Najzupełniej wystarczałoby dodawać coś do paliwa w samochodach. Niestety związki ogłupiającego ołowiu zostały wycofane, co nie pasuje.
Jak twierdził swego czasu prof. Jaworowski, zupełnie niepotrzebnie, bo ten ołów w benzynie wcale szkodliwy nie był
Napisano 03.09.2013 - 23:15
Najzupełniej wystarczałoby dodawać coś do paliwa w samochodach. Niestety związki ogłupiającego ołowiu zostały wycofane, co nie pasuje.
Napisano 03.09.2013 - 23:34
Użytkownik Kostek edytował ten post 03.09.2013 - 23:35
Napisano 03.09.2013 - 23:41
Napisano 03.09.2013 - 23:57
Otóż zastanawia mnie tylko jedna rzecz - a po co niby mieliby coś tam rozpylać? Przecież wystarczająco dokładnie faszerują nas różnymi środkami w żywności, namawiają na różne szczepienia, większość przedmiotów przez nas używanych zawiera różne szkodliwe środki...
Napisano 04.09.2013 - 00:42
Popularny
Teoria ta zakłada, że rządzący zaczęli pryskać tajemniczą chemią, potem zaczęli zastraszać/podstawiać spotterów, zmieniać książki od fizyki atmosfery by uwzględniały długotrwałe smugi, grzebać we wszystkich wydawanych i wydanych przez ostatnie 100 lat książkach o meteorologii, doklejać tam zdjęcia smug i chemiczne zawiesiny.
Napisano 04.09.2013 - 08:26
Tak, szkoda naszej energii, tylko, że widząc dzisiaj rano ponownie tony chemii na niebie, chciałbym po prostu wiedzieć, dlaczego to robią, co rozpylają i dlaczego nie informują o tym ludzi.Otóż zastanawia mnie tylko jedna rzecz - a po co niby mieliby coś tam rozpylać? Przecież wystarczająco dokładnie faszerują nas różnymi środkami w żywności, namawiają na różne szczepienia, większość przedmiotów przez nas używanych zawiera różne szkodliwe środki...
Jesteśmy - i wciąż będziemy - faszerowani wszystkimi tymi środkami. Obejmuje to już zapewne jakieś 99% ludzi i hipotetyczne "opryski" z samolotów nie podniosą tego odsetka (bo samoloty też nie wszędzie latają...).
Zatem wniosek jest prosty - szkoda w ogóle waszej energii na roztrząsanie tego problemu.
Chyba ważniejsze jest - po co w ogóle nas trują i to na taką skalę?
Użytkownik Nic edytował ten post 04.09.2013 - 08:39
Napisano 04.09.2013 - 08:58
Buhahha.... Rozwaliłeś mnie tym tekstem...Spójrzcie na lewe skrzydło i miejsce skąd wylatuje ta szeroka smuga!! Widać kilka strumieni skąd ta szeroka struga wychodzi! ( ja naliczyłem 8 strumieni tylko w tym małym fragmencie skrzydła) Kłamcy powiedzą, że to smuga aerodynamiczna, choć widać wyraźnie miejsca skąd wylatują strumienie jakiejś cieczy lub innego gie. To właśnie te aeorosol units, jedna przy drugiej, za pomocą których do atmosfery uwalniana jest rakotwórcza chemia!
Jeszcze jakieś questions?
Napisano 04.09.2013 - 09:02
Użytkownik Nic edytował ten post 04.09.2013 - 09:03
Napisano 04.09.2013 - 09:06
Napisano 04.09.2013 - 09:10
Są też zdjęcia chemtrails takie jak to, na którym widać strumienie wywalanej chemii.@Nic
Ja czegoś nie kumam. Zdjęcia rzekomych chemtrails przedstawiają smugi powstałe ZA silnikami.
No przecież cała dyskusja o tych niby smugach aerodynamicznych, które na wysokości przelotowej wychodzą z całej szerokości skrzydeł samolotu, opierała się właśnie o takie zdjęcia, jak to powyżej i nagrania, na których smuga ta pojawiała się z przerwami, tak jakby system rozpylania działał z małymi przerwami. Wcześniej ktoś pisał, że te przerwy w rozpylaniu robią po to, by z chemii powstawały trochę mniejsze chmury, bardziej przypominające te naturalne.Na zdjęciu na którym dopatrzyłeś się jakiś "aerosol units" jest smuga szeroka, której nawet z ziemi gołym okiem się nie zauważy. Przecież to są dwie różne smugi.
W tej kwestii się już wypowiedziałem i nie widzę sensu dalej tego roztrząsać.Zamiast roztrząsać problem smug aerodynamicznych i iryzacji weź może wreszcie przedstaw podstawy naukowe na których opiera się stwierdzenie, że smuga nie może być długotrwała.
Napisano 04.09.2013 - 09:18
W tej kwestii się już wypowiedziałem i nie widzę sensu dalej tego roztrząsać.Zamiast roztrząsać problem smug aerodynamicznych i iryzacji weź może wreszcie przedstaw podstawy naukowe na których opiera się stwierdzenie, że smuga nie może być długotrwała.
Użytkownik dzastin edytował ten post 04.09.2013 - 09:18
Napisano 04.09.2013 - 09:18
Użytkownik Klapaucjusz edytował ten post 04.09.2013 - 09:19
Napisano 04.09.2013 - 09:21
Nic nie zrozumiałem, z tego co napisałeś. Patrzę na budowę skrzydła i nie widzę, dlaczego z tak małej części skrzydła wychodzi 8 cienkich strumieni smugi.jakbyś się przyjrzał budowie skrzydła, to byś zauważył, skąd biorą się Twoje "strumienie". Jak włozysz rękę w strumień tworząc przeszkodę, to też takie strumienie powstaną, najpierw wąskie zaraz za przeszkodą i stopniowo rozpływające się aż do zaniku.
Napisano 04.09.2013 - 09:24
Napisano 04.09.2013 - 09:26
Masz tu inne zdjęcie, tym razem zrobione przeze mnie i pokaż mi gdzie masz te "aerosol units" ?To w takim razie co to są za strumienie? Nie widzisz ich? Mogę obrobić to zdjęcie tak, że z pewnością je zobaczysz. Są bardzo wyraźne!
Aeorosol units na pewno są schowane w skrzydle, tak żeby nie wzbudzały niepotrzebnych podejrzeń.
Użytkownik Kostek edytował ten post 04.09.2013 - 09:29
0 użytkowników, 25 gości oraz 0 użytkowników anonimowych