żywności, GMO, właśnie chemtrails, szczepionki etc.).Osoba, która doprowadziła do holocaustu jest czubkiem, czy to się tobie podoba, czy nie.
Ale niechęć do Żydów to historia setek lat przed Hitlerem. Fascynacja Adolfem... bez komentarza.Sterując społeczeństwem i wskazując mu wyimaginowanych wrogów, coś jak chemludki. Nie dziwi mnie twoja fascynacja Adolfem i niechęć do Żydów.
No tu mnie masz, akurat to określenie w Twoim przypadku jest totalnie chybioneDoskonale sobie zdajesz sprawę, że anonimowy nie jestem.
Użytkownik Nic edytował ten post 24.08.2013 - 17:47
Napisano 24.08.2013 - 18:18
P. Djaków
Hitler był też chyba Żydem o ile się nie mylę, a mój stosunek do tej nacji przedstawiłem wcześniej wskazując, że do Żydów nic nie mam, ale pewna bardzo mała częśc z nich działa na szkodę ludzkości. O Hitlerze "Pan" z wielkiej napisałem odruchowo.
Tak samo można było kiedyś tłumaczyć walkę z teorią konspiracyjną pt. Katyń - że jak się państwowe służby nie zajmą czubkami, którzy są przekonani,A dlaczego niby miałoby to być niemożliwe? Nagle uważasz że dostęp do broni jest aż tak ograniczony?
Straszenie ekstgremizmem było, jest i będzie skuteczną metodą uzasadniania przeróżnych mniej lub bardziej nieracjonalnych działań (patrz Al-Kaida).
Próbuję sobie wyobrazić, jak ktoś strzela do chemiolotu, ale w głowie powstaje jedynie obraz działka przeciwlotniczego lub uzbrojonego odrzutowca.
Kogo stać na takie zabawki? To przecież nie AK-47 zakupiony na rosyjskim bazarze tylko ciężki sprzęt bojowy.
Skoro na świecie, w tym w zamożnych krajach, nikt tego jeszcze nie zrobił, to z pewnością nikt w biednej Polsce tego nie dokona. Po drugie co by dało zestrzelenie jednego, kilku samolotów? Czy autorzy tej akcji by się tym przejęli?
To dowodzi, że nie zapoznałeś się z tematem, w którym starasz się wieść prym. Była wcześniej o tym mowa - pisał o tym Kostek i inni, którzy używali pojęcia smuga iryzacyjna zapomniając dodać, że jest to pojęcie wymyślone na forum spoterów.
A czy ja napisałem, że egzemplarz z 1988 r. nie jest oryginalny? Chciałbym po prostu zobaczyć wydanie z lat 60tych i tyle.
Tak, przyznam, że same zdjęcia są marnym dowodem, dlatego mamy też filmy, reportarze, zeznania świadków, oficjalne raporty, dokumenty, projekty, wypowiedzi polityków i inne dowody na geoiżynierię wprowadzoną w życie.
Wierzę, że gdyby takie zawisko jakie obecnie możemy na niebie obserwować występowało w Polsce od II wojny światowej, to jakikolwiek polski naukowiec musiał to nazwać, opisać i wytłumazyć, jak to możliwe.
Hitler był tylko pionkiem i sam do żadnego Holocaustu nie doprowadził. Wykonywał polecenia i był twarzą nowego imperium. Za sznurki pociągała ekipa, która robi to do dzisiaj. Najpierw zgotowała Holocaust ludom Europy, a teraz Palestyńczykom i innym narodom Bliskiego Wschodu. Niedługo znowu zorganizują ludobójstwo o ile już nie jest w fazie realizacji (chemia w żywności, GMO, właśnie chemtrails, szczepionki etc.).
Napisano 24.08.2013 - 19:32
Napisano 24.08.2013 - 21:25
Piszesz że kłamiemy w sprawie smug iryzacyjnych, więc wytłumacz nam ten fenomen który widzimy na powyższym filmie.
Napisano 24.08.2013 - 21:31
Napisano 24.08.2013 - 21:55
Popularny
Użytkownik Kostek edytował ten post 24.08.2013 - 22:00
Napisano 24.08.2013 - 22:03
Napisano 24.08.2013 - 22:18
Napisano 24.08.2013 - 22:28
Napisano 25.08.2013 - 07:48
Napisano 25.08.2013 - 08:17
wiecie co...nie wlazac w dyskusje czy i co jest czym, jako ciekawostka : w zeszlym roku nad moim domem pojawila sie kratka na niebie; nieregularne smugi jak po przelocie samolotu, z tym ze samoloty nie lataja w kratke,
Wiatru wowczas nie bylo, totez i wisialo to to jakies dwie, trzy godziny.
Napisano 25.08.2013 - 08:57
0 użytkowników, 13 gości oraz 0 użytkowników anonimowych