A jak ty sobie tłumaczysz fakt, że ogólnoświatowa akcja protestu ma tak mizerny efekt? Jak wytłumaczysz fakt, że przez dłuższy czas w niemal 40 milionowym kraju daliście radę zebrać około 1100 podpisów, mimo że wciskacie ten bzdet od ładnych kilku lat?
Uwielbiam, kiedy ktoś odpowiada pytaniem na pytanie. Tak robi moja malutka córeczka - jak się jej pytam, czemu to zrobiłaś, ona odpowiada "no czemu, tatuś?"
Jednak Wy jesteście dorosłymi ludźmi, którzy poświęcają swój drogocenny czas na ten, waszym zdaniem, idiotyczny temat. Spodziewałem się naprawdę szczerych odpowiedzi, a nie zadawania pytań osobie stawiającej pytanie.
W każdym kraju znajdzie się grono osób, które tak jak ty za nic sobie maja nauka i którym wydaje się, że wszelką wiedzę można czerpać z Internetu lub anonimowych filmów z YT. W dowolnym społeczeństwie znajdzie sie pewien odsetek osób, które uwierzą w każdą bzdurę i będą jej bronić - bo tak. Zawsze tak było i zawsze tak będzie. Chemtrails nie jest ostatnim tego przykładem, z pewnością dożyję (jak Bóg da) kolejnej, podobnej idiotycznej teorii.
Super, tylko że Twoje dywagacje są delikatnie rzecz ujmując <przymiotnik od mniej grzecznego określenia męskiego przyrodzenia>. Skoro jest to aż tak idiotyczna teoria, to dlaczego tak wielu z Was poświęca aż tyle czasu na jej zaprzeczenie? Jak to się mawia, prawda obroni się sama, a rozwijając tę myśl, idiotyzm sam się skompromituje i to bez niczyjej pomocy. W przypadku chemtrails, jak widzimy, ta pomoc jest niesłychanie intensywna. Kilkunastu kolesi tylko czeka na każdy kolejny wpis w tym temacie, by gremialnie go wyśmiewać i zaprzeczać. Tylko idiota uwierzy, że anonimowi (oprócz P. Djakowa) chłopcy poświęcają swój drogocenny czas z nudów, hobbystycznie, tak po prostu z własnej woli. Myślący człowiek od razu wzbudzi w sobie podejrzenie, że tak bardzo niebezpieczna dla ludzi akcja, musi mieć swoich obrońców, ogłupiaczy, wynajętych trolli, dbających o to, by przypadkiem ludzie nie doszli do wniosku, że za ich plecami <przymiotnik określający osoby, które sprzedały swoją intymność za pieniążki> politycy zgodzili się na przeprowadzenie akcji mającej na celu wsparcie programu depopulacji. Tego nie przeskoczyliście i nadal nie przeskakujecie. Zarzuty, że podążając za w waszym mniemaniu idiotą, komentując każdy jego krok, każdą jego wypowiedź, tracąc na to drogcenny czas, sami stajecie się jeszcze większymi idiotami, spływają po Was jak po ściankach klozetu, a to nie jest normalne zachowanie myślącego człowieka. Kostek zarzucił nam chorobę psychiczną, ale na miłość boską, to Wy wychodzicie na największych idiotów! Czy Wy tego nie rozumiecie? Jak już było wcześniej podnoszone, niesamowita jest okoliczność, w której ktoś krzyczy" "Głupiec, debil, oszołom" i przez lata poświęca się by z tym debilem i oszołomem polemizować.
Kostek
Powiedz mi/nam, jak to możliwe że przy tak zorganizowanej akcji (nie wiem, NWO, jaszcury, reptilianie... czy tam inne gady ) chemtrails jest wyśmiewany wśród grup ludzi nie związanych z żadnymi nacjami i ugrupowaniami. Mowa tu o zwyczajnych ludziach interesujących się lotnictwem.
Wybacz, ale ja wierzę sam sobie i milionom osób na całym świecie, którzy podnoszą wrzask, że ktoś ich na chama, bezpardonowo zatruwa. Spotter może być dla mnie autorytetem tylko w kwestii rozpoznania typu danego samolotu i w żadnej innej. Ot, grupka amatorów, których stać było na droższy sprzęt do robienia stosownych fotografii. Tak samo, jak wszyscy inni, osoby te mogą mieć i jak widać mają zerową wiedzę odnoście smug pozostawianych przez samoloty. Amatorzy z fajnymi aparatami i z zamiłowaniem do fotografowania latających maszyn, pozostaną amatorami. Zainteresowanie lotnictwem w ich przypadku, to po prostu zdolność rozpoznania typu maszyny, jakie obserwują. Dla każdego jest to kwestia kilku miesięcy, by dorównać im wiedzą w tym zakresie.
Albo mem inną propozycję... przez miesiąc odpuść sobie te całe chemtrails i czytaj fora spotterów. Dowiesz się wielu ciekawych informacji. I pamiętaj o jednym, nie ma maszyny która przemknie niezauważona przez spotterów. Każdy samolot jest niemal prześwietlany na wylot, więc cała ta akcji chemttrails nie przeżyła by nawet 24 godzin. Pełna demaskacja i kompromitacja na dzień dobry.
Tak, czytaj forum spotterów. A może ty poczytaj to forum, albo inne strony i fora, na których ludzie alarmują, że jesteśmy zatruwani rakotwórczą chemią i to bez spinki, że ktoś wykradł jakieś zdjęcia. Wybacz, ale Twoje zarzuty świadczą, że to nie my, a Ty masz problemy z psychiką. Zbyt wiele razy puszczała ci żyłka pierdząca, by uznać, że jesteś człowiekiem zdrowym na umyśle.
Użytkownik Nic edytował ten post 28.08.2013 - 20:57